Şimdi Ara

topladığım bu sıstemde lolde 120 fps alıyorum neyde sıkıntı var sızce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklısın teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySaVeR

Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok. Kullanım %99'da. Bunu şöyle düşünebilirsin. Oyunun grafikleri fazla yüksek değil ve ekran kartın bu oyuna göre fazla güçlü. Bu yüzden kendini tamamen kullanmayıp, ısı ve güçten tasarruf ediyor. :)

Hocam o dediğiniz ayarlar dan vsync i açtığımda oluyor eğer açmadığı halde mesela %50 kullanıp 20fps alıyorsa sıkıntı vardır

• burnerboost kullanıcısına yanıt
    1920x1080 çözünürlük çok yüksek tüm ayarlarda 200 dede fps alıyorum 90dada ama oyun başladıktan sonra düsüyor ve sadece %15 kullanılıyor cpu 90 a düsmesinin sebebi budur heralde

%50 kullanıp 20 fps alıyorsa tabiki sıkıntı vardır. Fakat arkadaş 120 fps aldığı için şikayetçi. Lol gibi az grafik isteyen bir oyunda ekran kartının %40 falan kullanılması gayet normal. Zaten %100 kullanılsa belki 800-900 fpsleri görecek. Demek istediğim oyunun akıcılığına bak sen. GPU kullanımını boşver. FPS gereksiz derecede fazla olduğu için kullanım düşürüyor. Takma kafana. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySaVeR

%50 kullanıp 20 fps alıyorsa tabiki sıkıntı vardır. Fakat arkadaş 120 fps aldığı için şikayetçi. Lol gibi az grafik isteyen bir oyunda ekran kartının %40 falan kullanılması gayet normal. Zaten %100 kullanılsa belki 800-900 fpsleri görecek. Demek istediğim oyunun akıcılığına bak sen. GPU kullanımını boşver. FPS gereksiz derecede fazla olduğu için kullanım düşürüyor. Takma kafana. :)

Tamam hocam biliyorum da vsync kapalı olduğu halde %40 gpu kullanımı varsa diğer oyunlar içinde sıkıntı olur yoksa gayet normal
    Ama bence %90 bu 120fps i alırken vsync açıktır.

Ben lol için diyorum zaten diğer yüksek grafikli oyunlarda %40 gpu kullanımı varsa sorun var demektir. Ancak lol için gayet normal. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.