Galatasaray'ın Hırvat yıldızı Stjepan Tomas'ın, önceki gece gizlice Milano'ya giderek, Liverpoollu yöneticilerle pazarlık masasına oturduğu ortaya çıktı.
FIFA'ya başvurarak serbest kalan Tomas'ın, izin gününde İtalya'ya giderek, menajeri Luici ve kendisini transfer etmek Liverpoollu yöneticilerle bir araya geldi.
Kendisini uzun süreden beri takip eden İngiliz ekibinin idarecileri ile görüşen Tomas'a, Premier ligden bir başka kulübün daha talip olduğu bildirildi. Dünya Kupası'ndan önce transferi bitirmek isteyen İngilizler, serbest kalması nedeniyle bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden sezon sonunda bedava almayı planlıyor.
Sıcak bakıyor
Tekliflere olumlu yaklaşan Hırvat oyuncunun son kararını vermek için süre istediği öğrenildi. Tomas'ın, Galatasaray'la sezon başında yaptığı yeni sözleşmeye göre, başka bir kulübe gitmek istemesi durumunda, 5 milyon Euro bonservis ücreti getirmesi gerekiyordu. Ancak alacakları zamanında yatırılmayan Tomas'ın, FIFA'ya gitmesinin ardından bu özel maddenin geçerliliğini yitirdiği ifade edildi.
Kaynak: Milliyet
Milliyet'mi??
Geçiniz.....
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Milliyet'mi??
Geçiniz.....
KALKABİLMİŞMİ BARİ
quote:
Orjinalden alıntı: KLEBERSON_1903
KALKABİLMİŞMİ BARİ
Yok masayla beraber geliyomuş
çok uğraşıyolar şu songla toması göndermeye ama gitmeyecekler..
Yok onu hemen Floryaya yollamış.Masada geliyo demiş
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
bu arada neden masaya oturmuşlar sandalye yokmuymuş
kolpa haber
şampiyon olana kadar burda
hala masadalar mı acaba?
top mu topluycak
quote:
hala masadalar mı acaba?
Çok gırgır bi konu oldu yaw
abi baslıga bakınca insanın bunları demesi normal bu arada sen oyun oyanmıyor muydun ben de bi taraftan iş bi taraftan DH devam ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
quote:
hala masadalar mı acaba?
quote:
abi baslıga bakınca insanın bunları demesi normal bu arada sen oyun oyanmıyor muydun ben de bi taraftan iş bi taraftan DH devam ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
quote:
hala masadalar mı acaba?
ooo ben oyun oynuyorum,müzik dinliyorum,msnde chat yapıyorum,dh de takılıyorum,köpekle oynuyorum,nefes alıyorum
ii tomasda giderse alacaklı futbolcu sayısı 11den 10 düştü çalışmalara devam aldığım habere göre masayla kalmamış koltuklarıda getiriyormuş tesislerde koltuklara icra geldide
şaka bi yana tomas giderse çok sıkıntı çekeriz bence. şimdi song da geldi savunmamız toparlanır. aslında taraftarın song ve tomasa daha fazla ilgi göstermesi lazım.