Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
160.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad siz ne zaman bıraktınız bilmiyorum, ancak oyunda hack olayı ile ilgili sıkıntılar hala devam ediyor yukarıda alakalı videoları paylaştım. Hack olayını çözemedn yeni patch ve dlc yayınlamaları saçmalıktan başka bişey değil bu işin ayrı konusu.
    Şuan için konuşacak olursak 4790fireamrs gerisi staminayla en az 350dps 480toughness %55,5armor en düşük sağlam oluyor. Tabi enemy armor damage en az 56 yada 55 filan ayarlamanızda lazım filan. Fakat yeni gelecek update ile çok şey değişiyor, şuanda set kasmaya devam edebilirsiniz ama rolleme işini update gelinceye dek yapmayın ayrıca green sealed cache toplayıp gelecek patch yayınlanınca açın. Uplayden ekleyebilirsiniz tecrübelerimi paylaşırım. Last stand da 8 kişilik grup kurar oynarız, incursiıonları heroicte kasarız filan. PTS varsa sizde girip oynayın şaun açık ve exotic silahların hepsi denenebiliyor. Bu sayede gelecek patch hakkında direk tecrübe kazanırsınız. Dediğim gibi artık şuanki setlerle ilgili konuşmak gereksizleşiyor, çünkü gelecek patchte büyük değişiklikler geliyor.

• Balthier kullanıcısına yanıt
    Anlamadığınız olay şu armor 54 üstüne çıkmadıktan sonra stamina basarak dayanıklılık yükseltebilirsiniz ama yine eriyeceksiniz.Setlerdeki base armorları yüksek olanları koyasınız ki armor yükselsin.
    Oyunda hack tabiki var ama eskisi gibi değil.
    %51 armor 3xx k armor dz için çok düşük.Anında erirsiniz.
    Kendi armorum 54.70 gibi bir şey ve eriten adamlar mutlaka denk geliyor.

Armor işleme şekli: %50 armorum varsa karşı tarafın mermisinin hasarını %50 oranında düşürürüm.Burda işe birde enemy armor dmg giriyor.Karşı taraf %56 enemy armor dmg varsa %6 ekstaradan hasar kazanacak demektir.
    Ortalama bir mermi 19k hasar desek size rahat vücuttan 10k dmg olarak yansır kafada 19-20k.
  • Ruli kullanıcısına yanıt
    ayktcnknyr kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çözüldü!

3. parti programları kapatın
    MSI Gaming app
    fps,cpu,gpu ölçerler.

İlginiz için teşekkürler.
  • Beyler Standart versiyonu mu almak mantıklı yoksa gold edition mı ? G2A dan almayı düşünüyorum 80 TL bandında gidiyor. Oyunun ederi bence o kadar değil okudugum yorum ve hack sikayetlerine bakılırsa.
  • Gold almıcaksan hiç bulaşma 2 günde sıkılırsın.sadece darkzone takılırsan gene 10 gün sonra sıkılırsın.undrgorun,survivar ve son last stand için gold al derim.hack var ama bana çok denk gelmedi.Geldiğide oldu tabi ubisioft işte.
  • Forumda 2.el daha ucuza satan bulursun gold edition. Forumu araştır bence önce.
    Hackler ve saçmalıklar bitmiyor oyunda maalesef güzelim oyun gümbürtüye gitti.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Üstad Wildlands beta'ya davet ettim seni haberin olsun. Bizim elemanların hepsinde varmış. Bir tane davet hakkım kalıyordu oda senin şansına :D
  • EyvAllah kardeşim ben for honor davet arıyorum bu arada ayrıca kapalı betaya varsa makbule geçer :D
    ayipsin hocam o da var sanirim ama baska arkadasta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İkinci el oyun bölümüne girmek istediğimde profile atıyor sürekli sayfa. Sİzde de böyle mi ?
  • Telefon numnaranı girmen lazım hesabının onaylanması için sanırım belki ondan olabilir hocam.
  • Son dlc pc için başladımi yada ne zaman başlıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsem00 -- 2 Şubat 2017; 19:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler division da season pass dediğimiz olay ek dlc ler sanırım, ek bir senaryo görevi değil.

Gold edition aldıgımda bugünden itibaren gelecek olan dlc lere yine para verecek miyim ? Bir oyun fiyatına yakın cünkü dlc ler.
  • Last Stand son dlc. Daha sonra dlc gelirse ayrı para vermemiz gerekecek.
  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Gelmesi gerekiyor. İlk zamanlarda buglarda yararlanarak haritanın büyük kısmını gezme şansımız olmuştu burda central park vardı fakat last stand de bile yani son DLC de bile central park yok. Bu da bir başka dlc olacağının sinyalini veriyor.
  • ayktcnknyr kullanıcısına yanıt
    DLC gelebilir.Ben zaten bundan sonra gelecek dlc lere büyük ihtimalle para ödeceğimizden bahsetmiştim.
    Season Pass last stand ile bitecek dendi çünkü.
  • Benim bildiğim Gold Edition lar aynı BF deki Premıum edition gibi gelecek olan DLC leri ücretsiz alır. Ubisoft Gold edition alan adamdan tekrar DLC parası alma niyetindeyse ki sizin demenize göre öyle yapıcak bildiğin soygun bunun türkçede ki karşılığı.

Ben dolar kurundan dolayı 160 TL gibi bir mebla vericem ama çıkan DLC lere yine para vericem. Ne güzel İstanbul.
  • Zaten season pass denmesinin sebebi 2 sezonda çıkacak dlcler için tekrar para ödetmek, bf4 teki premium mantığı ayrı bişey o sistemde kaçıncı senesi olursa olsun tüm çıkacak dlclere sahip oluyorsun ama bu season pass olayında benimde bildiğim oyunun çıktığı ilk 1 yıldaki dlcler ücretsiz.
    İlerde dlc çıksada para verip almam bu oyun için oda ayrı dava. Last stand dlcsi oyunda normalde olması gereken ama parayla satılan bi saçmalık. üstelik sadece capture the flag var ne tdm ne search and destry yada daha konabilecek başka hiçbir mod yok çok saçma bişey. Güzelim oyunu her acıdan bitirdiler. Belkide diğer çıkan oyunları satma politikasıdır bilmiyorum doğrusu.
    Last Stand DLC si çıkış tarihi belli mi bulamadım ben .
  • Bilmiyorumda şuan pts week 3 teyiz yani 3. hafta oldu pts te ve gene baya bişey değişti herşey allak bullak oldu dengeleyicez diye oyunu çok bozdular. Madem denge kuramıyosun ozaman last standa giren herkese bf4 gibi silah perk seçme hakkı ver skill gear set özelliğini kaldır al sana denge. Böyle yaparsanda divison oynamanın bi anlamı kalmıyo bf4 oyna daha iyi. Anlıycağınız hala uğraşlar sürüyor. Çıkması biraz gecikebilir. Buna ilaveten okadar kafaları karışıkki yeni çıkardıkları S.E.E.K.R. sette iki farklı değişiklik yapıp başaramayınca oyundan kaldırdılar. Developing kısmında işler iyi gitmiyor. Historian silahına müthiş özellik koyup şimdide değştirip çöp ettiler. Ne yaptıkları belirsiz. Son patch ile oyun daha kötü olursa muhtemelen bi çok kişi bırakır.
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.