Şimdi Ara

Top Spin 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Top Spin 4

Yapımcı: PAM Development
    Dağıtıcısı: 2K Sports
    Türü: Spor
    Çıkış Tarihi: Açıklanmadı

2K tenis oyunu Top Spin 4'ün önümüzdeki yıl oyuncularla buluşacağını duyurdu. Ayrıca oyunun PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için hazırlandığı bilgisi verildi.

Oyun hakkında henüz pek bir şey bilmesek de Top Spin 4'ü ön siparişle alan PlayStation 3 ve Xbox 360 kullanıcılarına bir avantaj olduğu haberini verebiliriz. Oyunu ön siparişle alan Xbox 360 ve PlayStation 3 kullanıcıları oyunda tenis efsanesi Andre Agassi'yi de görebilecekler. Oyun hakkındaki detaylar önümüzdeki zaman içinde 2K tarafından bildirilecektir.

Bir kaç oyun içi resim:

Top Spin 4

Top Spin 4

• Bende bunu bekliyodum. Top Spin 3 ü 4 ay aralıksız oynayınca baya sıktı. 2 senedir bekliyorum yeni oyunu.
  • özellikle move dan sonra bu oyunlar çok daha önem kazandı...
  • Bir ara 2k in top spin i hazırlayan grubun işine son verdiğini okumuştum , bundan sonra çıkıp çıkmicağı belli değil felan diyordu haberde. Herhalde 2k top spin 4 için yeni bir kadro kurdu. Umarım move destekli gelir. Move sayesinde tenis oyunlarının satışlarıda 2 ye 3 e katlancağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 14 Ekim 2010; 19:18:16 >
  • Tenis oyunları move ile zevkli olur
  • Top Spin 3'ü hala oynarım. Zaten adam akıllı tenis oyunu yok. Şahsen çok sevindim ben bu habere.
  • Büyük bir tenis sever olarak bunu bekliyordum.Top spin 3 ü 2 sene oynadıktan sonra sıkıldım ve sattım.Sabırsızlıkla bekliyorum.Federer Nadal Agassiyle oynamakta ayrı bi zevk olucaktır tabi Bu sefer Djokovic Del Potro gibi çıkış yapan oyuncularda olur inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top 10'da master
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • move destekli olucak mı ?
  • Oyunu Artık PAM Development yapmıyor. PAM Development kapandı.
    Top Spin 4 resmi sitesi açıldı.
    http://www.topspin4.com/
    Oyunda henüz move desteği açıklanmadı.
  • topspin 4 ün demosu indi şuanda oynuyorm 3 e göre oynanış daha rahat ve kontrol daha güzel
  • ortamlara düşmüş. oynayabilen var mı?
    demosu fena değildi gerçekten ama asıl full sürüm nasıl o önemli.
  • Oyunu xboxda oynama şansım oldu. Gerçekten de çok güzel olmuş. Televizyonda maç seyrediyormuşsunuz hissini veriyor.
  • 2K nın en iyi yaptığı şeylerden biridir böyle oyunu oynarken sanki maçı izliyormuş havası vermek. Bu seferde iyi olmuş oyun özellikle 3 deki oynanışa göre daha rahat olması bence en büyük avantajı zaten piyasada iki tenis oyunu var adam akıllı bu sebeptende tenisseverler kaçırmıyacaktır.
  • ya bu oyunun yenisi neden çıkmıyo yeni konsollara
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

ya bu oyunun yenisi neden çıkmıyo yeni konsollara

Ps4 e bırak yenisini eskisi bulsam alıcam ama o da yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.