Şimdi Ara

TOPLAMA PC @@@@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar benim aklımda uzun zamandır bir fikir var şimdi sizinle paylaşmak istiyorum.
    Ben Bilgisayar Toplayıp satmak istiyorum nasıl olur mantıklımı para kazanılırmı düşüncelrinizi bekliyorum Herkese Hayırlı Forumlar

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 limisin
  • Ben yaptım bi ara tanıdıklar bitince işde bitiyor.Fazla kar yok uğraşmaya değmez.En büyük karım bi pc den 100tl olmuştu toplamda 300tl kar ettim 6 pc satarak.Ayrıca çok sıkıntılı adam anlamadan bozuyor söylüyor bana falan
    .Parçaları al topla format at ver.Değmez uğraştığına.Ayrıca hala pc de ufak bişeyde bana soruyolar hep sıkıntı sanki garanti benmişim gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el toplarsan birde işlemciyi i7 yapıp ekran kartını 630 gibi bir şey koyarsan anca kazanırsın.
    Casper taktiği.
    Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkhanBalta -- 30 Ağustos 2014; 19:50:50 >
  • Teşekkürler Sadece Düşülünyordum Vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ7 4790, GT 630 4 GB, Wibtek marka H81 anakart en dandiğinden, everest marka dandik psu'lu kasa, 8 GB markasız dandik ram. 3000 TL fiyat koy tamamdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Almanyadan Pc Toplama
    6 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim senin dediklerinle yapılacak pc 1925 TL tutuyor eğer 3000'e alıcı olacaksa evi arabayı satıp bu işe girelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.