Bak şunun yerine şunu al diyebileceğiniz bir ürün var mı?
Son çıkan oyunlarda sorunsuz şekilde oynamasını istiyorum.
Teşekkürler
X800GT çok iyi seçim. Ram şimdilik 1 Gb almak yeterli olur. Kasayı da kaliteli alırsan uzun süre idare eder.
anakart 9npa+ ultra alabilirsin epoxtan bu arada bu hangi kafeymiş yaw millet yaşadı konfigürasyona baksana hdd yi de sata 2 al unutmadan söyliyim hepsine combo almalısın yani hepsi dvd okusun ki norton ghost yaparken senin için daha kolay ve daha geniş olur
harddisk samsung sataII NCQ olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: RevengeR
anakart 9npa+ ultra alabilirsin epoxtan bu arada bu hangi kafeymiş yaw millet yaşadı konfigürasyona baksana hdd yi de sata 2 al unutmadan söyliyim hepsine combo almalısın yani hepsi dvd okusun ki norton ghost yaparken senin için daha kolay ve daha geniş olur
Hdd konusunda sata 2 diyosun ok ancak deepfreeze çalışıcakmı bu hdd de merak ettim
Cd-rom yok makinelerde external alsam clone yapabilirmiyim.(cd kutuları varya hem cd rom hem hdd takılan onlardan)
Ankara'dayım Chatlak cafe.Makinelerim zaten çok iyi ama daha iyisini alıyorum.Teşekkürler.
Arkadaşım seçtiğin monitör neffiiiiis ben de bu monitörü kullanıyorum mb serisinin en iyisi onun dışındaki parçalarda gayet iyi call of duty2 most wanted ve feardan iyi para kaldırıp kara geçersin bu sistemlerle
Birde x800 gt saphire mi alsam (181 dolar + kdv) yoksa powercolar mu(252 dolar +kdv)
Arkadaşım seçtiğin monitör neffiiiiis ben de bu monitörü kullanıyorum mb serisinin en iyisi onun dışındaki parçalarda gayet iyi call of duty2 most wanted ve feardan iyi para kaldırıp kara geçersin bu sistemlerle
Bulamazsam 997 mb alıcam artık.O nasıl bilmiyorum ama.Kullanan var mı?
Bişey daha:)
Xp prof alcam 64 bit alsam işletim sistemini faydası olur mu?
Bir de diğer xplerden farkı yok değil mi kullanırken?
160harddisk fazla saphire de olur bi -si yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
quote:
Hdd konusunda sata 2 diyosun ok ancak deepfreeze çalışıcakmı bu hdd de merak ettim
Cd-rom yok makinelerde external alsam clone yapabilirmiyim.(cd kutuları varya hem cd rom hem hdd takılan onlardan)
Ankara'dayım Chatlak cafe.Makinelerim zaten çok iyi ama daha iyisini alıyorum.Teşekkürler.
baba bu deepfreeze olayını araştırmak lazım ben hiç denemedim
external alsan sanırım işletim sistemi olmadan makine tanımaz ama onu da bi araştır
hdd yi makineden sökmeden işte dediğim gibi combo alıp 1 tane makineye yüklemeyi uğraşacaksın geri kalanını ghost yapacaksın bence en temizi o ama sen onu da bi araştır
quote:
Orjinalden alıntı: hightowerfrl
160harddisk fazla saphire de olur bi -si yoktur
diğer pcler 80 gb oyun yetmiyo valla
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
quote:
baba bu deepfreeze olayını araştırmak lazım ben hiç denemedim
external alsan sanırım işletim sistemi olmadan makine tanımaz ama onu da bi araştır
hdd yi makineden sökmeden işte dediğim gibi combo alıp 1 tane makineye yüklemeyi uğraşacaksın geri kalanını ghost yapacaksın bence en temizi o ama sen onu da bi araştır
Ghost olayından çok iyi anlıyosan ve hdd çıkarmadan clone yapabiliyosan ve Ankara'daysan bi uğrasana üstad bana.:)
Ya da bu clone işinden iyi anlayan birisi Ankara'da olan bir arkadaş bana uğrayabilir mi?
Toplu pc alma optik pc al yada yeni çıkan lazerlerden
mutlaka hddyi 160 gb al yeni çıkan oyunlar 4-5 gb
quote:
Orjinalden alıntı: yukoer
Toplu pc alma optik pc al yada yeni çıkan lazerlerden
Güzel
Bende İnternet Cafe Sahibiyim Eskişehirde Senin configirasyon baya kıyak olmuş Yanlız 160 Gb harddisk çok fazla 80 yeter masraf etme bence
öncelikle hayırlı olsun...sistem çok iyi benimde cafem var ve konfigürasyon HDD hariç aynı (80GB) toplu alım yapmak için toptancılara müracaat et. veya bu sanal mağazalara mail at, yetkilisiyle görüş. bazen epey inidirimler yapıyorlar. birde peşin fiyatına kredi kartına 12 taksit imkanı olunca zaten makineler kendi taksitleri kendisi ödüyor.
80 gb yetmiyo artık.
Sapphire x800 gt konusunda hala tereddütlerim var:(