< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tom Clancy's The Division 1-2 Hikayesi (2. sayfa)

-
-
bunun oyunu yapılır çok da güzel olur heequote:
Orijinalden alıntı: Gunpower-storm
Aynısını düşündüm.
Ama salgının öldürme oranı %2. Ebola'da %50 SARS'da 10 veya 30 idi. Yani aslında normal grip salgını ile aynı ölüm oranına sahip.
Division'daki olaylar gerçekte olmayacak değil, ama Rikers adasında isyan çıkması gibi bir olay gerçekte çok zor.
Ve ülkemizde aynı senaryo yapılması çok zor değil. Bu sefer kara cumada paraya virüs katacağına kurban bayramından 1 ay önce hayvan çiftliklerinin bir kaçına hayvanlarda ve insanlarda yaşayan virüs salın, direkt yayılır.
Piyasadaki hayvanlar toplanır ve üzerilerinde deneyler yapılır. Sonra kurban bayramında Türkiye'de 10 farklı ilde hayvan pazarlarında ucuz fiyattan piyasaya sürülür. Dh'ye de ilan koyarlarHem besili hemde çok ucuz yow diyen DH ÖLÜCÜleri de satın alır.
-
Division 2 için New York DLC'sini de aldım. 3 aylık içeriğin gelmesi süresince hikayeyi güncelleyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhabalar division 1 i alıp oynamak bir türlü nasip olmadı şimdi malum tatildeyiz sizce alıp oynamaya değer mi 1.oyun 2. oyuna göre çok güzel geliyor ama emin olamadım
edit:vereceğiniz tavsiyeler doğrultusunda akşama alıp oynamayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 17 Mart 2020; 14:38:5 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, 1.oyunu ucuz iken alın oynayın derim, ben 1.oyuna Gamepass'tan görüp başlayıp beğenip satın alarak oyunu bitirmiştim.
2.oyunu oynadıysanız mekanikler benzer gelecektir fakat söyleyeyim NPC tepkileri değişti 2.oyuna kıyasla. Yani belli bir miktar aptal ve belli bir miktar daha akıllı olduğu yerler var. İlkte garip gelebilir.
Ben 1.oyunu beğendim, fakat Division serisini hep beğenenler ve beğenmeyenler oldu. Yani beğenebilirsiniz de, beğenmeyebilirsiniz de.
Bir de ilk başlayan serisinde herkes solo hâlinde dark zone'dan ürün çıkartıp sorun yaşamıyorken artık sadece gruplu oynayanlar kaldığı için oyunun büyük bir loot kaynağı olan dark zone'da sadece öldürüleceksiniz. Ve de matchmaking'de kimseyi bulamayacaksınız.
Artık ilk zamanlarındaki eğlencesi kalmadı(BF 1 gibi), herkes ya yeni oyuna geçti ya da herkes bitirdi artık.
Bir de oyunu aldıysanız ve beğendiyseniz indirimdeki season pass'ı kaçırmayın. Bu fiyata uzun süre düşmez çünkü.
Yani diyeceğim şey, Division mantığı oyunları seviyorsanız sevebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
anladım hocam teşekkürler online oynama niyetim yok zaten single player tarafını oynamak istiyorum
Oyun CO-OP, yani ister single ister online oynarsınız.
Fakat bazı görevlerde tek başınıza iş yapmanız çok zor. Mesela Dragon's nest görevi var DLC görevi, size ilkte dalan gruptakilerin size koşanları balistik kalkanlı, arkalarındakiler ise ağır zırhlı 3 kişi. Sonuçta ne kullanırsanız kullanın tek kişiyle yenemezsiniz onları.
anladım hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Öncelikle eline sağlık hepsini okumadım ama baya ayrıntılı duruyor. Keşke video olarak yapsaydın daha keyifli olabilirdi. Yine de paylaşım için teşekkürler! -
Siz division 2 ye 1 in tam devamı gibi demişsiniz Division 2 de New York dlc sini alınca washington hikayesine başlamadan new yorka uçup aaron keener ı ve diğer üyelerini öldürüyorsunuz.hepsini kesince washingtona dönüp diğer grupları vuruyorsunuz asıl hikaye böyle
Alıntı
metni:Aaron Keaner-Tchernenko-Amherst gibi kemik ana kadro görmesekte, erişemesekte dışarıda bir yerlerde. -
Siz division 2 ye 1 in tam devamı değil gibi demişsiniz Division 2 de New York dlc sini alınca washington hikayesine başlamadan new yorka uçup aaron keener ı ve diğer üyelerini öldürüyorsunuz.hepsini kesince washingtona dönüp diğer grupları vuruyorsunuz asıl hikaye böyle
Alıntı
metni:metni: Aaron Keaner-Tchernenko-Amherst gibi kemik ana kadro görmesekte, erişemesekte dışarıda bir yerlerde. -
Yazı WONY'den yaklaşık 7 ay önce yazıldı. O sırada Manhattan voice recordları dışı TD1'in önünde bir zaman olduğunu belirten çok şey yoktu.
Sezonları tam kaçırmasaydım major edit yapardım. Yazıyı yazalı çok uzun süre oldu. Yüzlerce şey eklendi, yüzlerce bug patch'landı, WONY ve sezonlar geldi, Pentagon/manning island zoo/Camp White Oak/Coney Island 1-2 görevi geldi, the summit geldi, yeni geat setler yeni armor sistem mantığı felan geldi.
Zaman bulursam sezon 4 sonrası bir edit yaparım konuya. Çok eskidi çünk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 14 Ocak 2021; 15:20:12 >
1 varmi hala oynayan
div 1 hala oynayan var bu arada div2' den sonra bile oynayan olacaktır div 1 undergroundı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gunpower-stormYazı WONY'den yaklaşık 7 ay önce yazıldı. O sırada Manhattan voice recordları dışı TD1'in önünde bir zaman olduğunu belirten çok şey yoktu.
Sezonları tam kaçırmasaydım major edit yapardım. Yazıyı yazalı çok uzun süre oldu. Yüzlerce şey eklendi, yüzlerce bug patch'landı, WONY ve sezonlar geldi, Pentagon/manning island zoo/Camp White Oak/Coney Island 1-2 görevi geldi, the summit geldi, yeni geat setler yeni armor sistem mantığı felan geldi.
Zaman bulursam sezon 4 sonrası bir edit yaparım konuya. Çok eskidi çünk
çok gelişti ama şunu sormak istiyorum büütn manhunt görevlerini bitirdin mi?
-
WoNY DLC'sindeki ana 4 ajan görevini bitirdim, evet.
Uplayde bedava vermişlerdi ilk oyunu ve nedense ilk oyunun atmosferi daha iyi geliyor bana. Ama 4-5 saat oynayınca sıkılmıştım. Geri dönüp bitirsem mi diye düşünüyorum şu an
İlk oyun kış diye öyle hissettiriyor, bir de sokaklar daha dardı, siviller vardı. Tüm bunlar altında tipi fırtınasında rüzgar sesleri, çöp kovalarındaki ateşler birleşince çok güzel hissettiriyor.
Şimdi tekrar indiriyorum umarım bu kez bitirebilirim. 2. oyun da bir ara çok büyük indirime girmişti yanlış hatırlamıyorsam, yine o fiyatlara denk getirilirse alınılabilir belki.
-
44.55 tl oluyor indirimde hatırladığım kadarıyla, ubisoft'un ek %15 indirim kodları var 38 tl civarına alabiliyorsunuz. Şu an aynı tip bir indirim var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X