Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division Online [ Oyuncu Listesi ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 levelsen beni ekleyebilirsin 29 levelde tek başıma adam kesmek zor oluyor.
    Uplay:ZitaCan
  • Vecita V kullanıcısına yanıt
    Ekledim. 29 lvl'yim item kasıyorum 30 olmadan hazırlık yapmak şart yoksa harcarlar. Yeni kasan arkadaşlarda kısa sürede 29 olursa farm yaparız birlikte.
  • Yeniyim bnde zaman bulursam arada giriyorum.

Uplay; Kobrakai2G
  • Ekledim.
  • Arkadaşlar selamlar. oyunu yeni aldım anakartım grlip sistemi kurduğumda indirmeye başlayacağım.benim gibi yenş başlayan arkadaşlar eklerse beraber oynayabiliriz. Yaşım 37 bu arada :)) steam id : kokesta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discord adresini ekledim. Oyuncu listesinin üstünde bulunmakta.

https://discord.gg/wu8WfCh
  • Oyunu yeni yukledim ara sira giriyorum
    Nick : suichenadam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suichenadam S kullanıcısına yanıt
    Ekledim.
  • Ps4 oyuncuları pc oyuncularını görüyor mu arkadaşlar?
  • MEPHlSTO M kullanıcısına yanıt
    Hayır, multiplatform değil.
  • Teşekkür ettim. Oysa online oyuncu sayısını artırmanın en etkili yolu gibi görünüyor. Sonuçta kan kaybeden bir oyun.
  • Arkadaşlar oyun ilk çıktığı hatta çıkmadığı zamanlar Alphasından Betasından beri oynuyorum.
    oyun çıkınca 20 gün içinde yaklaşık 275 saat civarı oynama sürem vardı. ilk 1 aydan sonra oyun berbat durumdaydı hileden bugdan glitchden geçilmiyordu öyle ki oyunu sildim. son 3 haftadır oyunu tekrar yükleyip başladık. oyun bayaa bayaa değişmiş. Beraber oynamak isteyen arkadaşlar olursa TS üzerinden iletişim kurarak oynayabiliriz şu an hali hazirda 3 ayrı ekip var hangileri online ise onlarla takılıyorum.
    Fazla kasmayacak olayı ciddiye bindirip kimseyi kırmadan keyif için sağlam oyuncu varsa eklesin.
    Bilmeyen yeni başlayan vs varsa da bildiklerimi aktarırım set vs. dizeriz problem değil maksat kaliteli vakit geçirmek.

Yaş 26
    uplay = Head.Hunterz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayktcnknyr -- 10 Ocak 2017; 18:40:30 >
  • Mehtili1 yas 43 eklerseniz sevinirim saygilar
  • Selamlar oyuna yeni başladım lvl 18 daha. Gece girebiliyorum çocuk yüzünden :)) uplay :kokesta yaşım 37
  • @MEPHlSTO

Dün yazmıştım ama göndermemiş. Katılıyorum.

@ayktcnknyr @tiryaki1 @kokesta

Listeye ekledim, hoş geldiniz.

Edit= Head.Hunterzz diye çıkmıyor eksik olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 10 Ocak 2017; 12:44:19 >
  • Falcon lost zamanları sürekli oynuyordum. Hemen hemen her gece 23 gibi online oluyorum. 2-3 saat oynuyorum. Şimdi tekrar dönmeye karar verdim. Listeye eklerseniz sevinirim.

Uplay : PnshR888

Kaan - 22
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Ekledim.
  • EXios kullanıcısına yanıt
    düzelttim hocam Head.Hunterz
  • ayktcnknyr kullanıcısına yanıt
    Listeye ekledim. Eksiği yokmuş fazlası varmış.
  • benide ekleyebilirsiniz uplay: Sonradan_Gurme 14 lvl dz 18
    dz takılmayı seviyorum .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.