Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam Division 1 solo oynarken zordu da TD2 de gerçekten solo oynarken çok zor.
    biliyorum co-op dayalı bir oyun ancak solo oyuncular için birşeyler olmalı.
    8 saat oynadım. genelde solo oynuyorum. "call backup" yapınca kimse gelmiyor nerdeyse.

üzerine doğru koşan "assault" npc'leri alt etmek neredeyse imkansız ya.
    1 şarjör boşaltıyorsun halen koşuyorlar.
    2 tane vurunca zaten karakterim ölüyor.
    üstüne üstlük zaten mermi değişmesini engelliyor.

sinir olmamak elde değil.
    güya NPC'ler daha kolay ölecekti. alakası bile yok bence.
    solo gameplay için birşeyler yapmaları lazım.
  • Oyuncu nasıl çağırılıyor oyunda çağrı yapıyorum gelen yok, ghost recon gibi olsaymışya tek başına zorluyo daha level 2 de herkesi indiriyorumda zaman alıyo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Oyunda iken; Option>social>üçgen tuşu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaplamaların sonradan gelmesi dışında hersey harika.Umarim yakın zamanda duzeltirler.

• Oyun ilk oyunla aynı mekaniklere sahip olsada grafik olarak evrim geçirmiş,ışıklandırmalar muazzam.
    ★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 17 Mart 2019; 3:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Oyunda iken; Option>social>üçgen tuşu
    Bende öyle yapıyorum ama gelen yok. Acaba arkadaşlar arasında mı davet gidiyor yabancılara davet gitmiyomu acaba?

Biz bu yöntem ile çağırdık yabancı oyuncu. Bazen gelmiyodu yeniden aratıyoduk hocam.

• quote:

Biz bu yöntem ile çağırdık yabancı oyuncu. Bazen gelmiyodu yeniden aratıyoduk hocam.
    Peki group privacy ne olmalı bende private

Ona hiç dikkat etmemiştim, private olmamalı tabi. Bir de öyle aratın. Aramızda çok level farkı olmasaydı beraber oynardık.

• quote:

Ona hiç dikkat etmemiştim, private olmamalı tabi. Bir de öyle aratın. Aramızda çok level farkı olmasaydı beraber oynardık.
    Teşekkürler, ben 3 levelim bu şekilde yavaş ilerliyor oyun herkese tek.. Bu arada grafikler şehir mekanlar muazzam durup durup screen alıyorum valla..

• Olayı çözdüm marchmakingden ben gittim başkasının oyununa ama tabi bu konu hikaye sırasını bozuyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 17 Mart 2019; 13:55:6 >
  • İlkinin aynısını yap harita haricinde ve yine hatalarla dolu olsun tier 5 açılmasın coopta bağlantı sorunları olsun. ubisoft ubishitliğini göstermeden rahat eder mi? Ben alacağım yine hikaye ve online muhabbetine de ayıptır katletme bir kere de...

• oyunu almayı düşünüyorum td1 oynamadım. grup bulmak veya oynamak zor mu? oyun içinde ki guide rehber ilk defa oynayacak birine craft dahil herşeyi öğretiyor mu?
  • Arkadaşlar bu dz de itemleri helikoptere veriyoz da sonra itemleri nerden alıyoruz tekrar baya topladim ama üstüm demi kaldı yoksa kasaya felanmi gidiyor

• headhunter kullanıcısına yanıt
    - low levelde grup bulmak zor. en azından benm açımdan gerçekten zor oldu.
    12 saatte 12 level kastım. Grupsuz oynamak gerçekten kanser seviyesinde zor.

- rehber olarak ise youtube videoları çok faydalı oluyorlar.
    ama solo oynayacaksanız gerçekten zorluğa hazır olun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omar06tr

Arkadaşlar bu dz de itemleri helikoptere veriyoz da sonra itemleri nerden alıyoruz tekrar baya topladim ama üstüm demi kaldı yoksa kasaya felanmi gidiyor
    Sanırsam stashe gidiyordu
  • Ubisoft bu oyunda atmosfer ve grafik olarak döktürmüş içerik olarak Division 1 e göre daha dolu
  • Grup bulmak için genelde "random main mission" seçiyorum. bu seçenek ile genelde party denk geliyor. diğerlerinde bekleyen oyuncu yok galiba.

dün başıma gelen bir örnek vereyim; yine "random main mission" seçtim. ancak ben 11 level iken grubum 18 level 3 kişi denk geldi. bu yuzden de oyun 18 level oldu benim için de. düşmanlar bana tek atıyordu. 1 saat sürdü neredeyse.

çok level farkı random grup yapmaları kötü olmuş :s
  • Signature weapon göreni yapacak olan arkadaşınıza eğer siz o aşamaya gelmediyseniz sakın yardıma gitmeyin. Görev sonu ona silah yeteneği açtırsa da siz o ekranda takılıp kalıyorsunuz. Oyunu kapatıp açsanız da Base girişi npc ye girseniz yine takılıyor hiç birşey seçemiyorsunuz. Dünyanız T1 e geçiyor mal gibi kalıyorsunuz ortada. Dün akşam bizim gruba oldu. Biri silah açtı üçümüz takıldık. Bi şekilde 2 kişi de düzeldi ama birimizin karakteri çöp oldu şuan.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.