Şimdi Ara

Torpidom Yapış Yapış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
16.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet gördüğüm kadarıyla sadece 3d ultra thick protectant yeterli olacaktır.İnternetten bölünmüş ürün alın bence.Kullandıktan sonra geri kalanını sürekli olarak tüm iç plastik ve vinil aksama uygulamaya devam edebilirsiniz.
  • CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürün motor koruyucu olarak geçiyor emin misiniz doğru ürün olduğuna ?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Üstad seyrelttim yaptım ardından 3 farklı nemli bezle ( çok - orta - az nemli) bezlerle sırayla sildim halen sildiğimde az az köpük görüyorum. Bazı yerlerinde renk atması gibi desem değil değişik şeyler oldu. Mavimsi yerler oldu kuruyunca gitti gibi ama mavimsi olan yerlerin tonu değişti gibi kuruduktan sonra. Plastiği de aşırı mı dandik yoksa başka şeyden mi bilmiyorum tırnağını sürsen çiziliyor.
  • Yazmıştım kimyasal kullanmayı bırakın.3d orange degreser bir apc asprin bile çıkarmadıysa artık tırpidoya zarar vermeye başlarsınız.

Zamana bırakın geçecektir.Yapışkalık/parlaklık geçsin diye plastigekalıcı zarar vereceksiniz.
  • Her gün nemli bezle silme kararı aldım hocam. Yardımcı olur inşallah. Ama mavilik dediğim gitmiş. Bu renk atması olan yerler daha doğrusu atma dediğim parlaklığın gittiği matlaştığı yerler foto da koyacağım. Yapış yapış değil. Kalan yerler yapış yapış.

bir de bulursam 3D Orange Citrus Degreaser deneyeceğim onu denemedim henüz. Bunun spreylisi var bunu nasıl seyreltiriz ?
    urun.n11.com
    3d Orange Citrus Degreaser-agresif Temizleyici 473 Ml. 109oz16 - n11.com
    https://urun.n11.com/ic-temizlik-ve-koruma/3d-orange-citrus-degreaser-agresif-temizleyici-473-ml-109oz16-P185658091

Ya da seyreltmeye gerek var mı bunu bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 30 Mart 2019; 16:51:50 >

• Bakın böyle oldu tabi fotoda Daha belirgin. Rengi açılan yerler kim bilir orjinal renktir belki de. Ama sağ kısım ve hafif orta üstte aşınma gibi olmuş sebebini bilmiyorum biraz fazla sürtmüşümdür belki bezi.

Torpidom Yapış Yapış Torpidom Yapış Yapış Torpidom Yapış Yapış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 30 Mart 2019; 18:33:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Kendi katmanı yapışkan değil hocam başka İ20 letee böyle bir sorun duymadım ama bu bölgenin yapışkan tamamen gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Bakın böyle oldu tabi fotoda Daha belirgin. Rengi açılan yerler kim bilir orjinal renktir belki de. Ama sağ kısım ve hafif orta üstte aşınma gibi olmuş sebebini bilmiyorum biraz fazla sürtmüşümdür belki bezi.

Parlaklıgı giden yere bakınca torpidonun kendi rengi gibi.

Fakat daha fazla kimyasal felan kullanmayın.Sık sık temizleyin yeterli zamanla gidecektir yapışkanlık ve parlaklık.

Torpidoda ki çizikler dikkatimi çekti daha fazla hırpalamayın.

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bana da öyle geldi. Sağ kısımı biraz bastırarak sildim sanırım ondan böyle oldu.

Çizikler çok fazla hocam ve inanın özel çabaya gerek yok bastırmadan tırnağınızı ya da telefonunuzun köşesini - anahtarın kenarı sürtün çiziyor üstündeki oluşan katmandan dolayı bu oluyor sanırım. Sanki kaplama var üstünde ve çiziliyor gibi.
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Evet göründüğü kadarıyla 3d ultra thick protectant kullanma zamanınız gelmiş.Evet motor parlatıcı olarak geçer ama siz torpido ve plastik aksamlarda kullanabilirsiniz.Hatta lastik parlatıcı olarak bile kullanabilirsiniz.Daha fazla temizleyici kimyasal değil koruyucu protectant ürünler kullanmanızı tavsiye ederim.
    Valla hocam bölünmüş bulamadım var mı link sizde, bu arada 3d greaser aldım onu deneyip alayım derim

bir de uygulamada incelik var mı bilgi verir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 1 Nisan 2019; 21:5:32 >
    3d orange degreaser artık kullanma bence.Yüzey temizlenmiş gibi duruyor fotoda.Ayrıca kullanacak olursan 1/10 oranında sulandır.Dediğim gibi Ultra thick protectant veya ultra protectant(ikiside aynı ürün ) ı kullan bundan sonra.işte linki:

hocam sadece o bölgeye uyguladım. ne olacak diye ayrıca tamamen temizlenmedi sanırım bir kısmı koyu renk duruyor. kötü de görünüyor işin gerçeği. onun dışında tüm torpido duruyor. orange için bir önceki mesajda 1/5 demiştiniz şimdi 1/10 yazdınız hangisi daha sağlıklı ? Uygulamayı nasıl yapayım bu arada ?

Valla bu da pahalıymış hocam ya. buradan 3d orange aldım yeni. Bir de bunda silikon var sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 2 Nisan 2019; 19:54:18 >
  • quote:

hocam sadece o bölgeye uyguladım. ne olacak diye ayrıca tamamen temizlenmedi sanırım bir kısmı koyu renk duruyor. kötü de görünüyor işin gerçeği. onun dışında tüm torpido duruyor. orange için bir önceki mesajda 1/5 demiştiniz şimdi 1/10 yazdınız hangisi daha sağlıklı ? Uygulamayı nasıl yapayım bu arada ?

Valla bu da pahalıymış hocam ya. buradan 3d orange aldım yeni. Bir de bunda silikon var sanıyorum.
    Daha önce de yazdım bu kaçıncı.Daha fazla kimyasal kullanmayın.

3d orange bende de var.Kendisi bir apc.Aspirin denediniz çıkarmadı buda onun gibi bir ürün.Muhtemelen siz seyreltilmemiş olanını aldınız.Plastikte belki sorun olmayabilir fakat kumaş vb yüzeylerde yanlış sulandırma neticesinde renk açması felan yapabilir.

İlla deneyecegim derseniz göz önünde olmayan bir yerde deneyin.1/10 az miktarda deneyin olmadı 1/7 yada 1/4 kadar oranını denersiniz.Bu oranlar yüzeye göre kirlilige göre degişiyor.

Denedikten sonra yüzeyi nemli bez ile tekrar silin.Göz önünde br yerde denemeyin hasar verirse dönüşü olmaz.

3d orange sorununuzu çözecegini sanmıyorum ama deneyin siz bilirsiniz.Ben size denemeyin yazmaktan bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 2 Nisan 2019; 22:49:40 >

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsunuz da, şuanda çok iyi değil torpido. Üstündeki oluşan tabaka çizilip duruyor, yapış yapış olması ne var ne yok tozu kiri topluyor. Sürekli kirli görüntüsü var bu da çok hoş olmuyor haliyle. Zaten denersem artık öyle küçük ve göz önünde olmayan yere uygulayacağım.

• quote:

Sert plastik hocam.

Bende süngere sıkıp denedim zaten onu da köşedeki bir bölgeye uyguladım. Zaten nemlendirme yapmadan bez kaymıyor göğüste.
    meaguars ile bir dene ,düzelmiyorsa geçmiş olsun,hiç uğraşma.
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Meguiars İn neyini deneyim hocam.

Manisa ve ya İzmir de iseniz gelin halledeyim.Kirli noktalarda 1/5 veya 1/10 oranında kirlilik derecesine göre seyreltilebilir.Ama yapacağınız iş kalıcı hasarlar verebilir.Ayrıca 3d ultra thich protectant göğüslüğünüze zarar vermez.Silikon içeriğini hatırlamıyorum ama kalite bir üründür ve zarar vermez.
    Hocam hataydayım orada olsam çoktan gelmiştim :) dediğiniz ürünü de alacağım hocam ama önce küçük bir bölgede 3d Orange deneyim diyorum.

Önce beze sıkıp sonra göğüse bastırmadan uygulama yapayım değil mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.