Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.061
Cevap
0
Favori
42.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Orjinalden alıntı: EncoMaster

Oyun çatışma sahnelerinde hayvan gibi kasıyor 4fps falan oluyor nasıl çözcez bu işi dur bakalım

nasıl ya herşey full mü oynuyosunda kasıyo o kdr?
    ben 1024-768 e düşürdüm süper oynuyorum valla

Bende 1024x768 de oynuyorum ama nasıl işse bu anlamadım acil bir patch çıkarmaları lazım yoksa sakat yani bu haliyle.Oyun çok zevkli ama bu sorunlar baltalıyor zevkini.
  • oyunu realistik te oynuyorum acayip zor bir checkpointi 10 kere oynasamda cok sıkmıyor bi yer var hele catıdan giriyosun bi yere görev yok herkesi temizliceksin cok zor valla

@EncoMaster
    1024 de oynııyıp 4fps alıyorsan bi sorun var demektir o ekran kartıyla sen 4 fps alırsan 1600 lü kartlar napıcak
    sistemin genelinde bi sorun olmasın windows temiz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 18 Aralık 2006; 21:48:12 >
  • Oyun hala piyasada yok ilginç bir oyunu bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum.
  • oyunu ancak çalıştırabildim,malum securom.

sistemim amd 3700+ 2700mhz 2*1 gb mushkin ram ve x1800xt pe. şu an 1024*768 gölgeler hariç herşey full oynuyorum. gölgeleri açınca oyun bayaa bir yavaşlıyor. çözünürlüğü arttırınca da kasıyor. bende ideal oynanabilirlik 1024*768, gölgeler very low, diğer herşey maksimum. ayrıca dual core işlemcisi olanlar. oyun 1024*768 de dual core'dan 14 fps kadar kazanıyor. ama çözünürlük arttıkça fark gittikçe azalıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

oyunu ancak çalıştırabildim,malum securom.

sistemim amd 3700+ 2700mhz 2*1 gb mushkin ram ve x1800xt pe. şu an 1024*768 gölgeler hariç herşey full oynuyorum. gölgeleri açınca oyun bayaa bir yavaşlıyor. çözünürlüğü arttırınca da kasıyor. bende ideal oynanabilirlik 1024*768, gölgeler very low, diğer herşey maksimum. ayrıca dual core işlemcisi olanlar. oyun 1024*768 de dual core'dan 14 fps kadar kazanıyor. ama çözünürlük arttıkça fark gittikçe azalıyor.

vay be işlemcinin bu kadr fark yaratabiliceğini düşünmüyordum.

• quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

oyunu realistik te oynuyorum acayip zor bir checkpointi 10 kere oynasamda cok sıkmıyor bi yer var hele catıdan giriyosun bi yere görev yok herkesi temizliceksin cok zor valla

@EncoMaster
    1024 de oynııyıp 4fps alıyorsan bi sorun var demektir o ekran kartıyla sen 4 fps alırsan 1600 lü kartlar napıcak
    sistemin genelinde bi sorun olmasın windows temiz mi

Windowsta falan herhangi bir problem yok diğer oyunlar tıkır tıkır çalışıyor bu oyunun gıcıklığına denk geldik demekki napalım
  • İlaç çıkmadımı daha

• tek ilacı yasu tool benim bildiğim oda yamasında çalışmıyor. yama önemli arkadaşlar bir çok düzeltme varmış fps nin yükselmesini sağlayan. bu arada imzamdaki sistemle 1024x768 de full en kötü 20fps görüyorum. çift işlemciyi aktif olarak kullanabilen oynadığım ilk oyun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Never_Ends

tek ilacı yasu tool benim bildiğim oda yamasında çalışmıyor.
    yasu'nun 1.05 versiyonu çıktı o işe yarıyor.
  • gözümsün
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: Never_Ends

tek ilacı yasu tool benim bildiğim oda yamasında çalışmıyor.
    yasu'nun 1.05 versiyonu çıktı o işe yarıyor.

• yama iyi oldu adamlar bazen kekeme oluyolardı onu düzeltmişler. gereksiz kasılmalar olabiliyordu onlarda gitmiş. fakat fps adına gözle görülür bi iyileşme göremedim şöle 60 70 olmadı ki
  • bu oyunun stabil çalışması için antibiyotik çıkması şart beklemeye devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

bu oyunun stabil çalışması için antibiyotik çıkması şart beklemeye devam

stabili bıraktım ben çalışsın yeter olmuyor bir türlü
  • 1.1 yamasını mutlaka yapın fps'de pek faydası yok Never_Ends'in dediği gibi ama çatışma sahnelerinde daha iyi aim yapabiliniyor kasılmalar falan azalmış biraz daha ayrıca ram kullanımını düşürmeye çalışmışlar bu yama ile. x360 oyun kolu olanlar içinde kol ile oynayabilecekleri ek kontrol ayarları getirilmiş yama ile (klavye-mouse kardeşliğinin tadını asla vermez bence tabi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

İlaç çıkmadımı daha

Yahu daha oyun piyasada yokken böyle konuşmak biraz ayıp olmuyomu

• quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

İlaç çıkmadımı daha

Yahu daha oyun piyasada yokken böyle konuşmak biraz ayıp olmuyomu

nası yaniiiii

• Doğru diyor daha piyasaya düşmedi net'e düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 20 Aralık 2006; 11:46:46 >
  • olurmu yav çıktı oyun kaynakwww.gamespot.com
  • Ya hala anlamadın mı oyun TR orjinal ve korsan piyasaya düşmedi demek istiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ya hala anlamadın mı oyun TR orjinal ve korsan piyasaya düşmedi demek istiyoruz.

sonunda söylettim desenize kardeşim korsan çıkmadı diye ne diye lafı dolandırıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.