Şimdi Ara

Torrent hızı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim torrent hızı 100 kB/s den yukarı cıkmıyor bunu sebeb, nedir?? İnternetim smile-adsl 8 mbit. Oyunları 2 günde anca indiriyor yahu bir öneriniz varmı sizin?? Test sonucu ;
     Torrent hızı!!

• ping cok fazla hat değerlerinizde bir sıkıntı var bağlantınızla ya da modemle ilgili bir sıkıntı olabilir servis sağlayıcınızı arayıp kontrol ettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

ping cok fazla hat değerlerinizde bir sıkıntı var bağlantınızla ya da modemle ilgili bir sıkıntı olabilir servis sağlayıcınızı arayıp kontrol ettirin.

Bilgisayarım masaüstü ve kablosuz kullanıyorum bu yüzden olabilirmi??
  • tabi kablosuz kullandığınız için olabilir. modeminizin marka ve modeli nedir? ne kadar uzaklıkta kullanıyorsunuz ? arada engeller mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

tabi kablosuz kullandığınız için olabilir. modeminizin marka ve modeli nedir? ne kadar uzaklıkta kullanıyorsunuz ? arada engeller mevcut mu ?

Modemin markası Airties RT-211 ve pc ile arasında herhangi bir engel yok 1 m uzaklıkta falan havada duruyor modemde..
  • yeni olan bir durumsa servis sağlayıcınızı arayın hat değerlerinizi kontrol ettirin santralle ilgili bir sıkıntı varsa gelsin düzeltsinler ayrıca modeminizi fabrika ayarlarına alıp yeniden kurun. sürekli olan bir durumsa modeminizi değiştirip yeni bir modem alın. bu arada modeminiz kablosuz olarak yalnızca 802.11b/g destekliyor 802.11n destekli bir modem alırsanız sorun düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 27 Ocak 2014; 11:40:33 >
  • Peki bende bir tanede RT-104 var bunu kanlosuza bağlayıp masaüstüne bağlayabilirmiyiz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50mb hızı alamıyorum
    5 yıl önce açıldı
    PS5 Upload hızı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.