Şimdi Ara

Toner Kartuş Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xerox 3160N yazıcım var.Yeni bir kartuş aldım içine koydum ama sürekli toner kartuşu uyumlu değil gibi bir hata veriyor.Oysa kartuş uyumlu.Hatadan sonra yazıcının online kullanım klavuzunda bu hatanın kartuşun düzgün konulmamasından kaynaklandığı yazıyor.Defalarca çıkarıp taktım ama sürekli bu hatayı veriyor.Başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir mi?

• COOOOOOOOk eski bir yöntem ama fişten çıkart 5 dakika sonra yine tak kafası karışmıştır...
  • pazartesi denicem umarım olur.başka bildiğiniz ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarıkk_kara

pazartesi denicem umarım olur.başka bildiğiniz ne olabilir?

Benim samsung laser yazıcı da benzer bir şey yapmıştı.Günlerce uğraşmıştım daha sonra akşam sinirden yazıcıya yumruk atmıştım ve çalışmaya başlamıştı.İçindeki a*tal sensörlerle ilgili sanırım.Sizde bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne sensörü anlayamadım?ben de yumruk mu atayım demek istediğin bu mu? :)
  • kartuşunuz muadilmidir yoksa orjinal arena penta çıkışlı xerox turkey ürünümü anladığım kadarı ile toner chip ile chip konnektörleri öpüşmüyor eğer dolum için yazılım filan atmadılar ise cihazınıza (ki sıkıntı yaratabilecek bir olaydır) chip bazlı sorun olabilir net ortamından 2-3 usd a chip temin edilebiliyor
  • Tonere yanlis chip takmislardir aldiginiz yer ile irtibata gecin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orjinal kartuş ,dolan kartuş?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

kartuşunuz muadilmidir yoksa orjinal arena penta çıkışlı xerox turkey ürünümü anladığım kadarı ile toner chip ile chip konnektörleri öpüşmüyor eğer dolum için yazılım filan atmadılar ise cihazınıza (ki sıkıntı yaratabilecek bir olaydır) chip bazlı sorun olabilir net ortamından 2-3 usd a chip temin edilebiliyor

ya bu dediğinden pek bişey anlamadım kusura bakma. chip nedir? kartuşta bir chip oluyor galiba ama neresinde bu chip ne işe yarıyor?ayrıca kutusunda xerox 3160N yazıyordu orjinal olması gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Tonere yanlis chip takmislardir aldiginiz yer ile irtibata gecin.

onu nasıl anlarız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Tonere yanlis chip takmislardir aldiginiz yer ile irtibata gecin.

onu nasıl anlarız?

Malesef anlayamazsiniz. Ama verdigi hata chipin yanlis oldugundandir.

• toneri çıkarın ve chip'in olduğu yerdeki metalleri temizlemeyi deneyin
    aynı şekilde o metallere karşılık gelen yeri de kontrol edin
    temassızlık veya pislik olabilir
    eğer sağlam ise denildiği gibi toner muadil olabilir
    muadil tonerler bozuk olduğu anlamına gelmesin, bir hata sonucunda yanlış veya bozuk chip takılmış olabilir
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    yarın iş yerinde bakıcam ancak chip tam olarak kartuşun neresinde olur bilemiyorum.umarım dediğiniz gibi hallolur.
  • quote:

yarın iş yerinde bakıcam ancak chip tam olarak kartuşun neresinde olur bilemiyorum.umarım dediğiniz gibi hallolur.

kartuşun chip neresinde... en basit i xerox 3160 cartridge cümlesini görsellerde aratınız açıkça görülmekte yada xerox 3160 toner chip diye aratın resimlerde gördüğünüz nesneyi kartuşun üzerinde arayınız

kıyaslama veya tespit mukavemetiniz kuvvetli ise kısa zamanda chip e ulaşabilirsiniz

hadi dayanamadım büyük zahmet den kurtarayım sizi...

saat 01 yönündeki bağlantı pinleri görünen parçadır..

Toner Kartuş Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 22 Eylül 2013; 21:36:45 >

• posıtıve kullanıcısına yanıt
    tşk ederim yarın ilk işim bakmak olacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.