Şimdi Ara

TOPLU SMS YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar, ben sms alıp vermek için TurkcellConnect kartımı kullanmak istiyorum, bu kartın esas özelliği gprs ve edge olması, bunun programını yüklediğimde sms ve mms alıp gönderebiliyorum fakat smsleri tek tek gönderiyor. Benim isteğim aynı anda mesela 50 kişiye mesaj gönderebilmek. SE K750 telefonumla ilgili bir kaç program buldum bu işlevi yerine getirebilen ancak TurkcellConnect kartım ile kullanabileceğim bir program bulamadım. Kartın üreticisinin adı GT COMBO EDGE. Konu ile ilgili bilgisi olanlardan benim için çok önemli olan yardımlarını bekler saygılarımı sunarım.

    Not: Alternatif olarak bu özelliklere ek olarak toplu sms gönderebilen bir telefon varsa onuda almayı düşünürüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • Toplu Sms Gönderim Sistemi denilince akla hızlı ya da anlık iletişim, kitlesel anlık iletişim gelmektedir. Bir tıklama ile insanlara kesin olarak ya da en kesin ulaşmanın şimdilik tek yolu toplu sms’dir. Henüz interneti herkes yanında taşıyamıyor ya da taşıma garantisi bulunmuyor. Cep telefonu ise herkesin elinde anlık iletişim araçlarının başını çekiyor. Her telefonda internet yoktur, her telefonda msn yoktur facebook yoktur; ama her telefonda mutlaka teknik bir arıza söz konusu değilse mesajlaşma açıktır ve anında o kişi mesaj çekebiliyorsunuz. Ulaşıp ulaşmadığını da kontrol edebiliyorsunuz.

    21. Yüzyıl birçok konuda yenilik getirdi. Ipadler, akıllı telefonlar, notebook’lar, netbook’lar v.s. Henüz hiçbirisi cep telefonunun yerini alamadı. Gelecekte neler olacak, neler şekillenecek bilemeyiz ama bildiğimiz bir şey varsa o da toplu iletişimde toplu sms’ in rakipsiz olmasıdır. Kimbilir çok yakın bir gelecekte herkesin elinde her an internete bağlı bir akıllı telefon, bir tablet ya da bir ipad olacak ve anlık iletişimde bir uygulama aracılığıyla aynen sms alır gibi bir mesaj alsın. Tabi ki bunlar şuan günümüzde de mümkün. Cihazların herkesin elde edebileceği kadar ucuz olmaması, internet bağlantı ücretlerinin de yine herkesin ödeyebileceği fiyat seviyelerinde olmaması nedeniyle tahminler, en az 5 yıl daha Toplu Sms kitlesel iletişim aracının hakim olacağı yönünde…

    Ürün pazarlaması konusunda yeni ürün duyurularında ya da personel haberleşmesinde Şirketler; Öğrenci ya da öğrenci veli bilgilendirmesinde Dershane, Okul, Kurs ve eğitim kuruluşları; Vatandaşlara fatura ve ödeme bilgilendirmeleri yapan Belediyeler, Ücret alıcılar; Mobil pazarlama, mobil duyuru ve ilan yapan, yapmakta olan, yapmak zorunda olan tüm kuruluşlar herkesin elinde bir internet bağlı tablet ya da akıllı telefon olana kadar toplu sms ‘den vazgeçilmesi zor görünüyor.

    Diğer taraftan Klasik haberleşme ve duyuru araçlarından Mektupla, Broşürle, ilanlarla büyük matba, basım ve dağıtım maliyetlerinin yanında toplu sms gönderim sistemi küçük bir maliyet olarak kalmaktadır. Sonuç olarak Toplu Sms’ in:

    • Hızlı,
    • Ekonomik,
    • Raporlama ve Geri bildirim Ölçümü

    Özellikleri de piyasadaki tahtını sağlamlaştırmaktadır. Eğer doğru hedef kitlesinden bir veritabanı sağlandıysa diyebiliriz ki Toplu Sms ’den daha ucuz, daha hızlı geri dönüşümü olan bir pazarlama şekli yoktur. Bunun yanında Gsm operatörlerinin de izinli veritabanlarına Bölgesel Bazlı Gönderimleri de yeni yeni kullanımaktadır. İstanbul Ataköy’de Fuarda firmanızı ve ürünlerinizi tanıtırken o bölgeye ya da fuar alanına giren bir kişinin cep telefonuna anında kısa mesaj gelmesi kadar dikkat çekici şey çok azdır. Bu da ayrı bir yöntem ancak pahalı bir yöntemdir. Sık kullanılan, tercih edilen ve en sağlam olan yöntem ise her kurumun veritabanını emek sarfederek kendilerinin oluşturarak toplu sms göndermesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BADI_SABA -- 13 Nisan 2012; 10:52:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.