Beyler ben pc almayı düşünüyorum önceden alacaktım. Monster ı düşünüyordum baktım indirim kalkmış bütçemi aşıyor ve sistem olarak da masaüstü kursam daha iyi verim alabilirim diye düşünüyorum. Bunu için sizden yardım bekliyorum ben öle toplama pc kurmayı bilmiyorum yani anlama o kadar fazla piyasaya bakınca çok fazla seçenek duruyor önümde ve hangisini alacağımı bilmiyorum yardımıza ihtiyacım var. OYUN için bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bir oyun hastası olarak kuracağınz sistem biraz ileriye dökün olursa sevinirim en az beni 3-4 bilemedim 5 sene idare etmesi gerekiyor 3 4 sene beni idare etmesini istiyorum .
benim şimdi anlamdaım bu ekran kartlarının piyasada çok olması ve hangisini alacağımı bilemem bunu hakkındada biraz bilgi verirseniz iyi olur .. bütçem 1500 2000 tl piyasada yeni çıkan oyunları ve çıkacak oyunları yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorum ... nasıl bir sistem kurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. ucuz bir sistem istemiyorum zaten bütçemi verdim yukarıda o vereceğim paranın hakkını alacağım bir sistem olursa sevinirim . şimdiden teşşekürler
7950 yerine 7850 alıp aradaki farkla SSD alınabilir
kardeşim sistem tavsiyen için teşşekkür ederim güzel bi sistem ama merak ettiğim bişe var bu ekran kartlarından fazla anlamam ama bu ekran kartı beni idare eder mi ? batlefield 3 call of duty mw3 black ops 2 max payne 3 hitman vb.. gibi piyasada ki oyunları rahatlıkla yüksek ayarlarda kaldırır mı bide bu ekran kartı ile kaç sene idare edebilirim . kasa için biraz daha şık olabilir mi ? şimdiden teşşekürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme