Şimdi Ara

Toolbar Sorunu (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ya ben su resimde toolbarlar kısmında en altta gormus oldugunuz toolbarı kaldırmak
    istiyorum ama kaldıramıyorum.Remove toolbar ı tıklayınca bisy olmuyor. Sag tıklayınca satndard dügmeler adres cubugu vs hepsi disable yani tıklayamıyorum. Program ekle kaldr da da bisy yok, regedit te de aradım.
    Sistem geri yükleme de olmadı. Nasıl kaldırabilirim bunu, bilen birileri vardır insallah

EDIT: Resimi koymayı unutmusum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancestor -- 6 Ağustos 2005, 13:08:23 >

• google dan remove toolbar aratırsan bulursun
  • ad aware
    spybot
    ewido

bu üçünden biri illa bulur kaldırır ama hangisi bilmiorum :)
  • evet şimdi hatırladım ad ware ile ben silmiştim
  • Ad aware kaldırmadı ya, bende ona guvenmistim ama guvendigm daglara kar yagdı.
  • Ad aware kaldırmadı ya, bende ona guvenmistim ama guvendigm daglara kar yagdı.
    Celaleddin, abi google arattım biseyler, yukluyorum denicem simdi onu da sagol. Bi de spy uyarısı alıyorum onu nasıl temizlicem bilmiyorum. Antivir ise yarar mı ?
  • avast kullan hiç bir sorun yok antivir de güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 6 Ağustos 2005, 13:24:35 >
  • spy lar için genelde bunu öneriyorlar indirip kullanabilirsin

http://www.umich.edu/~hsw/spybotsd12.exe
  • imzama tikla yukarda bahsedilen spy programlarinin hepsi var aslinda sana CWShredder (toolbar temizleme programı) lazim... imzama tıkla uye ol foruma gir ordan tam sürüm programlara bu programi indir kurtulursun.. o ise yaramazsa ewido yu dene o da var... veya spy sweeper...
    kolay gelsin...
  • Ya beyler bi kac bisy indirdim, free diyor unregistered cıkıyor. Ne sahtekar bu firmalar yaw, ben ad aware se persenol edition la arattım hic bisy olmadı, ama windows spy uyarısı verip duruyor, kurtarın beni bu dertten.
    mechul senin verdigin linkte birsy yok yaw, sil istersen onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancestor -- 6 Ağustos 2005, 13:48:49 >
  • dediklerimi yap iste ne agliyon
  • grandevil snin verdgn linkte slayt galerisi diye bi sayfa acıldı bu ne olm yaw. Uyelik falan da bulamadım burda. Tam surum program nerde hanigoremedim mi yoksa ben ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ancestor

grandevil snin verdgn linkte slayt galerisi diye bi sayfa acıldı bu ne olm yaw. Uyelik falan da bulamadım burda. Tam surum program nerde hanigoremedim mi yoksa ben ?

once olumsuz konus canim benim kendinden büyüklere insan bu sekilde hitap etmez... sol tarafta forum var tikla oraya forum acilinca ustte uye ol var tıkla uye ol foruma gir tam sürüm programlardan isine yarayani al...
  • Kusura bakma haklısın, bu olay beni sinir etti de, halledemedik bir türlü.
  • soledigin programı yukluyorum , umarımolur, daha sonra avast ve ad aware pro yu denicem, cok sagol. O soledigin program ise yaramadı
    Bir de bu ad aware yuklerken hep yarım kalıyor, yukleme kesiliyor !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancestor -- 6 Ağustos 2005, 14:21:43 >
  • ewidoyu dene bir de spy sweeper ama ikisinide guncelle (update et) sonra tarama yaptir... en son ad aware proyu dene onu da update edip kullan...
  • simdi denicem, bu ad aware se personel da eksikler mi var, pro daha mı farklı ?
  • ad wach var artik olarak galiba... farkli evet
  • valla ewido guzel ama toolbarda etkisiz kalıyor benim tavsiyem
    hijack this bu programı kurup tarattıktan sonra bulduğu "03" numaralı sekmede bu tool barın adı yazmalı onu clikle ve işini bitir.
  • Bu hijack i nerden yuklerim.. Ya ad aware pro 7 tane infected files buldu temizledi ama bu toolbar hala gitmedi, ve windows hala spy var diye bagrıyo, ya madem spy var diyo kendisi neden temizlemiyo onu anlamadım yaw ne is !!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.