Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.761
Cevap
56
Favori
158.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan steam de 100tl season pass dahil değer mi sizce ?
  • selam arkadaşlar. Oyunu bırakalı yaklaşık 7-8 ay olmuştur heralde. Oyunda baya bir ilerleme söz konusu. Arkadaşım geçtiğimiz günlerde aldı oyunu, birlike oynayalım diyoruz. Eskiden hile, glitch gırla giderdi, hala bu durum söz konusu mu ? Daha doğrusu canımızı çok sıkacak kadar var mı ?
  • Ben ilk kez bugün oynadım.Müthiş.
    3 gün bedava. Bakalım sonra oyunu alirmiyim?
    Ama bitiririm 3 gunde gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Hocam üç , dört gün içinde 30 lvl olabilir itemlerini de 256 gs yapabilirsin ama oyun orada bitmiyor aksine yeni başlıyor şimdi oyun indirimde 115 tl ye gold edition olarak satılıyor . Aracı sayfalarda ekstra %15 indirimle satın alınabiliyor ben Black Friday indirimlerinde oyunfor.com dan 97,5 tl ye almıştım gold edition olarak . Şimdi oyunforda indirim gözükmüyor . Forumda da bazı arkadaşlar steam indirimlerine ek olarak %15-20 indirimle oyun teslim edebiliyor . Takip etmenizi öneririm .
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Hocam oyundan keyif kişiden kişiye değişir bende gold edition olarak satın aldım . Black Friday indiriminden bu yana toplam 110 saat oynamışım 15 - 16 günlük süre içinde beni bu şekilde tuttu . Şu an oyun 3 gün bedava isterseniz bir indirip oynayın deneyin siz kendiniz karar verin .
  • Merhaba ben oyunun 3 günlük free versiyonunu indirdim şimdi indirimden gold edition almak istiyorum, tekrardan bi 40gb lık indirme yapmam gerekecek mi

    edit: gerekmiyormuş :) denedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notoriousb34 -- 17 Aralık 2016; 0:53:45 >
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    Hile hala mevcut fakat işin kötü yanı şu, kimisi açıktan yapıyor kimisi daha gizliden. Mesela adam full armor toughness yapıyor ondan sonra silah mod ve talentlerine headshot damage basıyor aimbotu açıyor ve 4 kişiyi rahat rahat kesiyor gidiyor. Bu şekilde oynayan adam karşı fazla dayanılmıyor hemen eriyosun istersen full ol. Adamın kursun hep tam isabet headshot çünki.
  • Defias kullanıcısına yanıt
    Hocam uplay de yaptığım karakteri steam de oynayabilirmitim? Yoksa sıfırdan mi başlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    Hocam dün akşam saatlerinde kendi kendine hallolmuş oldu :D teşekkür ederim .
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası net bir bilgim yok ama mantıken yapması gerekir . Steam hesabınızı oyunun deneme sürümünü kullandığınız uplay hesabınıza bağladığınızda kayıt kaldığı yerden başlaması gerekir. Beta sürümlerinde oynanan orada kalıyor ama bu şekildeki final sürümlerinde devam edilmesi gerekir tabi sadece bir varsayım benimki . Ama çok abartılacak bir şey değil 3 gün içinde 30 lvl olup 256 gs yapmak zor bir şey değil .
  • 20 yıllık oyuncuyum böyle aksiyon gormedim. Müthiş bir coop campaign modu var.
  • Haberi olmayanlar için dx12 desteği gelmiş oyuna son güncelleme ile.
    r9 380 ile 8 fps daha yüksek performans alıyorum.
  • Almaya değer mi ? Son zamanlarda oldukça iyi yorumlar yapılıyor oyuna. Bu akşam Amazon.de de özel indirime girecek oyun. 24€ dan muhtemelen 10€ civarına falan düşecek.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Akşam banada link atarmısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    Atarız, 21:40 da Aşağıda linkte özel kampanya başlayacak. Ama Oyun Kutulu.

    https://www.amazon.de/dp/B00EQ4KDN0/ref=gbph_img_s-4_7a45_3579e6a2?pf_rd_p=027a0c6a-b5b2-40b0-b601-0e4243de7a45&pf_rd_s=slot-4&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=3NT9T1CZF339EYY10NZ6

    20 euro olmuş değmez.




  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. bende vazgeçtim. Watch Dogs 2 yi koşturcam. Yılbaşı indirimleri başlamadı daha başlasa bi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    aynen öyle. bende vazgeçtim. Watch Dogs 2 yi koşturcam. Yılbaşı indirimleri başlamadı daha başlasa bi.

    Değmez dediğim amazondan almaya değmez. Git steamden al 100 tl ye season pass içinde.
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    amazondan alırsam tek başına onu almayacağım ama. Titanfall 2 ile birlikte almayı düşünüyorum 35€ a geliyor.
  • The Division'un bir süreliğine ücretsiz olması nedeniyle dark zone bölgesine bu süre içerisinde girmemekte yarar var.

    Oyuna 1.3 yamasından sonra devam etmemiştim fakat kısa süre önce yeniden bir karakter oluşturarak tekrardan başladım eski karakterim dz de pvp oynayarak ulaştığım 99 level fakat o dönemin populer pvp setlerinden olan sentry-striker ve tactician setleri elimde mevcuttu haliyle gelen güncellemelerle bu setlerin yerine daha etkili kullanılabilecek yeni setler gelince ayrıca armor vs. bunlardada değişiklik olunca yeni itemler düşürmek ve karakteri buna göre düzenlemek gerekiyordu.

    Yeni bir karakter oluşturup 10 level olunca Faye Lau'dan gelen Dz çağrısını kırmayıp dz 1 e giriş yaptım tabi her yer keşfedilmemiş durumdaydı ama saatleri geçirdiğimiz bu yerleri hatırlamak zor olmadı neyse tek başına dolaşan muhtemelen ücretsiz sürümü deneyen iki kişi ile birlik olup dz 1-2 gezinmeye başladık.Eldeki itemlerde haliyle levellere göreydi fakat bir süre sonra karşımıza ana oyun leveli 14 yani henüz 30 level karakter yapmayıp buna göre itemleri kullanmayan fakat dz leveli 82 olan bir manhaunt çıktı.14 level itemlerde kendimde dahil hiç bir arkadaşım dark zone bölgesinde oynayarak bu levellere gelemediler gelenide bugüne kadar görmemiştim.Gruptaki diğer oyuncularda henüz manhauntun ne olduğunu bilmediği için ne yapacaklarını bilemediler haliyle yaşamaları fazla sürmedi fakat manhaunt olan oyuncuyu zor bela düşürdükten sonra kendisine hile kullandığını söyleyince(silahtan çıkan mermi hızı çok yüksek ve hiç reload yapmadan ateş ediyordu)bunuda saklamadı hatta bununla yetinmeyip oyunu daha önce ücretli aldığını fakat çok kez hile kullandığından kalıcı ban aldığını açıkça söyleyerek hazır ücretsizken tekrar hile kullandığını söyledi.Oyunun ücretsiz olmasından dolayı özellikle dz de hile kullanımı bu süre zarfında yüksek olacağı için oyun zevki açısından girmenin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.Bu oyunun en büyük sorunu hile kullanımının halen önüne geçilememiş olması yoksa glitchler-buglar ve diğer sorunların bir çoğu düzeltildi son haliyle gayet performanslı bir oyuna dönüştü fakat hile kullanımı halen aynı düzeyde ve açıkcası o kadar uğraşıp bir sürü item düşürerek saatlerini harcayıp bir hileci yüzünden bu uğraşın çöpe gitmesi oyunun sonunu giderek hazırlıyor.




  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.