|
1.4.0’a güncelledim 👍 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 25 Şubat 2026; 16:15:40 > |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
1.4.0’a güncelledim 👍 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 25 Şubat 2026; 16:15:40 > |
|
Ama sizdeki pack’in içinde .pak dosyası varsa çalışmaz, dosyaların açık olması lazım derken. Hocam bu dediğiniz ince iş galiba hiç anlamam :) diskort yasağı geldiğinden beri diskortum yok instagram mesenger isteseydin keşke :) ama diskort son çareyse bir tane hesap açıyım. tam 10 gündür denemediğim yama sürümü kalmadı oyunun dosyaları allak bullak oldu artık bilgisayar çökecek o duruma geldik :) artı oyuna her güncelleme geldiğinde yamalar çalışmıyomuş eğer böyle olursa çok kötü. epic te oyunu güncellemeden oyunu açtırmıyor :( şu sorunu çözersen dua ederim. |
|
Discord’u istememin sebebi PC’indeki dosyaları kontrol etmek. Eğer dosyalar .pak halindeyse, içinden dil dosyalarını almam gerekiyor. Her sürümde çalışmamasının nedeni ise dil dosyasının .locres değil, .uasset olması. |
|
Hocam discorttan erhan ismimle ekledim sizi mesaj attım ama arkadaş olmadığımız için iletilmedi sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|