Şimdi Ara

Toplu halde uzantı değiştirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir klasörde yer alan yaklaşık 200 den fazla uzantısı dat olan dosyalar var bunların uzantılarını kolayca değiştirebileceğim bir program var mı?
    Eğer biliyorsanız çok makbule geçecek.

Convert etmekten bahsetmiyorum sadece uzantılarını elle değiştirmek yerine programla uğraşmadan yapmak istiyorum. İsim yenileyen programlar mevcut ama uzantı değiştirmiyorlardı kullandıklarım, sizin bildiğiniz var mı?

• başlat -> çalıştır dan CMD yaz ve Consol'a düş. ilgili klasöre git. Ren *.dat *.mpg yaz ve enterla. bununla uzantısı dat olan dosyaların uzantısını mpg yapmış olursun.
  • çok sağol dostum deneyeceğim inşallah hallederim.
  • Arkadaş en kolay ve köklü çözümü vermiş. Eğer bir problem olursa Total Commander programıyla da yapılabilmesi lazım.
  • uğraşamam diyorsan senin için upload ettim

http://ra pidshare.com/files/1659265/rename.bat.html

bunu indirip sağ tıklat, düzenleye gir, *.jpyi *.dat yap, *.mp3ü de istediğin formatı yaz ;)

ra ile pidshare arasındaki boşluğu kaldırın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 2 Kasım 2006; 12:51:15 >
  • Valla arkadaşlar süpersiniz gına gelmişti bir yolu vardır dedim sordum sonunda.
    İşe yaradılar bu arada playground programıda buldum deniyorum şu anda işe yararmı bilmiyorum ama güzel bir program sağol.
    KaptanDulit , atikanatasoy sayenizde bir şey daha öğrendim komutu ve bat dosyasının nasıl olduğunu teşekkür ederim sizlerede.
  • Eyvallah, kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birden fazla aynı resimleri silme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

uğraşamam diyorsan senin için upload ettim

bunu indirip sağ tıklat, düzenleye gir, *.jpyi *.dat yap, *****ü de istediğin formatı yaz ;)

Adres ölmüş.Yenilerseniz...
  • vay be 6 senelik konuyu diriltmek
  • quote:

uğraşamam diyorsan senin için upload ettim
    bunu indirip sağ tıklat, düzenleye gir, *.jpyi *.dat yap, *****ü de istediğin formatı yaz ;)

Kardeş eğer yaşıyosan şu .bat dosyasının içeriğini buraya yazarmısın.gerek yok upload etmeye .bat olarak kaydederiz
  • txt editore

ren *.jpg *.jpeg

yazip .bat olarak kaydet ilk uzanti degismesini istedigin eski uzantıları ikincisi ise yeni olacak uzantı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

txt editore

ren *.jpg *.jpeg

yazip .bat olarak kaydet ilk uzanti degismesini istedigin eski uzantıları ikincisi ise yeni olacak uzantı

Süpersin Hocam :) Bugun bende komutu Hatırlamaya calıstım calıstım txt editor yazıyordum bir e harfi beni bu topice getirdi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.