Şimdi Ara

Topladığım PC ile ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,dün itibari ile Vatan Computer'dan topladığım Masaüstümü almış bulunuyorum,yaklaşık 7 yıldan sonra yine Masaüstü kullanıyorum ve inanın garip geldi ama bildiğin Çağ atladım diyebilirim 17 inch ekrandan sonra 21.5 televizyon gibi geldi.
    Arkadaşlar ben sistemimi yazıyorum sizde yorum yaparsanız sevinirim,fakat benim öncelikle öğrenmek istediğim bir kaç şey var,ne yapmam gerektiği hakkında..

1-Bios güncellemesini nasıl,nerden yapıyoruz? (Notebook varken HP'nin kendi sitesinden indirip yapmıştım mesela)

2-Notebook varken Bios ayarlarında Dynamic ve Fixed olarak 2 adet mod vardı,Dynamic olunca PC daha hızlı ve ekran kartı intel yerine ATI'ninki çalışıyordu,Masaüstündeki Bios güncellemesinden sonrada böyle bir seçenek varmı bilgisayarın daha da hızlanması için?

3-Kaspersky Internet Security yüklettirdim,bilgisayarın kasmaması adına Kasperskydan yapmam gereken ayarlar varmı?

4-Ekran Kartı Güncellemesini nerden yapmalıyım?

Sistemimde bu arkadaşlar
    İşlemci: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz
    Ekran Kartı: AMD Sapphire HD 7850 2 GB OC Edition 256 bit
    Anakart: Asus M5A97 R2.0

• Up!
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    1.http://www.asus.com/Motherboards/M5A97_R20/#support burdan indirebilirsin

2.cpu unda dahili gpu yok böyle bi ayarada gerek yok direk ekran kartını görür zaten ana kartın

3.öyle özel bi ayar olmuyor antivirüs programlarında

4.http://support.amd.com/en-us/download burdan ekran kartını seçip son çıkanı indirebilirsin

• DoubloN kullanıcısına yanıt
    Anakartımın en son biosunu indirdim fakat Windows başlarken Del tuşuna basıp Bios menüsünü açıyorum,ordan Advanced mode tan kurmayı denediğimde ''Selected File is not efi bios'' diye hata alıyorum ve güncellemiyor
  • Bios ve Ekran kartını güncelledim bugün,fakat merak ettiğim bir konu var Oyunlarda mesela oyun dünyası veya oyundaki objeler,karakterin etrafı böyle piksel pikselmiş gibi gözüküyor,Catalyst ten nasıl bir ayar yapmam gerekiyor kaliteli görüntü için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.