Şimdi Ara

Toplu Pc alcam.(Ne önerirsiniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cafeme 20 tane yeni pc alcam.

Şöyle bir config düşünüyorum

Amd 64 3000 ya da üzeri.

Epox board(hangisi olduğunu daha seçmedim)

1 gb ya da 2 gb ram

160 gb hdd

Ekran kartı x800 gt ya da 200-250 $ arası bir kart

Samsung 957 mb 19 " monitör.

Bak şunun yerine şunu al diyebileceğiniz bir ürün var mı?

Son çıkan oyunlarda sorunsuz şekilde oynamasını istiyorum.

Teşekkürler

• X800GT çok iyi seçim.
    Ram şimdilik 1 Gb almak yeterli olur. Kasayı da kaliteli alırsan uzun süre idare eder.
  • anakart 9npa+ ultra alabilirsin epoxtan
    bu arada bu hangi kafeymiş yaw millet yaşadı konfigürasyona baksana
    hdd yi de sata 2 al unutmadan söyliyim
    hepsine combo almalısın yani hepsi dvd okusun ki norton ghost yaparken senin için daha kolay ve daha geniş olur
  • harddisk samsung sataII NCQ olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevengeR

anakart 9npa+ ultra alabilirsin epoxtan
    hepsine combo almalısın yani hepsi dvd okusun ki norton ghost yaparken senin için daha kolay ve daha geniş olur

Hdd konusunda sata 2 diyosun ok ancak deepfreeze çalışıcakmı bu hdd de merak ettim

Ayrıca ben hdd clonlarken şöyle yapıyorum:

Bi hdd master oluyo diğerlerini makineden söküp ghostla cloneluyorum.Makineden sökmeden clone yapabilirmiyim?

Cd-rom yok makinelerde external alsam clone yapabilirmiyim.(cd kutuları varya hem cd rom hem hdd takılan onlardan)

Ankara'dayım Chatlak cafe.Makinelerim zaten çok iyi ama daha iyisini alıyorum.Teşekkürler.

• Arkadaşım seçtiğin monitör neffiiiiis ben de bu monitörü kullanıyorum mb serisinin en iyisi onun dışındaki parçalarda gayet iyi call of duty2 most wanted ve feardan iyi para kaldırıp kara geçersin bu sistemlerle
  • Birde x800 gt saphire mi alsam (181 dolar + kdv) yoksa powercolar mu(252 dolar +kdv)

neden bu kadar fark var kart fiyatları arasında?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukoer

Arkadaşım seçtiğin monitör neffiiiiis ben de bu monitörü kullanıyorum mb serisinin en iyisi onun dışındaki parçalarda gayet iyi call of duty2 most wanted ve feardan iyi para kaldırıp kara geçersin bu sistemlerle

Bulamazsam 997 mb alıcam artık.O nasıl bilmiyorum ama.Kullanan var mı?
  • Bişey daha:)

Xp prof alcam 64 bit alsam işletim sistemini faydası olur mu?

Bir de diğer xplerden farkı yok değil mi kullanırken?
  • 160harddisk fazla
    saphire de olur bi -si yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Hdd konusunda sata 2 diyosun ok ancak deepfreeze çalışıcakmı bu hdd de merak ettim

Bi hdd master oluyo diğerlerini makineden söküp ghostla cloneluyorum.Makineden sökmeden clone yapabilirmiyim?

Cd-rom yok makinelerde external alsam clone yapabilirmiyim.(cd kutuları varya hem cd rom hem hdd takılan onlardan)

Ankara'dayım Chatlak cafe.Makinelerim zaten çok iyi ama daha iyisini alıyorum.Teşekkürler.

baba bu deepfreeze olayını araştırmak lazım ben hiç denemedim

external alsan sanırım işletim sistemi olmadan makine tanımaz ama onu da bi araştır

hdd yi makineden sökmeden işte dediğim gibi combo alıp 1 tane makineye yüklemeyi uğraşacaksın geri kalanını ghost yapacaksın bence en temizi o ama sen onu da bi araştır

• quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

160harddisk fazla
    saphire de olur bi -si yoktur

diğer pcler 80 gb oyun yetmiyo valla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

baba bu deepfreeze olayını araştırmak lazım ben hiç denemedim

external alsan sanırım işletim sistemi olmadan makine tanımaz ama onu da bi araştır

hdd yi makineden sökmeden işte dediğim gibi combo alıp 1 tane makineye yüklemeyi uğraşacaksın geri kalanını ghost yapacaksın bence en temizi o ama sen onu da bi araştır

Ghost olayından çok iyi anlıyosan ve hdd çıkarmadan clone yapabiliyosan ve Ankara'daysan bi uğrasana üstad bana.:)

Ya da bu clone işinden iyi anlayan birisi Ankara'da olan bir arkadaş bana uğrayabilir mi?

Teşekkürler

• EPOX EP-9NPA+ ULTRA (NVIDIA nForce4, GLAN, SATA, RAID,S939) Anakart

Bu sanırım yeterli.
  • Toplu pc alma optik pc al yada yeni çıkan lazerlerden
  • mutlaka hddyi 160 gb al yeni çıkan oyunlar 4-5 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukoer

Toplu pc alma optik pc al yada yeni çıkan lazerlerden

Güzel

• Bende İnternet Cafe Sahibiyim Eskişehirde Senin configirasyon baya kıyak olmuş
    Yanlız 160 Gb harddisk çok fazla 80 yeter masraf etme bence
  • öncelikle hayırlı olsun...sistem çok iyi benimde cafem var ve konfigürasyon HDD hariç aynı (80GB) toplu alım yapmak için toptancılara müracaat et. veya bu sanal mağazalara mail at, yetkilisiyle görüş. bazen epey inidirimler yapıyorlar. birde peşin fiyatına kredi kartına 12 taksit imkanı olunca zaten makineler kendi taksitleri kendisi ödüyor.
  • 80 gb yetmiyo artık.

Sapphire x800 gt konusunda hala tereddütlerim var:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.