Şimdi Ara

topladığım sistemle ilgili sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • topladığım sistemle ilgili sorular
    https://www.incehesap.com/donanim-arsivi-epic-r5-3600-16gb-rx5700-gaming-bilgisayar-fiyati-43889/

    merhaba arkadaşlar şu hazır sistem üzerinde bir takım değişiklikler yaparak bir sistem oluşturdum. Farklı tercihler yapmak isterdim fakat sadece belirli değişiklikler yapmama izin veriyor bu sistem ve örneğin anakartta sadece asus seçebiliyorum. Birkaç tane sorum var çok hakim olmadığımdan bu konulara size danışıyorum.

    1) anakartı aslında asus b450 nin biraz daha iyi versiyonuna upgrade edecektim fakat redditte falan asus b450yi bayağı bir gömmüşler o yüzden bütçemi de biraz aşarak yükseltme yaptım. Sizce bu anakart seçimim mantıklı mı yoksa b450 ye dönsem bir problem olmaz mı?

    2) Ekran kartını rx 5700xt seçtim fakat stabilite sorunları yaşadığını söylüyorlar. rtx 2060s mi alsam aynı fiyata veya biraz bekleyip bütçemi zorlayıp 2070s mi alsam?

    3) Ram ve ssd çok iyi olmadı sanırım fakat dediğim gibi sistem üzerinde belirli değişiklikler yapabiliyoruz ona göre seçmeye çalıştım bir problem yaşatır mı yoksa iyi mi?

    4) yanında 2 tane fanla birlikte gelecekmiş sanırım fakat sanırım çok iyi değilmiş. Sizce soğutucu da ekstra almalı mıyım bu sistem için?

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drizzt27 -- 30 Ocak 2020; 11:21:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.