Şimdi Ara

Torpil sonrası duymamaya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Bugün evde arkadaşın teki torpil patlattı, kulağım o zamandan beri çınlıyor. İlk başta şiddetli değildi duyuyordum rahatca ama şuan duymakta zorluk çekiyorum ve çınlamamın şiddeti yükseldi sanki. Var mı daha önce yaşayan, ne kadara geçer ? Baya taktım kafaya hafiften korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef çınlama sende ömür boyu kalacak

benimde başıma gelditorpil patladığı an sancıdı kulağım sonra hafif hafif ağrıdı sonra doktora gittik kulak zarımda çatlak vardı ve kulak çınlaması miras kaldı

sonra kendi kendini onardı ama çınlama kalıyor

benimki biraz sancımıştı ama seninki uyutmayacak kadar kötüyse acile git hemen

askerlikte insanların çok başına geliyormuş böyle şeyler torpilde yapabiliyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 23 Şubat 2017; 5:16:22 >
  • kalahamari kullanıcısına yanıt
    Usta uyuduktan sonra geçmiş gibi hissettim rahatladım duymada falan hiç sorun yok fakat bu gece uyurken çok sessiz bi ortamda dikkat ettim ufacıkta olsa çınlama var gibi, sanırım bu bi hastalıkmış

• Evde bidaha patlatın işitme sorunu çözülür

Tebrik ederim arkadaşınızı

• Evde torpil patlatmak ha hmm

• Sessiz bir ortamda 30dk bulunursan anlarsın yoksa salonda tv izleyip anında odaya geçersen bi çınlama duyulur. Gündüz iken kulağın hassasiyeti düşüyor kanımca(çünkü belli bir db nin altına inmiyor 5-15db şehir sesi vs), gece çok hassas, kalp atışını duyarsın bazen.

Şuan misal odamdayım içerde tv sesi var, dışardan şehir sesi yinede çınlamayı duyabiliyorum aktif olarak. Sen diyince dikkatimi çekti yoksa umursamıyorsun zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 sene önce okul çıkışı yüksek biyerden kalabalığın içine torpil attılar benim yanıma düştü hemen çınlama başladı o gün bende senin gibi baya araştırmıştım doktora felan gitmedim kendiliğinden geçti. 2-3 ay önce kulak muayenesi oldum sorun yok hasar bırakmamış yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tinnitus ihmal edilmemeli. Bir odyometrise görün.

• Ryad Boudebouz kullanıcısına yanıt
    Umarım benimde geçer hocam yakında gidicem hastaneye. Hasar var mı yok mu bilemem ama duymamda sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Tinnitus ihmal edilmemeli. Bir odyometrise görün.

İlerde bir sorun yaratıyor mu hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo1negatif

quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Tinnitus ihmal edilmemeli. Bir odyometrise görün.

İlerde bir sorun yaratıyor mu hocam ?

İç kulakta hasar oluşmuş olabilir teste girmen lazım. İhmal etme.
  • Hastalığın adı tinnitus yaklaşık 1 yıl önce benim de başıma geldi ben 5-6 şarjör kulaklıksız atış yapınca kulağım duymayana başladı ve çınlaması başladı odyometri sonuçlarına göre hasar alan sol kulağımda sol kulağım en düşük 19 db sağ kulak en düşük 13 db duyuyordu çınlama ne yaptıysa geçmedi geçmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.