Şimdi Ara

Toplu satış kullanılmayan ürünler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Toplu satış kullanılmayan ürünler.
    ----Logitech g25 kutusu yok üzerinde deforme yok çalışmasında problem yok kardeşime hediye olarak almıştım kullanmayı bıraktı bundan dolayı satılıktır.Fiyat:550TL fotoğrafları eklenicektir.
    ----Lg 29um57 garantisi devam ediyor 2015'in son ayında vatandan alınma hiçbir sorunu bulunmamakta ekranı kırık macbook için kullanıyordum macbook satıldığından dolayı boşa çıktı.Fiyat:750TL fotoğrafları eklenicektir.
    ----Yamaha ns-bp100 hoparlör ayak takılarak sahnesi ve bass doygunluğu arttırılmış hoparlör yanında sansui deck sistem amfi ekolayzer cd çalar verilicektir pc'ye bağlanabilir.Fiyat:650TL fotoğrafları eklenecektir.

Takas vardır elinizde hoşuma giden birşey olursa takasa açık ürünler.Elden satış tercihimdir özellikle monitör için kargo yapmayı düşünmüyorum diğerleri ise ağırlığından dolayı kargo parası yüksek tutuyor ondan dolayı alıcak kişi kabul ederse kargolayabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.