Şimdi Ara

TONSIL TON 400'ü nasıl bilirsiniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Altus marka Tonsil Ton 400 model hoparlörlerini dinlemiş olan var mı aranızda.Zamanında çalıştığım mağazada satıyorduk .Çok kısa bir süre dinlemiştim.Ama üzerinden 4 sene geçti.Daha önce kullandığım en iyi ses sistemi Sony LBT-XGV80'di.Sırf o muzık setını alabılmek ıcın para bırıktırıyordum ve bu tonsıllerı gozardı etmıstım.Cok da ucuza bırakacaklardı bana.Kısacası bu hoparlorleri dinlediyseniz nedir ne değildir, size göre sesi, bas karakteri nasıl?Sürebilmek icin nasıl bır amfi gerekır?Fotoları da koyuyorum.

Bir turlu fotograf yukleyemedım kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 3 Şubat 2010; 2:50:44 >

• Konu birhayli eski ama ne yaptınız aldınız mı bu ürünü ? ben 2006'dan beri kullanıyorum detaylı ses veren bir hoparlör ama açıkcası apartman dairesi için çok gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merida

Konu birhayli eski ama ne yaptınız aldınız mı bu ürünü ? ben 2006'dan beri kullanıyorum detaylı ses veren bir hoparlör ama açıkcası apartman dairesi için çok gereksiz.

Bu konuyu açtığımda sahibinden.com'da ilanını görmüştüm ama satın almadım.Benim ev müstakil gerçi ama o kolonlara güzel bir de amfi şart.
  • Anlıyorum.İyi Günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu masa 200 kg taşır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.