Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu merak ediyorum bakalım nasil olacak.Eski serilerini oynamıştım özellikle hatırlıyanınız var mıdır rogue spear da kosova savaşını konu alan bölüm mükemmeldi.Tabi ozamanın yapımcısı red stormlu zamanlardan bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yarısı yıkık dökük bir şehirde yağmur altında operasyon.. Hatırlamazmıyız ya :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun single player'ini gozardi etmemek lazim. Ozgun bir seyler geliyor single modunda. Acik dunya olacak. Boyle bir oyun icin orijinal bir fikir. Acik dunya oyunlardan artik kusacak olsam da single icin alacagim bu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Kasım 2015; 4:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu oyunun single player'ini gozardi etmemek lazim. Ozgun bir seyler geliyor single modunda. Acik dunya olacak. Boyle bir oyun icin orijinal bir fikir. Acik dunya oyunlardan artik kusacak olsam da single icin alacagim bu oyunu.

Oyunun hikaye modu yok hocam. Sadece multiplayer olarak çıkacak.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Ghost Recon Future Soldier ile karistirdim ben bunu o zaman hocam

• Benim gibi bu serinin hastasiysaniz. ghost recon wildlands videosu izleyip lutfen beni alinti yapip goruslerinizi paylasin, bir de izlerken lutfen sesi azzzicik aciniz :)

hatta buyursunlar efendim
    Ubisoftyoutube
    Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Reveal Trailer – E3 2015 [Europe]
    https://www.youtube.com/watch?v=WdJub3Kz2wI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozparcasi -- 24 Kasım 2015; 8:07:05 >

• Günaydın arkadaşlar,

Ds yöntemi ile ilgili bilgi var mı acaba?
    Umarım olur 👍🏻

• tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    Dostum o oyunu bende dört gözle bekliyorum, oyun GRFS'ın devamı niteliğinde; bu nesil için bana r6, gr, bf ve sf versinler beni ps5'e kadarada rahatsız etmesinler 😄

• 30 FPS mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Dostum o oyunu bende dört gözle bekliyorum, oyun GRFS'ın devamı niteliğinde; bu nesil için bana r6, gr, bf ve sf versinler beni ps5'e kadarada rahatsız etmesinler 😄

super soylediniz, verin bunlari ps5 e kadar citim cikmaz bir daha hehhe
  • quote:

Evet beyler beta indi ama tabiki serverlar kapalı ancak 3 tane tutorial videosu seyredince size ödül olarak para veriyor, o paralarla ilk karakterimi açtım ve bir dürbün satın aldım :))
     Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

Selamlar Bay Beyaz ,

Bu oyuna karşı bir çok kişinin ön yargısı var ancak ergenlerden sıyırılıp , kemik r6 fanları tarafından bir kaç bin kişi tarafından bile bir Team oluşturulsa dahi E-Sports kategorisine uyan en anlamlı oyun olucaktır.

Benim kendi izlenimlerimi ileteyim ,

1- Karakter tasarımları , techizat tasarımları çok şahane.

2- Animasyonlar çok iyi , Fizik unsurları çok çok iyi.

3- Opt sorunu olmaması , düşük sistemlerde bile yüksek fps vermesi çok çok iyi.

4- İyi bir team ile oynandığında vermiş olduğu zevk tartışılmaz , yaşanır :). Gerçekten kendinizi bir Counter Terorisim Unit ( Özel harekat ) operatörü gibi hissediyorsunuz.

5- Ubisoft bu sefer gerçekten çalışmış , her noktasını özenerek uygun bir matematik formulü ile gerçekten Tebrik ediyorum , evet belki fiyatı biraz az olabilirdi ancak şu konuyu değinmek istiyorum ( Çok ucuz olmaması bana göre belirli iyi sebepler doğuruyor bunun en güzel örneği fazla çocuk olmayacak ) :). Yani Counter Strike GO'daki gibi çocuk ortamları fazla olmayacak. Özellikle ülkemin ergenleri bu oyunu kötü çözümleyip , sonra beğenmedim kenara atayım demiyecek.

İşte bu beni sevindiriyor.

Herkese bol operasyonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS WAFHREN -- 24 Kasım 2015; 10:36:49 >

• SS WAFHREN S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi platformda oynamayı düşünüyorsunuz, eğer ps4 ise beni ekleyin lütfen.
    Psn:MrBeyaz

• quote:

Merhaba, hangi platformda oynamayı düşünüyorsunuz, eğer ps4 ise beni ekleyin lütfen.
    Psn:MrBeyaz

PC Platformu üzerindeyim ne yazıkki
  • Pc icin yok mi acik beta arkadaslar

• Akşama oyunu deniyeceğim.
  • Oyunu indirdim Beta olarak. Ama oyuna başlayamadım. Server hatası veriyor bilen arkadaşlar var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozz1907

Oyunu indirdim Beta olarak. Ama oyuna başlayamadım. Server hatası veriyor bilen arkadaşlar var mı acaba?

Beta daha acilmadi ki.sadece indirmeye acildi

• Oyunun Closed Betasını deneyen biri olarak merakla bekliyorum ama Star Wars'tan vakit kalır mı bilemiyorum
    Taktiksel yönü güzel ama yine de bir şeyler eksik gibi geliyor, ufak bir kesime hitap edecek yüksek ihtimal.

• Hehe anladım. Dedim bende boşa indirdik
  • Buarada oyunda boots lar var oyun icinde hem kendimizin hemde takim arkadaslarimizin kazandigi parayi artirabiliyoruz bunlari kullanarak

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.