Şimdi Ara

TOPLADIĞIM SİSTEM NASIL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı arkadaşların boş laflarına uymanı tavsiye etmiyorum. Z serisi anakart almanı öneren ve buna sebep olarak da ileride k serisi işlemci alıp oc yapacağıonı söyleyen arkadaşımıza sormak istediğim şey ileride adam k serisi almak zorunda değil, h97 alabiliyorsa alır ileride oc yapılmayan bir işlemci alır bu kadar niye k serisi almak zorunda olsun ki, oc yapmak zorunda olsun? oc ileride yapılacak bir şey bana göre, şu an ihtiyacın yokken k serisi diye işlemciye oc yapmana gerek yok. 4-5 yıl kullanırsın baktın işlemcinin performansı düşük kalmaya başladı, o zaman oc yapılır. Az mantıklı olun kardeşim, saçma sapan önerilerde bulunup 1500 tllik bütçeye fazla fazla para ödenecek şeyler koydurtmayın, bir de biliyormuş gibi davranmayın.
  • z97 Pc mateyle nasıl bir overclock bekliyorsunuz yahu anakartın ederi belli sorunlu bir model zaten overclock için adam gibi fazları olan düzgün mosfetli anakart ŞART

zaten seçtiği işlemci 4 ci nesil i5 bunu bırakıp yine i5 e geçilmez kaldı ki 4 ci nesil i7 K serisi taksa oc yapmaya kalksa anakart ruhunu teslim eder kaldıramaz

5 ci nesile hiç girmeye gerek yok intel iris pro işine yaramıyorsa boşa masraf ki işlemciler az sayıda üretildi bulması bile dert fiyatları daha bir dert

6 cı nesil skylake ile anakart zaten uyumlu değil soketler farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Ağustos 2015; 12:56:30 >
  • suddenly30 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler diğer kasa toplıycak arkadaşlarda burdan yararlanır umarım.

Alcağım kasa gitgide şekillenmeye başladı çoğu kişinin i3 e düşür i3 yeter demesinden sonra i3 e düşürdüm bunun yanında daha çok performans vereceğini umduğum bir ekran kartı şeçtim

Anakart konusu aklımı karıştırdı alıyımmı? başka anakart önerirmisiniz?

Ayrıca seçtiğim kasanın kullanıcıların yaptığı yoruma bakarak kasanın tek yararı yaz aylarında üzerinde çok iyi mangal yapılmasıymış içinde güç kaynağı olan kasada önerirseniz sevinirim
     TOPLADIĞIM SİSTEM NASIL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Edit: RAM GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostLeas -- 9 Ağustos 2015; 15:44:05 >

• GhostLeas G kullanıcısına yanıt
    z97 çok gereksiz olmuş heleki pc mate en alınmayacak z97 h81 chipsetli bir anakartla değiştirebilirsin h81-s2pv gibi fiaytı yaklaşık 200 tl düşürmüş olursun onada ssd ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadPiggie -- 10 Ağustos 2015; 0:13:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.