Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
0
Favori
42.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: forious

sanırım bu oyunda nexgen olacak

Evet nextgen olcak.

Nextgen?

Açıklama yapılmıştır

Bide bana yaparsan şu açıklamayı çok makbule geçer valla

Doğru diyosun aslında türkçe konuşsak daha iyi...Next Generation yani Yeni nesil oyunlar örnek olarak Splinter Cell:Double Agent verebiliriz.

Yani nexgen=yeni nesil oyunlar eyvallah arkadaşım öğrenmiş olduk.Hep duyuyoruz ama

Bende next generation'u özel bir terim sandım.

• quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

GRAW ne yaw

Ghost Recon Advanced Warfighter ın kısaltması
  • SS yok ama dun gece 1-2 saat oynadim. Oyun cok iyi arkadaslar. GRAW dan cok daha iyi calisiyor. GRAW in tersine XBOX 360 versiyonu ile ayni. Tom Clancy tarzi ve R6 serisi seven herkese tavsiye.

Butun R6 serisini oynadim. Oynadigim en eglendirici R6. Taktik severler uzulebilir cunku R6 i diger oyunlardan ayiran taktik mantigi eskisi kadar cok yok. takim arkadaslari gecmis r6 lere gore cok daha iyi hemen kapi onunde pozisyon aliyorlar. Kim kimi vuracak odaya girince emri verilebiliyor. (Tagging) Iple SC tarzi grupca duvardan sarkip odalara girebilioruz. Konu super oyun LAS VEGAS da geciyor.
    Grafikler de next gen tabir edilen SM3 kullaniliyor. Unreal motoru ile yapilmis. Keske GRAW i bu motorla yapsalarmis.

GRAW daki hardware problemlerini yasamadigim icin kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djfreex

SS yok ama dun gece 1-2 saat oynadim. Oyun cok iyi arkadaslar. GRAW dan cok daha iyi calisiyor. GRAW in tersine XBOX 360 versiyonu ile ayni. Tom Clancy tarzi ve R6 serisi seven herkese tavsiye.

Butun R6 serisini oynadim. Oynadigim en eglendirici R6. Taktik severler uzulebilir cunku R6 i diger oyunlardan ayiran taktik mantigi eskisi kadar cok yok. takim arkadaslari gecmis r6 lere gore cok daha iyi hemen kapi onunde pozisyon aliyorlar. Kim kimi vuracak odaya girince emri verilebiliyor. (Tagging) Iple SC tarzi grupca duvardan sarkip odalara girebilioruz. Konu super oyun LAS VEGAS da geciyor.
    Grafikler de next gen tabir edilen SM3 kullaniliyor. Unreal motoru ile yapilmis. Keske GRAW i bu motorla yapsalarmis.

İşte budur tam istediğim gibi takım elemanlarının salaklıkları bazı oyunlarda adamı deli ediyor hele swatta aman yarabbim evlersen ırak bir durum.
    Taktik sevenler üzülebilir deme dostum aksine sevindim valla herşeyi oyuncudan beklememek lazım yapımcılar bunu öğrendiler ve işi düzelttiler.

• djfreex , eline sağlık valla tam istediğim gibi olmuş oyun peki fps tps kamera açısı varmı yani duvara siper alınca 3. şahıs kamerasına geçiyormu oyun ?

Zaten oyunun videolarında benim dikkatimi çeken benzer splinter cell hareketleri idi. Mesela iple duvardan sarkma hareketleri yada bir engelin üstünden atlarkenki animasyonlar sc ile aynı good good...

Birde sistemin ve oyunun perfomansı ile ilgili bilgi verirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djfreex

SS yok ama dun gece 1-2 saat oynadim. Oyun cok iyi arkadaslar. GRAW dan cok daha iyi calisiyor. GRAW in tersine XBOX 360 versiyonu ile ayni. Tom Clancy tarzi ve R6 serisi seven herkese tavsiye.

Dediklerinin hepsi trailerda mevcut.SS ekle birkaç tane de gözümüz gönlümüz açılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 11 Aralık 2006; 20:16:10 >

• videosunu izlemişşim mükemmeldi. Graifkler iyice coşmuş.
  • oyunu kurdum ilk izlenimlerimi yazim fazla oynamadım 2-3 dk ama atmosfer iyi öldürdüğümüz adamların silahlarını kullanaibliyoruz+grafikler çok sağlam 1024*768 de normal ayarlarda 20 fps lerde oynuyor bitane ss ekliyorum x1900 ve 7900 serisi kartlarda grafikler coşar tam nextgen grafik var oyunda

• quote:

oyunu kurdum ilk izlenimlerimi yazim fazla oynamadım 2-3 dk ama atmosfer iyi öldürdüğümüz adamların silahlarını kullanaibliyoruz+grafikler çok sağlam 1024*768 de normal ayarlarda 20 fps lerde oynuyor bitane ss ekliyorum x1900 ve 7900 serisi kartlarda grafikler coşar tam nextgen grafik var oyunda

Vay anasını ne zaman indi yaw
    valla bir kaç tane ss daha atsan hiç fena olmaz kardeşim.Ayrıca nasıl 2-3 dak. oynayabildin yaw şaşıyorum sana ben olsam sabahlamıştım
    Bende x1600 pro var SM3 destekli biliyorsun nasıl bir performans alırım.Ram 2Gb 3Ghz de işlemci var core duo.

• bende de 1600pro var ama sende ram 2gb bide işlemci çift çekirdek sen benden daha yüksek fps de oynarsın 2.3dk oynamamamın sebebi sabaha karşı 3 gibi kurdum oyunu ondan fazla oynayamadım ama oyun güsel yani
  • Hımm.Vala ben eşşeğe yükledim ama daha dün başladı indirmeye kaynak sıkıntısı çok var ya anlamadım gitti 300 lerde fakat kimse açmıyo uploadı belkide çoğu indirememiştir daha.şuan 4-5 arasında bi çoşsa çok güzel olacak ta

Ama ss ler bekliyoruz senden şöyle kapılardan girerken falan
  • 800*600 oynicam heralde neyse ss ler bugün gelecek
  • quote:

800*600 oynicam heralde neyse ss ler bugün gelecek

1024*768 kasıyomu sende ?Bak korkutma beni yaw.
  • evet sende benden 5 fps fazla alsan kasmaz frapsla bakıcam bakalım kaç fps alıyo
  • bi insin de bende bakayım.
  • evet resimler geldi sıcak sıcak oyunun grafikleri o kadar mükemmel ki 800*600 tüm sadece 1 efect açık olduğu halde süper resimlerde de göreceksiniz zaten ama en son resimde herşey açık 1024*768 aa ve af hariç tabioyunun atmosferi harika hani kurşunun girdiği yerden basınçla kan fışkırır ya süper olmuş o sonra yaw oynayın anlayacaksınız anlatılmaz yaşanır bu oyun tam süper

bu su efekti süper oyunda göreceksiniz zaten

ve işte her şey full bir ss mükkemel yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Aralık 2006; 13:09:49 >

• pnky oyun canavari diye geciniyonus daha dünkü adamsin 1999 beri seri takip ediyom
    Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear: Urban Operations (PC)

13 mart 2000
  • Vay işte bu @forious eline sağlık .Her şey açıkken kaç fps aldın acaba.
    Ha bide kumarhanedeki ss ler yok mu yaw.
    Yoksa ilerliyen bölümlerde mi var acep.Ben açık mekanları pek sevmiyom
  • P.R.O.O.F
    hatirladinmi
    Tom Clancy's Rainbow Six 3: Athena Sword [http://pcmedia.ign.com/pc/image/athenasword_030404_003.jpg[/simage]
    June 19, 2003
  • hala müziklerini dinlerim Rogue Spear: Urban Operations aratin aresten indirin
    arkadaki atatürk resmi iyi cıkmamiş
    black thorn cıkacak daha

saldiriyorlar seslendirmesine ne gülmüştüm
    counter stirke daha dogmamişti milet kafeye yükleyemezdi ekran karti 32 tnt isterdi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.