Şimdi Ara

Tomtom One XL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günde ortalama 100 km yol yaptığım doblo ma navigasyon cihazı almak istiyorum.
    Yeni çıkan modellerde Tomtom ürünleri kullanıldığı için bende ağırlıklı olarak bu markaya yöneldim.
    Öyle çok teferruatlı bir şey istemiyorum.Sadece kavşağa gelmeden önce dönüş yapacaksam onu haber versin yeter :)
    Ayrıca net görünebilir bir ekranı ve başarılı bir menüsü olmalı.
    Tesadüfen bu cihazı farkettim ve hoşuma gitti.
    Tabi kullanan bilir ve bende bu yüzden sizlere danışmak istedim. İçinizde bu cihazı tanıyan yada kullanan bir varsa
    bana biraz bahsedebilirmi? Sonradan pişman olup da cihazı değiştirmekle uğraşmak istemiyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)

• Güzel bir cihaz ancak sanıyorum işlemci falan artık eski kalıyor. Ben Tomtom via ve xlye yer arattırdım, XL oldukça yavaş kaldı. Gövde yapısı daha sağlam gibi duruyor ama oldukça da kalın. Bütçeniz uygunsa Go serisini çok beğendim. Ekran kalitesi çok çok iyi. Pek tabii Garmin de düşünebilirsiniz. Her ikisinin de menüleri anlaşılır. Garmin daha sade.
  • ben izmirde yaşıyyorum ve üç büyük ilden biri olduğu için detay konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.fakat şu aralar aşırı derece yol çalışmaları mevcut.örneğin istanbul izmir otoyolunun izmir içindeki uzantıları yapılıyor ve ben önümüzdeki zamanlarda bu yolu kullanacağım.bu konuda sanırım güncelleme gerekecek.Haritalar konusunda pek bir bilgim yok hatta hiç yok :) ücretli güncelleme maliyetleri nasıl acaba??
  • En iyi bilgiyi pek tabii ürünlerin sitelerinden bulursunuz, zaten bakmışsınızdır da :) Tomtom iki yıllık 8 güncellemeyi bedava sağlarken Garmin sanıyorum sınırsız güncelleme hakkı veriyor. Garmin, bu sitede her türlü sorunuza cevap vermeye hazır tetikte bekleyen binlerce "kullanıcı"sını bulacağınız igo işletim sistemli ürünlerin kullandığı haritayı kullanmaktadır: Başarsoft. Tomtom ise kendi haritası olan Teleatlas.
  • anlıyorum ilginiz için de ayrıyetten teşekkür ederim. sanırım Başarsoft kullanan bir cihaz alacağım.Bana giriş seviyesinden başarsoft kullanan kaliteli bir marka ve model önerebilirmisiniz peki?
  • Hemen üstte duran mesajımı okuyunuz lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.