Şimdi Ara

Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1996'da çıkan ilk oyunu inat ettim bitireceğim, takıldığım puzzle'lı kısımlarda Youtube'dan speedrun'cılara bakarak geçiyorum Şu an Lvl 10 mısır bölümündeyim sadece 5 Lvl kaldı sanırım.

Şu an Yunanistan bölümünü bitirim, son kısımda Pierre DuPont ve at adam olan Centaur ile boss fıght yaptım, boss fight mücadeleleri oyunun 1996 yapısından ötürü anniversary'e bakarak çok daha kolaydı. Steam achievement verilerine göre Yunanistan bölümünü ben dahil oyuncuların %20'si ancak bitirmiş, %80 oyuncu Lvl 10 City Of Khanom isimli mısır bölümünden itibaren bırakmış, yani bırakmakta pek de haksız sayılmazlar, oynanışı ve parkuru çıktığı yıldan ötürü çok kanser.

PS'nin Dualsense'ini steam'e bağladım, onda oynamak biraz da olsa iyi ama kesinlikle modern oyunlar gibi yine de rahat değil, sadece tek avantajı klavye de ki W, A, S, D tuşlarına göre stick kontrolleri ile Lara'yı hareket ettirip yön vermek, L2 ile aim alıp ateş etmek ve R2 tetik tuşu ile çıkıntılara tutundurup parkur yaptırmak bir nebze de olsa rahat, PC kontrollerinde klavye ve mause ile kayafı sıyırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 5 Ekim 2026; 9:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.