Şimdi Ara

Toplama Bilgisayarım Kaç Para Eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süre kullanmış olduğum bilgisayarı satmak istiyorum ama sistemler hakkında pek bir bilgim olmadığı için sizden yardım isteyeceğim.Sizce ne kadara satabilirim ?

Sistem: İşlemci:İntel Core i7 3770 3.40GHz
    Ana Kart:İntel Corporation DQ77MK
    Ram:8 GB
    Ekran Kartı : NVIDIA Geforce GTX 650 Tİ

• 700-800tl
    Cpu idare eder, gpu kotu, ram vasat. Ustelik 7 yillik gibi duruyor.
  • CPU'nun tek basina piyasasi 400-500 lira civarinda. Ekran karti performansina gore anca 150 lira eder. Ram icin de keza tahminim 100-120 lira gibi bir bedel alinabilir. Anakart hakkinda ise bilgim yok. Totalde hepsi birlikte 800-900 lira eder gibi duruyor. Hizli satayim dersen pazarliksiz 700-750 uygun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 5 Aralık 2019; 17:46:8 >
  • 800 - 900 eder net
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Nereden Satabilirim Acaba ?
  • giovanni0707 G kullanıcısına yanıt
    ben sadece forumdan satis yapiyorum. Asagidaki 2.el bolumunde fotografli ve detayli aciklamali bir ilan acarsaniz, fiyatiniz da normalse cok kisa sure icerisinde satis yapabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/forumid_260/tt.htm

Ilk baslarda urunleri elden teslim ederek referans puani aldim satislarimdan. Sonra ise zaman gectikce ve alisverisler arttikca insanlarin size guveni olusuyor, once havale alip sonra teslimati yaparak satislari gerceklestirdim. Sizin durumunuzda alici ile anlasmaniza bagli olarak elden teslimat veya once havale, para hesaba gectikten sonra kargo seklinde gonderebilirsiniz.

Garantili satis isteyen alicilar icin GittiGidiyor uzerinden de satis yaptim. O durumda %5 mi %10 mu ne ilave kesintisi oluyor Gittigidiyor'un, onu satici karsiladi ben de ayni ilani gittigidiyor uzerinden acip, satisi oradan tamamlayip parayi GG uzerinden aldim. Ayni sistem Sahibinden.com'da da var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 13 Ocak 2020; 14:18:7 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.