Bildirim
torrent doya indirme konusunda yardım edebilir misiniz?
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
forumda bir arama yaptır istersen -
Bunun bircok nedeni olabilir, tek neden baglantin degil. Indirdigin dosyanin seed ve leech sayisi onemli. Seed sayisi yuksek, leech sayisi dusuk olanlari daha hizli indirirsin. Bir de torrent dosyalarinda genelde populer guncel seyler bulunabilir. Eger indirmeye calistigin sey pek populer degilse hizli indirme soz konusu olmaz. Bunun disinda hangi torrent programini kullaniyorsan kullan port acman gerekir. Biraz daha detay verebilir misin? -
arkadaşım forumdaki ilgili herşeyi okudum,bir faydasını göremedim benim indirme hızı aynı sürünüyor.Download konusunda başka tavsiyesi olan var mı? -
Surunuyor dedigin nedir, 600 mb cokta kotu bir rakam gibi gelmiyor bana. Detay verir misin? -
hangi siteden indiiryorsun? -
3 gün devamlı açıktı bilgisayar ve ancak 600mb indirebildim.Daha hızlı nasıl dosya indirebilirim?sn de 5-6 kb iniyor.Bitcomet le indiriyorum.Bazı arkadaşlar kaliteli torrent sitelerine üye olmalısın diyorlar ama bunların çoğu yeni üye almıyor.Yardımcı olabilir misiniz? -
bit soup.org bu site şu an üye alıyor.üye ol ve seed'i çok olan bir dosyayla indirmeyi dene. -
Dostum sen indirirken program garanti upload ediyodur buda senin download ını tıkar.Aynı sorunu bende yaşadım oradan biliyorum.Şuan 45 50 kb la indiriyorum.
Program ayarlarından En yüksek gönderme hızını 1 kb yap en yüksek indirme hızı limitsiz kalsın.
Tabi bu indirdigin dosyanın beslenme durumunada baglı -
teşekkürler arkadaşlar,anladığım kadarıyla paylaşan kişilerin fazla olduğu sitelerden indirdiğimiz dosyalar daha hızlı iniyor..http://tracker2.torrentbox.com:2710/announce;udp://tracker2.torrentbox.com:2710/announce buradan sims2 yi indirmeye çalışıyorum çok yavaş geliyor.Bitcomet 0.62 ile indirmeye çalışıyorum.Yine de hızlı inmiyor,bit soup da ration diye birşey var bunu nasıl arttırabiliriz?(tabi bu hızı etkiliyorsa?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuscan -- 8 Mart 2006; 0:11:26 > -
ratio önemli bu sitelerde.yani belli bir oranda upload yapmak zorundasın.yoksa üyeliğini silerler.raito'yu belirleyen upload/download'tır.512 veya 256 adsl ile ratio'yu yüksek tutmak biraz zor.bunun için forumda azureus'la fake upload konusu var.orayı bi incele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 8 Mart 2006; 0:18:50 > -
Dediğin gibi en yüksek gönderme hızını 1kb yapıyorum ama 3kb ta çeviriyor 1 ikabul etmiyor uploadda.Bir de 45-50 kb ile nasıl indirebiliyorsun merak ettim,herhalde adsl hızın yüksek benimkisi 256.Başka önemli bir ayar var mı?Teşekkürler..quote:
Orjinalden alıntı: AdreNaline®
Dostum sen indirirken program garanti upload ediyodur buda senin download ını tıkar.Aynı sorunu bende yaşadım oradan biliyorum.Şuan 45 50 kb la indiriyorum.
Program ayarlarından En yüksek gönderme hızını 1 kb yap en yüksek indirme hızı limitsiz kalsın.
Tabi bu indirdigin dosyanın beslenme durumunada baglı
-
Teşekkürler arkadaşım,üye oldum ve dediğin gibi seed i fazla olanlar daha hızlı iniyor.başka kalteli siteler var mı?quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
bit soup.org bu site şu an üye alıyor.üye ol ve seed'i çok olan bir dosyayla indirmeyi dene.
-
quote:
Orjinalden alıntı: yunuscan
Dediğin gibi en yüksek gönderme hızını 1kb yapıyorum ama 3kb ta çeviriyor 1 ikabul etmiyor uploadda.Bir de 45-50 kb ile nasıl indirebiliyorsun merak ettim,herhalde adsl hızın yüksek benimkisi 256.Başka önemli bir ayar var mı?Teşekkürler..quote:
Orjinalden alıntı: AdreNaline®
Tabi bu indirdigin dosyanın beslenme durumunada baglı
Hmm evet haklısın baktım bendede 3 e çekmiş olsun 3 te pek zarar etmez.Benim adsl 512 nerdeyse tam gaz indiriyo işte
-
Şaka gibi bitsoup a bakayım dedim ama cevap "The current user account limit (85,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later..."
10 dakka önce denesem alıyomuydum yani -
quote:
Orjinalden alıntı: yunuscan
Teşekkürler arkadaşım,üye oldum ve dediğin gibi seed i fazla olanlar daha hızlı iniyor.başka kalteli siteler var mı?quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
bit soup.org bu site şu an üye alıyor.üye ol ve seed'i çok olan bir dosyayla indirmeyi dene.
file list.org , torrent bytes.net , torrent leech.org , torrent it.com bunlar üyelikli ve kaliteli torrent siteleri.ama üye olmak biraz zor.sürekli takip etmen lazım.ufak programlar varmış.bu siteler üye alımını açınca haber veriyormuş.onları deneyebilirsin.
bu arada torrent -damage.net'ten davetiyesi olan yollarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 8 Mart 2006; 1:26:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X