Şimdi Ara

Top 10 Real-Time Strategy Games

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pardon başlığı tam okumamışım gayet adaletli bi sıralama olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 22 Haziran 2008; 2:54:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

pardon başlığı tam okumamışım gayet adaletli bi sıralama olmuş

Ne yazdığını bende okuyamadan editlemişsin zaten?

Liste çok güzel bu arada. Mahsus buraya yazmadım ki vidyo dan takip etmesi daha zevkli. Birde şu gametrailers vidyolarını yutüp gibi ekleyebilsek tam süper olacak kanımca.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

pardon başlığı tam okumamışım gayet adaletli bi sıralama olmuş

Ne yazdığını bende okuyamadan editlemişsin zaten?

Liste çok güzel bu arada. Mahsus buraya yazmadım ki vidyo dan takip etmesi daha zevkli. Birde şu gametrailers vidyolarını yutüp gibi ekleyebilsek tam süper olacak kanımca.

ya neden total war serisinden bişeyler yok yada heroes 3 nerde fln yazmıştım

• yenilerden hiçbiri yok yauvv
  • İnsan bi de listeyi yazar kotalı internet kullananları düşünün yav.
  • 10 empire earth
    9 axis&allies
    8 warhammer 40k dawn of war
    7 dune 2 building of a dynasty/battle for arrakis
    6 homeworld
    5 total annihilation
    4 red alert
    3 starcraft
    2 age of empires 2 age of kings
    1 warcraft 3 reign of chaos

sanırım grafiğe pek önem vermemiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Red Alert en iyi streteji oyunudur. Bitti.
  • Cossacks(I-II),Generals(Zero Hour),Tiberium Sun(Tiberium Wars),Total War serisi,BFME (I-II),Company of Heroes(Opposing Fronts),World in Conflict gibi oyunlar neden yok özellikle Cossacks..
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Cossacks(I-II),Generals(Zero Hour),Tiberium Sun(Tiberium Wars),Total War serisi,BFME (I-II),Company of Heroes(Opposing Fronts),World in Conflict gibi oyunlar neden yok özellikle Cossacks..

Çünkü bu saydığın oyunlar yukarıda ki listedekilerden güzel oyunlar değil. Ama ilk 20 olsaydı bu oyunlarda girebilirdi tabii ki.
  • quote:

quote:

Cossacks(I-II),Generals(Zero Hour),Tiberium Sun(Tiberium Wars),Total War serisi,BFME (I-II),Company of Heroes(Opposing Fronts),World in Conflict gibi oyunlar neden yok özellikle Cossacks..

Çünkü bu saydığın oyunlar yukarıda ki listedekilerden güzel oyunlar değil. Ama ilk 20 olsaydı bu oyunlarda girebilirdi tabii ki.

yani. starcraft'ın, redalert'ın, warcraft3'ün, age of empires'ın olduğu listeye bu oyunlar nasıl girsin.(medieval 2:total war olabilirdi belki)

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

yani. starcraft'ın, redalert'ın, warcraft3'ün, age of empires'ın olduğu listeye bu oyunlar nasıl girsin.(medieval 2:total war olabilirdi belki)

4 Tane oyun saydın iyi olarak, diğerlerinin yerine bu oyunlardan birkaçı olmalıydı diye düşünüyorum

• başlığa dikkat edin real-time strategy yani gerçek zamanlı o nedenle rome total war medieval total war civilaiton wolrd in conflict gibi oyunlar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enflasyon -- 22 Haziran 2008; 18:28:34 >
  • İyi bir sıralama olmuş..
  • red alert starcraft age of empires warcracft

ilk dört'te bu oyunlar vardır.

bunların kendi arasında sırası kişiden kişiye göre değişir.

kimisi micro sever wc3 oynar kimi macro sever age oynar falan filan...

ben bu mahşerin 4 atlısının uzun yıllar değişeceğine sanmıyorum. starcraft 2 değiştirebilir belki

gerisi yok company of heroesmuş world in conflictmiş bilmemneymiş sadece teferruattır... çerezlik oyunlardır. bu 4 oyundan bazen insan sıkılır böye çerezlik oyunlara yönelir. yeni yetmeler de 2 tane patlama efekti gördü diye yılın stratejisi seçer bunları.

Not totalwar serilerini sadece savaşlar rts olduğu için tbs diye kabul ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 22 Haziran 2008; 22:14:11 >
  • gerçek zamanlıı hmmm...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

4 Tane oyun saydın iyi olarak, diğerlerinin yerine bu oyunlardan birkaçı olmalıydı diye düşünüyorum

Senin saydığın oyunlar kesinlikle diğerleriyle boy ölçüşemez. Senin saydığın oyunlarda çok güzel oyunlar ama diğerlerini geçtim bir Warhammer olsun bir Empire Earth olsun ve diğerleri de dahil olmak üzere bunlar kült oyunlardır. RTS' nin tabanı bu oyunlar üzerine kuruludur.

Ama bende Shogun Total War' un bunların arasında olabileceği kanısındaydım. Özellikle ilk 3 bana göre değil ama vidyoda da adam belirtmiş ki herkes bu tür listelerden memnun olamaz.

İsmail YK' nın da dediği gibi " Benim beğendiğim beni beğenmez, beni beğeneni ben beğenmem".

• Yok aslında sorun benim bütün strateji oyunlarını sevmem.Aralarında seçim yapamıyorum.O listedeki oyunlarıda kendi saydığım oyunlarıda bitirdim,skirmish oynadım yetmedi online oynadım aralarında ayrım yapamamam sorun.Red alert 1'deki Tanya,Mammut tank falan hala aklıma gelince hoşuma gider veya o içinde süpriz olan yeşil küçük kutular,Cossacks'daki Sipahiler,Tiberium Sun'daki Cyborg Commando,Zero Hour'da Jarmen Kell,Red Alert 2'de Boris vs. vs. Bunların arasında ayrım yapamam ben yeter ki strateji olsun benim için hepsi 1. sıradadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 22 Haziran 2008; 22:50:12 >
  • Strateji oyunları ince elenip sık dokunulduğu için genelde hemen hemen hepsi güzel olur. En berbatı bile saatlerce vakit geçirtir ekran karşısında. Sen yukarıda ki listeden oynamadığın oyun var ise dene. Warhammer' ı önerebilirim misal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki-kenpachi!!! -- 23 Haziran 2008; 0:07:47 >
  • Warhammer benim için her zaman bir numara ama company of heroes vardı yılın oyunu seçilmişti mesela değilmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.