Şimdi Ara

Torrent ile ilgili bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar torrentte oyun indiriyordum .. gece 2 den sonra akk ye takılmıyor ya bende gece başlayıp nerde kaldıysa duraklat yapıyordum ..ertesi gün tekrar başlatıyordum.. Neyse yine duraklat yaptım ben..

Ama bugun öyle bi açayım dedım,utorrenti açtım ve dosyalar kontrol edılıyor yazıyordu başlatmadan kapattım .. daha %70lerdeydi indirme ..

Akşam tekrar başlatmak için girdim ve tamamen indiğini gördüm ..

Şimdi sorum ben başlat demeden dahi duraklatmada olsa da programı açar açmaz kendi kendine tekrar başlayabilir mi ? ve programı kapatsak ta arka plan da indirir mi ?

teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar açıldığında utorrent başlangıçta kayıtlı ise otomatik devam eder. Elle durdursanız bile yeniden başlatmadan sonra kendisi devreye girer. Arka plandan kastınız programı tam kapatıp sağ alt köşede saatinden yanında yani çıkış yaparsanız arka planda indirme yapmaz. Ancak sağ üst köşedeki çarpıdan kapatıp çıkış yaparsanız saatin yanında arka planda bekler indirme mevcutsa kendisi devam eder. Utorrent ayarlarından tüm ayarları mevcut oradan otomatik indirmeleri bilgisayar açılışındaki otomatik başlatmayı falan kapatabilirsiniz.

Yüzde 70'lerdeydi dediğiniz zaman bilgisayarı açık bırakıp gittiyseniz zaten siz programı açtığınız için otomatik olarak indirmeye devam etmiştir. Gayet normal bir durum yani..

Dikkat etmeniz gereken kısım şu ; utorrent ile indirme yapıyorsunuz ve duraklattınız bilgisayarı kapatıp gittiniz. Tekrar açtığınızda standart ayarları ile çalışıyorsa windows açıldığı zaman otomatik olarak utorrent açılır ve indirme mevcutsa duraklatılmış bile olsa kendisi indirmeyi tekrardan devralır ve indirmeye devam eder. Ya da windows başlangıcında açılması sizin tarafınızdan kapatılmışsa programı açtığınız zaman devam eder.

Durdu ve duraklat seçeneklerini ise test amaçlı kontrol edebilirsiniz. Küçük bir dosyayı indirmeye başlayın daha sonra durdu yapın duraklat değil durdur. Daha sonra bilgisayarı kapatıp açın sonra utorrenti açın bakın eğer durdu yapınca otomatik başlamıyorsa durdur seçeneğini kullanırsınız. Onun dışında da utorrent ayarlarında ihtiyaç duyacağınız herşey mevcut ordan kendi kullanımınıza göre ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 18 Haziran 2017; 13:41:40 >

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.Ayarlar'a baktım windows başlangıçta otomatik aç yok ama otomatik simge durumunda aç işaretliymiş onu kaldırdım ..

Tekrar başlatınca açılmıyor artık . Kapatırken duraklat yapıp çarpıdan kapatıyordum saat simgesinde olduğunu biliyordum ama duraklat yaptığım için indirmez diyordum kendi kendime ama otomatik kendisi başlatıyorumuş.Aslında saçma duraklat yaptığımız halde başlaması.Durdur yaptım programı kapattım pc yi yeniden başlattım ve torrent dosyası kaybolmuştu..Yeniden okuttuğumda kaldığı yerden devam etti.Durdur seçeneğin de veri kaybı söz konusumudur acaba?

• Bar0n. kullanıcısına yanıt
    Seçimden dolayı değil ancak zaman aşımı ve bağlantıdan kaynaklı sorunlar olma ihtimali var. Ancak kesin olur veya olmaz demek doğru olmaz. Normal indirmelerde bile bazen kayıplar yaşanabiliyor. Tavsiyem bu gibi işlemleri çok büyük veri indirmelerinde yapmayın. Hem emek hem zaman hem de kota boşa gitmemiş olur. Büyük dosyalarda ben genelde hiç duraklatmam gerekirse bilgisayarı bi kaç gün hiç kapatmam ve indirmesini takip ederim ara ara. Ancak ufak tefek dosya indirmelerinde pek önemsemem. Size de tavsiyem ancak bu yönde olur.
  • Torrenti görev yöneticisindende kapatmalısın arkaplandada açık kalabiliyorlar.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Hocam bugun gözlemlediğim birşey var torrentden dosya çekerken hız bir yükseliyor bir düşüyor.. Mesela bir film diyelim 720p indirirken son hızda çekmiyor ama aynı fılmın 1080p indirdiğim de son hızda çekiyor. Bu trackerlamı alakalı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 19 Haziran 2017; 22:54:37 >
  • Ayarları bu şekilde yaparsan duraklat / başlat yapmana gerek kalmaz.

Torrent ile ilgili bakar mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Bu ayar nedir ne değildir biraz açarmısını hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bar0n.

Bu ayar nedir ne değildir biraz açarmısını hocam?

Saat gece 2 ile sabah 8 arasi indirme yapar, o saatler disinda gonderme yapar.

Bu saatler disinde bi indirme eklesen de eslere baglanip bekler, saat gece 2 olunca baslar.

Eger bu saatler didsinda acil bi indirme yapmak istersen ekledigin indirmeye sag tiklayip zorlu baslat dersin, sadece onu, bu 2-8 arasi indirme kuralindan haric tutar.

Bu ayar akn ile kota doldurmamak icindir.
    Gece 2 ile sabah 8 arasi indirmeler kotaya yazilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 20 Haziran 2017; 1:4:33 >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Evet akk den haberim var , teşekkür ederim ilginiz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.