bizim kara prensle aralarını yapsak nasıl olur.sabahtan akşama kadar zıplar dururlar
% 55 de takıldığını söyleyen arkadaşım o yılan sudan çıkınca yanın da kocaman çan benzerı şeyler var 4 taneydi sanrım onlara ateş et.Eğer ateş etmeye yeteri kadar devam edersen yılan çıkan sese bi süreliğine kitleniyo işte o zaman çanın yanındaki kolu o yapışkan halatmıdır nedir onunla çek.Acele etmen lazım çünkü yılan uzun süre öyle kalmıyor.Kolu çekince yılanın kafasına kafes benzeri bişi düşüyo.Bunu orda bulunan bütün çanlarda tekrarlarsan yılanı hakkı rahmetine kavuşturmuş olursun.İyi eğlenceler.
grafikler bumu. vasat bence. karakter cizimi daha iyi olabilirdi.
görmede yorum yapmayın lütfen. bence grafijkler çok güzel özellikle çevre grafikler. ben tomb raiderdan böyle grafik beklemiyorsum açıkçası. özellikle nextgen content açınca coşuyo ama beim pc kaldırmıyo. 15 fpslerde çalışıo
quote:
Orjinalden alıntı: Ty®
Oyunun grafikleri süper SS koyan arkadaşın ki kötü olabilir ama full ayarlarda bi oyna çok detaylı grafikleri war.
dark of angels i bitirememiştim
bu dahamı kolay acaba?bitiremeyeceğimi bilsemde lara croft için oynayacağım bu oyunu
bu son verilen ss lerdedi grafik gerçekten kötü full halde şu bahsedilen next gen açık halde bi ss koyunda tam anlaşılsın
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
quote:
Orjinalden alıntı: Ty®
Oyunun grafikleri süper SS koyan arkadaşın ki kötü olabilir ama full ayarlarda bi oyna çok detaylı grafikleri war.
hiçbirşey bi gram kısık değil herşeyi kökledim
grafikler ss ler ile çok iyi gelemeyebilir ama oblivion dan çok az kötü grafiği var bu oyunun.. oblivion un grafikleride bilen bilir aşmış grafik
buldum o kafesleri kafasına dusuruyorum ama bi tane kafes bozuk dusmuyo kafasına kopru tarafındaki sah kafes
Bende hafta sonu başlayayım artık oynamaya
next gen bende neden açık değil, ps 2b var diye mi
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
next gen bende neden açık değil, ps 2b var diye mi
Sendeki oyun full sürüm mü eğer full se rahatlıkla açabilirsin ama gölgeleri açma çok FPS gider.
evet full, gölgeler de açık ama next gen seçilemiyor setup'tan