Şimdi Ara

Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı (Sıfırdan Farksızdır)

Ben bu ürünü gold bilgisayardan ilk aldığımda, hemen gidip bir kutu toner tozu aldım ve 1 adet sınırsız chip aldım. sizinde bildiğiniz gibi ilk satın alınmış yazıcılarda toner tozu veya mürekkep çok azdır, 1 veya 2 ayda toner bitti, bende yeni toner doldurmak istedim, ilk acemilik olunca toneri ağzına kadar doldurmayı başardım lakin toner tozuyla etrafı'da epey pislettim , bu sebeple kapı dışında yazıcıyı hava ile temizliyim dedim ve engel olarak gördüğüm(sonradan blade/toner bıçağı oldunu öğrendiğim) şeyi iki vidasından çıkardım temizlik yaptığım yerde kapının önünde yanıma koydum, havayla temizlik yaparken müşteri çocuk bıçağa basmış ve bıçak eğilmiş, neyse düzeltirim dedim :) tabi çok geçmeden bu toner bıçağının ne kadar hassas ve düzeltme ile kullanılamıyacağını öğrendim. gold bilgisayara gittim durumu anlattım beni tedarikçiye yönlendirdi, tedarikçi tel no aldı 2 hafta bekledim adam parça yok dedi bulamıyoruz, internette aramadığım site, istanbul kadıköy ve karşıda sormadığım yer kalmadı ama ürün yeni olduğundan hiç bir tedarikçi firmada bulamadık ürünü, neyse 1 ay sonunda pes ettim ve zaten yazıcıyı kolisine koyup bu güne kadar hiç açılmamacasına kaldırdım.eski kullandığım kartuşlu yazıcımı kullanmaya devam ettim. işte şimdi bu sıfırdan farksız yazıcıyı satmaya karar verdim. çünki blade bıçağı şimdi piyasada bol miktarda var taneside 5 tl, yapmanız gereken tek şey blade bıçağını alıp takmak.

[COLOR="darkred"]Link=[/COLOR] Xerox Phaser 3140 Wiper Blade

[COLOR="darkred"]Ürünün Fiyatı=[/COLOR]129TL ([COLOR="DarkRed"]Havale ile=[/COLOR])120TL

[COLOR="DarkRed"]Sanalpazar Link=[/COLOR] 2. el Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı 129 TL Sanalpazar.com'da 44699840

[COLOR="darkred"]İçerik=[/COLOR]1 kutu Toner tozu(yarısı tonerin içinde toner full dolu, diğer yarısı kutuda), 1 adet sınırsız chip tonerde takılı ve ne olur ne olmaz diye ek olarak reset yazılım cd'si, 2 adet 500 sayfalık a4 kağıt, Kablolar, sıfır drum üzerine takılı diğeri yedek'te,yazılım cd'si, kullanım klavuzu.

[COLOR="darkred"]Teknik Özellikleri[/COLOR]
    [COLOR="DarkRed"]Marka:[/COLOR] Xerox
    [COLOR="darkred"]Model:[/COLOR] Phaser 3140
    Yazdırma hızı dakikada 19 sayfaya kadar
    Görev Döngüsü Maks. 10.000 görüntü/ay
    İlk sayfanın çıkış süresi, yazdırma 8 saniye
    Maksimum yazdırma çözünürlüğü 600 x 600 dpi (1200 x 600 gelişmiş
    görüntü kalitesine kadar)
    İşlemci 150 MHz
    Yazdırma belleği (standart/mak) 8 MB / 8 MB
    Bağlanabilirlik USB üzerinden doğrudan bağlantı

[COLOR="darkred"]Yazdırma özellikleri[/COLOR]

Kitapçık yazdırma, Sayfaya sığdır, N-yukarı, Bindirmeler, Poster
    yazdırma, Filigranlar
    Çift-taraflı çıktı
    Manuel
    Maksimum kağıt kapasitesi 251 sayfa
    Çıkış kapasitesi 80 sayfa
    [COLOR="darkred"]Kağıt kapasitesi Kaset 1 (Kağıt kaseti): [/COLOR]250 sayfa
    [COLOR="darkred"]Kaset 2 (Çok amaçlı kaset):[/COLOR] 1 sayfa
    [COLOR="DarkRed"]Ortam türleri Kaset 1 (Kağıt kaseti):[/COLOR] Düz kağıt, Geri kazanılmış kağıt
    [COLOR="darkred"]Kaset 2 (Çok amaçlı kaset): [/COLOR]Bond, Kart destesi, Zarflar, Etiketler,
    Antetli Kağıt, Hafif, Düz kağıt, Postcards, Geri kazanılmış kağıt,
    Asetatlar
    [COLOR="darkred"]Kağıt boyutu Kaset 1 (Kağıt kaseti):[/COLOR] Boyutlar: A4, A5, B5 JIS,
    Executive, Folio, ISO-B5, Yasal, A4, Oficio
    [COLOR="darkred"]Kaset 2 (Çok amaçlı kaset):[/COLOR] Özel boyutlar: 76 x 127 mm to 216 x 356 mm
    [COLOR="darkred"]Kağıt ağırlığı Kaset 1 (Kağıt kaseti):[/COLOR] 60 to 105 gsm
    [COLOR="darkred"]Kaset 2 (Çok amaçlı kaset):[/COLOR] 60 to 163 gsm
    [COLOR="darkred"]Uyumlu işletim sistemleri:[/COLOR] Windows® 7, Windows Vista®, Microsoft® Windows® XP (SP2)* veya daha yükseği,Mac

Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140 Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140
     Toner Yazıcı Xerox Phaser 3140
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasat -- 29 Haziran 2015; 16:32:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.