Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ocean34

Burda zaten grup oluşmuşken böyle bir şeye neden ihtiyaç duydunuz?

Hocam böyle grup oluşturulan konular hiçbir yere varamamış ne yazık ki burada, insanları forum dışında sürekli kullandıkları mailleri ile bir arada tutmak bana
    daha uygun geldi, hatta iletişim bilgilerinin olduğu bir liste vs. olsa bu oluşumu sanallıktan daha fazla kurtulabilir, hiçbirşey olmasa sadece istanbuldan 3-5
    kişi toplansak bile elimiz güçlenir, hatta istanbuldan almayı düşünen arkadaşlarla görüşelim direk birlikte gidilebilir bakılabilir vs...
  • İstanbul Avrupa yakası hangi bayiye gitmeli aracı görebilmek için? Konuştuğunuz bir bayi var mı? Bu haftasonu gidip test sürüşü yapmayı planlıyorum.
  • Arkadaşlar, daha önce belirttiğim gibi aracı 21 eylülde kısa süreliğine inceleme imkanım olmuştu. Ancak araçların showrooma çıkacağı ve satışa başlayacağı 10 ekimi bekliyorum. Bayiler şimdilik sıhhatli fiyat veremiyorlar. En azından cuma günü araçlar geldiyse gidip konuşmayı düşünüyorum. Anadolu yakasındayım. En yakın bayiden bakarım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roy84

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: roy84

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Beyler meraba,bugün dediğim gibi bi kaç tane bayii gezdim,aktarayım hemen,

Şimdi ilk olarak cevizli asf'ye gittik,Clio4 ekim sonunda gelecekmiş,Test arabasıda kasımın 2. haftası gibi gelir dedi.

Fiyat hakkında şunu sordum,peki liste fiyatı üzerinden yaklaşık ne kadarlık bir indirim alabilirim dedim şuan için ötv ddüzenleniyor ve arabanın donanımı vs oldukça makul fiyatta biz dahil hiç bir bayinin pek fazla bir indirim yapacağını sanmıyorum dedi 400-500 tl arası bişeyler olur dedi.An itibarı ile vazgeçtim clio4'ten.

Aynı plazadaki dacia bölümüne geçtik yanımdaki arkadaşımın babası dacia duster veya sandero stepway alacak,sanırım annesi engelli olduğu için bişeyler indirimi oluyormuş 1.5 DCI 90 BG Sandero için 23.000tl fiyat aldı ama oynayabilirmiş ötv yüzünden.

Burdan çıkıp Hyundai'ye gittik,i40 sedan vardı size şu kadarını söylicem böyle bi araba olamaz.Vuruldum resmen harikaydı yani sürmedim bile ama içinden inmek istemedim fotoğraflarını çektim atarım isterseniz.Buram buram kalite kokuyordu araba :) i20'ye baktım donanım olarak gayet iyi iç kalite olarak ön konsolda zamanla aşınma olabilir gibi geldi.
    i30'a bakmadan olmazdı en dolusuna baktım elite diye geçiyordu galiba,cam tavan falan vardı bide ona aşık oldum oda harikaydı :) 57.000 dedi fiyatta bişey yapamazmış.i40 1.6GDI 63.000 tl donanımı bilmiyorum ama liste fiyatları üzerinden hiç bir indirim yapmadı hyundai anlamadım.

Burdan sonra Pendik Opel ATM plazaya gittim,aşağıdaki fotoğraftaki için fiyat aldım 38.000tl dedi 37ye düştü siteden bakıyorum 37.250 yazıyor.Belkide ekstraları vardı bilmiyorum.

Astrayada bayıldım.Oturdum içine hem fiyat olarak hem tasarım hem performans olarak benim arabam bu dedim.3 günlüük fiyatmış sonra ötv eklenecekmiş.Çarşamba günü kısmetse bu arabayı alıyorum şuan için tek problem benim arabam.Adam bana 8-8.500 arası eder diyor 2002 model palio 1.2s için.Galeriye versem oda aynı fiyat verecektir muhtemelen,1-2 gün içinde satmam gerekecek arabayı ne halt yiyeceğim bilmiyorum.Astra için karar verdim 2-3 bayi ile daha görüşüp alıcam bayıldım arabaya.

Her neyse detaylı olarak bir konu açarım birazdan.

Astracan:
    [imagggge]http://b1210.hizliresim.com/12/1/dkudb.jpg[/simage]

Ne yapmalıyım sizce ? Sitedeki fiyatı 37.250,adam 38den başlayıp 37ye indi.Arabama 8-8.500 verdi.Burda bi terslik var

tam donanımı yaz bi fiyatta opel için alalım bana yüksek geldi

Astra HB Classic III 1.6 i 16V (115 HP) HB Essentia (Konfor paketli) 43.970 37.248 arac bu mu?

Aynen yazdığın donanım hocam.Adam hiç indirime yanaşmadı resmen.Aslında bende pek anlamam pazarlıktan.

@TüplüVeÖfkeli kardeşim sağolsun uyandırdı resmen,39a Astra J alınabiliyor şuan için onu düşünüyorum yarında sırayla bütün bayileri aricam kırmızı renk edition model için.

Sanada mesaj atmıştım galiba hocam kuzeninden Astra j edition için fiyat alabilirmisin ?

ancak yazabildim kusura bakma hocam
    yeni astra 1.6 edition makyajlı kasa 38400 tl düz vites

Aldığım en iyi fiyat bu hocam,yarın gidiyorum o zaman direkt.38e düzlerse yarın alırım.

• 5 kişi toplansa bile farklı fiyat alınacağına eminim

istanbuldan 5 kişi çıksın arkadaşlar, mesaj atın, mail atın, telefon yazın, bağlantı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

5 kişi toplansa bile farklı fiyat alınacağına eminim

istanbuldan 5 kişi çıksın arkadaşlar, mesaj atın, mail atın, telefon yazın, bağlantı olsun :)

hocam şuan bayilerinde ellerinde doğru dürüst araç yok.herbirinde 3,5 tane araç var.zaten istediğin donanımıda bulman zor.7,8 çeşit versiyon var ellerinde 3 tane araç var adamların.birçok bayiye araç bile gelmemiş.75 beygirlik araca ne fiyat diyeceklerini bile bilmiyorlar.adamların ellerine araçlar bir gelsin.kimi 10 ekim kimi 15 ekim diyorlardı satış için.o zaman bir gelsin pazarlık yapılır.şimdilik sadece toplu alımlarda birşeyler yaparız diyorlar hatta biriside 10 araçta alsanız şu anda fiyatta değişiklik olmaz çünkü araç yok diyorlardı.bence kasım ayında şu oto fuarı bir açılsın o zaman herşey belli olur.üstelik ellerindeki şu lansman araçlarıda gider icon için birkaç donanım fazlası araçları alma imkanı olur.fiyat konusunda daha çok yeni yılla birlikte artış olacağını düşünüyorum ve duydum

• hocam şu elektrikli arka cam / katlanan ayna cam tavan vs. donanımlar için 2012 son deniyordu acaba tan gelme zamanı ne olur ki, tam yıl sonunda nokta atışımı yapsak acaba topluca :)
  • Selam arkadaşlar, bugün test sürüşü yaptım ve fiyat istedim. Gram indirim yapmıyorlar. Dediklerine göre ne %0 indirimi, ne filo indirimi ne başka indirim uygulayamıyorlarmış. Mais zaten %4 indirimli fiyat açıklamış vesaire...

Pek inandırıcı gelmedi ama önümüzdeki aylarda ilk zammı yedikten sonra tüm kampanyalar gelir gibime geliyor.
  • İndirimi herkes yapıyor. Ne tuhaf bayiler Renault'nunkiler.
  • haftaya netleşir, sabredelim.
  • quote:

haftaya netleşir, sabredelim.

Hocam Merhaba;
    Öncelikle böyle bir süreci yürüttüğünüz için teşekkür ederim. Diğer birçok toplu alım faaliyeti sonuçsuz kaldı, umarım bu emeklerinize değer... Ben de bu aracı almak düşüncesindeyim

Topiğin 1.-4.-5. sayfalarını okuduğumda herhangi bir katılımcı listesi veya fiyat araştırması görmedim. Araçlar bayilere geldikten sonra mı pazaralığa oturacaksınız, bence de mantıklı.
    Bir de şu anda kişi sayısı ve alacakları modeller dağınık bir şekilde yer almış. Katılmak isteyen isimlere, açtığınız topikteki ilk mesajınıza güncelleyerek yer verseniz daha derli toplu ve güçlü görünecek. Bayidekiler de bu forumlar vasıtası ile nabız yokluyorlar malum. (Bayilerin satış hedefinin üstünde bir performans sergilemesi ile ekstra prim desteği aldığını da biliyoruz, böyle bir toplu alımı birçok bayi bu nedenle kapmak isteyecektir. Yapacaklrı örn:3000 tl indirimi kat kat çıkarmış olacaklardır bu şekilde) Ayrıca şayet Türkiye deki tüm bayiler ile telde görüşecekseniz ve destek lazım olur ise size bu telefon sürecinde yardımcı da olabilirim. Hatta Konya da ikamet ettiğimden dolayı buradaki bayi ile yüzyüze de görüşebilirim. Ama ilk mesajın bir duyuru paneli gibi görünmesi çok önemli. Belki de atıyorum (tamamen örnek); Urfa dan bir bayi en iyi indirimi yapacak. İlk panelde bunun duyurusunu yapar iseniz kimlerin Urfa'dan araba alabilecek durumda olduğunu da görümüş olursunuz. Bana göre ekstra 3000 tl indirim iyi ama başkası da belki derki "3000 tl için Urfa'ya mı gidicem". Bu dediğim gibi tamamen örnek rakam ve iskontolar.
    Konunun amacına ulaşması için naçizane görüşümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 6 Ekim 2012; 9:32:02 >

• Ayrıca şayet önerimi dikkate alır iseniz, ayrıca alternatif araç düşünenleri de yazabilirsiniz. Yani clio almak isteyen ama fiyatın (indirimin) makul olmaması veya başka sebeplerden ötürü farklı araç almak isteyenleri de yazabilirsiniz.
    Mesela ben aslında otomatik vitesli bir B sınıfı araç alacaktım ama Clio 4 ü beğendim ve EDC viteslisi 2013 ortasında arz edileceği için otomatiği alamıyorum. Clio 4 e bu hali ile iyi bir indirim yapmazlar ise Polo 1,6 Tdi DSG düşünüyorum. Yani alternatif aracım şu anda Polo. Bir başkası yeni i20 alternatif araç der. Kısaca Clio alamasak bile başka marka modelde yine birleşip karşı bir alım yapabiliriz.
    Dediğim gibi naçizane tavsiyemdir.
  • 1.5 dci icon donanim 90 beygir icin aldigim en iyi fiyat 42.500 tl

Kesinlikle cok para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

Ayrıca şayet önerimi dikkate alır iseniz, ayrıca alternatif araç düşünenleri de yazabilirsiniz. Yani clio almak isteyen ama fiyatın (indirimin) makul olmaması veya başka sebeplerden ötürü farklı araç almak isteyenleri de yazabilirsiniz.
    Mesela ben aslında otomatik vitesli bir B sınıfı araç alacaktım ama Clio 4 ü beğendim ve EDC viteslisi 2013 ortasında arz edileceği için otomatiği alamıyorum. Clio 4 e bu hali ile iyi bir indirim yapmazlar ise Polo 1,6 Tdi DSG düşünüyorum. Yani alternatif aracım şu anda Polo. Bir başkası yeni i20 alternatif araç der. Kısaca Clio alamasak bile başka marka modelde yine birleşip karşı bir alım yapabiliriz.
    Dediğim gibi naçizane tavsiyemdir.

Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

1.5 dci icon donanim 90 beygir icin aldigim en iyi fiyat 42.500 tl

Kesinlikle cok para

Evet kesinlikle çok. O fiyata rakipleri de çok. İndirim ne kadar alabileceğiz bakalım?
  • 40 a indirmemiz lazım.sanırım herkesin aklındaki rakamda bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

40 a indirmemiz lazım.sanırım herkesin aklındaki rakamda bu

Beklemedeyiz.
  • quote:

quote:

Kesinlikle cok para

Evet kesinlikle çok. O fiyata rakipleri de çok. İndirim ne kadar alabileceğiz bakalım?

Yeni clio indirim yok
    Filo indirimi yok
    Kampanya yok

Sadece araba var

• quote:

Kesinlikle cok para

O fiyat'a , o donanım ile dizel araba alıyorsun. Rakiplerinden çok daha uygun fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Kesinlikle cok para

O fiyat'a , o donanım ile dizel araba alıyorsun. Rakiplerinden çok daha uygun fiyat.

Donanim var eyvallah

Ama ustune az bir para daha koyup

Megane aliniyor anil

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.