Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama Projesi ! [BAŞLADI] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
12
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yama çalışması devam ediyor. Bayram nedeniyle biraz yavaş ilerliyor, ama 1-2 gün içinde hız kazanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım Bulunsun ,1-2 güne Oyuna başlayacaktım. Yama gelirse on numara olur. emeğine sağlık
  • Elleriniz dert görmesin
  • Takip. Kolaylıklar dilerim.
  • İlerleme var mı?
  • Oyunu dlclerle beraber indirimle uygun fiyata almıştım hala duruyor kenarda yama çıktığı gibi başlayacağım oynamaya umarım bir an önce çıkar kolay gelsin yapımda emeği geçen herkese.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TG Yama grubu dağılmış. Kurucuları tek başına olarak devam edecekmiş Türkçe Yamalara. Bu oyunla ilgili bir şey yazılmamış.
  • sonuç nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo23100

sonuç nedir
    çeviri devam ediyor çevirmen tek başına çeviriyor.
  • Çeviri de başarılar dilerim en sevdiğim oyunlardan biri Türkçe oynamak ayrı bir zevkli olacak elinize emeğinize sağlık şimdiden

• Çeviriden ekran görüntüleri geldi.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama Projesi ! [BAŞLADI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield -- 26 Haziran 2019; 23:26:27 >

• Süper haber kolay gelsin resimleri konu başınada ekle istersen herkes sevinsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMetto

Süper haber kolay gelsin resimleri konu başınada ekle istersen herkes sevinsin :)
    İlk mesaja ekledim yeni ekran görüntüleri ile birlikte.
  • Çeviri yüzdesi %15 olarak güncellenmiştir.
  • Çeviri yüzdesi %22 olarak güncellenmiştir.
  • Takipteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegioXII

Arkadaşlar, yama çalışması devam ediyor. Bayram nedeniyle biraz yavaş ilerliyor, ama 1-2 gün içinde hız kazanacak.
    sırf şu oyun için sana steamden hediye kartı yollayacağım. sevdiğim bir oyun. eğer türkçe oynamak nasip olursa, bende sözümü tutacağım
  • Gittim indirim döneminde orijinal aldım oyunu sırf Türkçeye çevirileceğinden emin olduğum için bu arkadaş başladığı hiç bi işi yarım bırakmaz güven sonsuz

• öncelikle ellerinize sağlık bu oyunun 2 si çıkacak uzun zamandır türkçe yamasını beklediğim oyunlardan birisi umarım bayram gelmeden bitirirsiniz uzun zamandır takip ediyorum ben inanıyorum kısa zamanda bitirirsiniz okullar başlamadan biterse çok iyi olur çünkü okul başlayınca çeviri ekibi daha çok yavaşlıyor,şu çok istediğim oyunun türkçe yamasını biran önce bitmesini rica eder başarılarının devamını dilerim,iyi çalışmalar.
  • TG yama tekrar ekip oluşturma içerisinde bu adamlara destek olmaya çalışalım para gözlere değil.

çeviri yüzdesi %25
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.