Benimle gelecek 1 arkadaş daha var trenle yarın(2.gün) saat 8'de yola çıkacağız.Gelmek isteyen varsa tanışıp birlikte gidebiliriz
Donanımhaberciler birbirimizi tanımak için bir şeyler yapalım
Haberleşmesekte buluştuk ama :) Akan-kan isimli arkadaşın yazdıklarına ilave edecek birşey yok arkadaşlar.Aynen anlattığı gibi.. Oruç konusunda ise ben tuttum, tutulmaması için bir engel ya da zorluk yok.. Herkese hayırlı tezkereler..
Ben ve arkadaşlarım biraz sesli olup dikkat çekince muhabbet imkanı doğdu Yanıma gelmesiyle "forumdan okudum ben biliyorum olm askerliği" sözlerinin üzerine sormamla donanımhaberli olduğunu öğrendim sonra da çıkana kadar kopmadık :)
@akan-kan
Verdiğin sitede her şey çok pahalı piyasadan ve öteki sitelerden en az 2-3 kat pahalıya satıyorlar bilgin olsun,ben tavsiye etmiyorum o siteyi
arkadaşlar bugün biraz alışveriş yaptım bizim çarşıda daha uygun fiyatlar hem pazarlıkta yapılıyor. migrostada gillette in takımı varmış ona rastladım hemen aldım mach 3 traş bıçağı yanında 2 de yedek toplam 3 bıçak + küçük deodorant + orta boy jelle birlikte şık birde çantası var 26 tl uygun geldi ve aldım bilginize. sonra şu vatka olayı; ayakkabı aksesuarları satan dükkanlarda 1. ayağın vuracağı yere yapıştırılan yumuak bir dolgu malzemesi var 2. orada bir ayakkabıcının önerisi oldu topuğu yükseltirsen ayağın vurmaz ve dinlenir çok ağrı yapmaz dedi ve o adamda güzel bir topuk yükseltici varmış onu aldım nasırı olanlar için çok ideal fiyatları bir 1.5 tl diğeri 2.5 tl vatka yerine bunlardan aldım birde ortopedik koku yapmaz tabanlık aldım 9 tl ye. yeşil bacağı saran boxer aradım bulamadım :) mecbur paçalı don aldım :) ve aklet aldım yeşil tanesini 1.8 tl den pazarlıkla ayrıca ince ve dikişi kaliteli olan çoraplardan aldım 1.5 tl. biraz parayı suladık harçlık kalırsa şansa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme