Şimdi Ara

tomtom navigasyon hangi modeli ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar veteriner hekim olduğum için bu cihaza acilen ihtiyacım var bu yüzden harita güncelleme özelliği iyi olan ve markası kalitesi iyi olan bi nargivasyon cihazı istiyorum..fiyatı 500 tl ve 700 tl olabilir...önemli olan adam akıllı işimi görmesi köyleri her gideceğim yeri bana tarif etmesi...önemli olan ilk şartım harita sonra kaliteli bir marka olması uzun ömürlü sağlam olması..



  • arkadaşlar tomtom go 720 ve 750 modelleri arasında takıldım hangisini almak daha mantıklı sizce ?? çok kafam karıştı bu iki model arasında ne fark var neden aralarında 100 tl oynuyo teknosada baktım..detaylı özellikleri anlatan bi yer bulamadım..750 modeli buldum ama 720 yok ?...yardımcı olurmusunuz lütfen...saygılarımla..
  • Merhabalar,

    Bence tomtomdan uzak durun. Evet Tomtom bir dünya markası, kalitesine hiç kimse birşey diyemez, hele mapshare özelliği müthiş.. Bildiğim kadarıyla bu özellik şu an başka hiç bir markada yok. Ancak Türkiyede kullandığı harita sıkıntılı. Bu konuda ufak bir araştırma yaparsanız göreceksiniz. Cihazı Türkiyede kullanacaksanız size Başarsoft datalı cihazları öneririm. Ben kendim next kullanıyorum ve çok memnunum. Alacaksanız dediğim gibi Başarsoft datalı I go primo yazılımlı bir cihaz seçin derim..

    Tomtomun Türkiye'de kullandığı data ile ilgili aşağıdaki linki lütfen inceleyin
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=592275&highlight=tomtom


    Saygılar..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.