Şimdi Ara

Tomb Raider İlluminati'yi mi anlatıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mağara olduğunu biliyorum ama aklıma takıldı filmde illuminati mi anlatılıyor ?

• Up
  • star tv yi izleyip geldin sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi veriyor ufak ufak tv den izliyorsun heralde ne reklam verdiler arkadas

• Ya herşeyi gören göz tüm dünyaya ışık verecek falan dedi merak ettim
  • Noluyor beyler ben izlemedim. Filmin tam adı ne ?

• Star tv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Illuminati'li film izlemek istiyorsan çok Eyes Wide Shut izleyebilirsin Kubrick imzalı Illuminati ayinlerini anlatan ve film vizyona girdikten sonra sözde kalp krizi ile Kubrick hocanın yaşama gözlerini yumduğu film denebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bguvencoglu

Illuminati'li film izlemek istiyorsan çok Eyes Wide Shut izleyebilirsin Kubrick imzalı Illuminati ayinlerini anlatan ve film vizyona girdikten sonra sözde kalp krizi ile Kubrick hocanın yaşama gözlerini yumduğu film denebilir.

Her şeyden haberi olduğu söylenilen bir grubun, film vizyona girdikten sonra böyle şeyler yaptığını düşünmek saçma değil mi ?

• Tom Raider illumunatiyi anlatıyor kendi fikrimce ama nasıl olsa bu dünyada herşey artık illumunatiden yana,çizgi filmlerde bile bunları görmek mümkün hemde en sevilen çizgifilmlerde yani çocuklarımızın ve gençlerimizin kafası yıkanıyor gerek filmlerde gerekse çizgi filmlerde olsun bunlar böyle ne yazık ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grant Imahara

quote:

Illuminati'li film izlemek istiyorsan çok Eyes Wide Shut izleyebilirsin Kubrick imzalı Illuminati ayinlerini anlatan ve film vizyona girdikten sonra sözde kalp krizi ile Kubrick hocanın yaşama gözlerini yumduğu film denebilir.

Her şeyden haberi olduğu söylenilen bir grubun, film vizyona girdikten sonra böyle şeyler yaptığını düşünmek saçma değil mi ?

Bir şeyden çekindikleri ya da gizledikleri gibi bir öngörümüz yok ki adamların gizlemek gibi bir istekleri de yok bence.

• quote:

dostum hatırladıgım kadarıyla film vizyona girmeden önce nalları dikiyor kubrick, hatta ölümünden 3 gün önce teslim ediyor filmi, filmin üzerindede oynanıyor yayına çıkmadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

dostum hatırladıgım kadarıyla film vizyona girmeden önce nalları dikiyor kubrick, hatta ölümünden 3 gün önce teslim ediyor filmi, filmin üzerindede oynanıyor yayına çıkmadan önce.

Ben de ya çktıktan sonra ya da çıkmadan önce öldüğünü hatırlıyor gibiyim ama bilmiyorum tam olarak önemli olan bence istediğiiz gibi öldürürüz mesajını verebilmeleri. Ve değiştirildiği hakkında bir şey okumamıştım ya da artık sabaha karşı o kadar yazı okuyup filmi izledikten sonra hatırlamıyorum ama adamların bir korkuları yok ki değiştirelim dünyanın en büyük güçlerini ele geçirmişler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.