ARKADASLAR BU OYUNUN TUTORİAL BOLUMUNDE ADAMIN VERDİGİ 2. GOREVİ ANLAMADIM GOREVDE SOYLE YAZIO: manual throught the cones dio gorevde... labutlar var NASIL NE YAPCAZ BURDA ............napcam yardım
orayı bende geçememiştim oyuna da sinir olmuştum bi ton hareket var yapamıyodum sildim oyunu
aynen bende sildim istersen o bolumu atlayip bi sonraki bolumden baslayabilirsin ole bisi wardi
Arkadaslar su tony hawk's pro skater gibi bir efsaneyi mahvettiler varya helal olsun.Bu oyunun 2. si ne guzeldi.hele 1.sindeki ilk bolum.Ama simdi oyunu iyice bi degistirdiler.Hep su bam margera denilen adam geldikten sonra oldu.O adam biraz manyak bisey mtv de filan programları oluyo herseyi yıkıp dokuyo.Adam ruhunu oyuna da yansıtmıs.
quote:
Orjinalden alıntı: megaoyun
Arkadaslar su tony hawk's pro skater gibi bir efsaneyi mahvettiler varya helal olsun.Bu oyunun 2. si ne guzeldi.hele 1.sindeki ilk bolum.Ama simdi oyunu iyice bi degistirdiler.Hep su bam margera denilen adam geldikten sonra oldu.O adam biraz manyak bisey mtv de filan programları oluyo herseyi yıkıp dokuyo.Adam ruhunu oyuna da yansıtmıs.
+1
walla ben oynamıştım gayet zevklidi ama dediğiniz gibi ilk oyundaki kdr zevkli değil.Sonra sıkıldım baya zor yapmışlar direk uninstall