Şimdi Ara

Torpil Olmadan Hakim/Savcı Olmak Çok Mu Zor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
15.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    cok mu saglamlar hocam? ilk asamada derece falan mi yapmislardi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin argüç

cok mu saglamlar hocam? ilk asamada derece falan mi yapmislardi acaba
    hocam tam ayrıntıları bilmiyorum ama çok emek vermişlerdi sınavı kazanmak için bence illa torpile veya hükümete yakın olmaya gerek yok yeterki siyasete bulaşma ve apolitik ol
  • Öz dayım Cumhuriyet Başsavcısı yıllarca dürüst bir şekilde çalıştı halada çalışıyor koyu bir chp'li olmasına rağmen adam yıllardır başsavcılık yapıyor kimsede sen ne arıyorsun burda demedi

• Ben de torpil olmadan giren biri tanıyorum. Torpil olmadan imkansız diye bir şey yok.

• Bu hayatta özellikle bu ülkede en önemli şey kendi bileğinin hakkıyla bir yere gelmek, aksi taktirde birileri sürekli senin açığını arayacaktır. İyilikte torpille bir yere gelirsen adamı köpeği ederler

öbür türlü sen kimsin lavuk diyip tokadı basar geçersin. Çok çalış iyi bir noktaya gel yanlış işleri şimdiden aklından çıkar.
  • siyaset keşke bazı yerlere hiç sokulmasa (hukuk,emniyet,ordu,sağlık,eğitim gibi) ama maalesef aksine buralara giriyor
    üstelik parti fark etmeksizin
    yıllar önce bir chp.li bakan alenen "ne yani chp.lileri almayıp ,ülkücüleri mi alacağım" deme gafletinde bulundu (o zamanda sağ-sol durumları vardı)

her şekilde ülke kaybetmiş oluyor ve hepimize yazık oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.