Şimdi Ara

Tolga'yı Biz Alamaz mıydık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli yabancı kontenjanı sorunundan bahsediyoruz. Tribüne göndermemiz gereken 4 yabancı oyuncu var. Elimiz kolumuz bağlıyken Tolga gibi bir kaleciyi biz neden almıyoruz. Muslera'dan çok mu kötü bir kaleci, hayır.
    Kale gibi pasif bir mevkiyi yabancıyla doldurmak yerine, sürekli oyunda aktif olan bir bölgede yabancı oynatsak bence daha iyi olurdu. Tamam kale de takımın önemli mevkilerinden ama senin defansın kötü olduktan sonra Muslera veya başka bir kaleci ne yapsın. Mondragon'dan sonra uzun yıllar kaleci sıkıntısı çektik fakat o zamanlar Tolga-Onur gibi seçeneklerimiz yoktu.

Bunları konuşmanın bu saatten sonra bir faydası yok tabi, ama birkaç hafta sonra yabancı oyuncular tribüne çekilirken ne gibi sorunlar bizi bekliyor göreceğiz.

• Tolga ne yapmışta bu kadar övülüyor anlamıyorum,Onur deseniz anlarım efsaneleştiği en az 5 maç var adamın.Güvenilebilir,ama tolga orta çapta bir kaleci.

Kötü kaleci değil ama hedefi ŞL finali olan takımın kalecisi de değil.Muslera gayet harikalar yaratıyor kalede niye kaleden kesiyoruz yabancı sınırını,gerekirse drogba'yı keseriz muslera kalmalı.
  • Adam zaten devamlı oynamak için BJK ye gitti. Ha bize gelip Muslera'nın yedeği olmuş ha Trabzonda Onur'un yedeği.
  • Muslera'dan çok mu kaleci, hayır demek saçmalıktır. Mevcut kadroyu ne olursa olsun güçlendirme hedefiyle mevkilerin kalitesini düşürmek saçmalıktır.
  • Muslera'ya bu gözle bakmak tamamen saçmalık. Devleştiği onca maç varken, bize aldırdığı Schalke maçı varken şu şekilde söylemleri haketmiyor bu adam. Az insaflı olun. Bütün sene yatıp son 2 ay oynayan Melo'ya sallayın önce, eğer illa birine sallamak istiyorsanız.
  • Tolga kötü kaleci demiyorum ama Muslera gibi mevkisinde dünyanın en iyi 5-10 oyuncusundan biri olarak gösterilen birisini hangi akla hizmet göndermeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. İyi bir kaleci, iyi bir sol bekin yarattığı etkinin kat be kat daha fazlasını yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Adam zaten devamlı oynamak için BJK ye gitti. Ha bize gelip Muslera'nın yedeği olmuş ha Trabzonda Onur'un yedeği.

Tolga, annesi amansız bir hastalıkla boğuştuğu için İstanbul a gelip annesinin yanında olmak için Bjk yı seçti,devamlı oynayıp oynamamak onun umurunda değil şu sıralar..

Bu arada bende Tolga nın bu paraya alınabileceğini düşünenlerdenim,tamam Muslera gönderilmez ama nispeten zayıf diye tabir edebileceğimiz özellikle Arena daki maçlarda Muslera tribüne çıkartılıp dışarda kalan yabancılardan birinden sahada yararlanılabilirdi.

Eray da oynama şartıyla bir 2. lig takımına kiralanıp pişmesi sağlanılabilirdi diye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muslera gibi kaleci bulmuşsun beğenmiyosun hacım
  • Muslera başka arkadas adam bütün sezon arkamizi topladi kaç mac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabanci siniri 1 olsun yine Muslera.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü seneye bu yabancı sınırı düzelir bence. Sonrasında da kaleci kontenjanının yabancı oyuncuda harcanmasını çok önemsemeyiz bence. Ama olur da muslera'ya talip çıkar da gitmek isterse, o zaman ilk tercih 7.5m. kaymeyi basıp onuru almak olmalı.
  • muslera gidip de yerine onur geçmezse basarım kulübü.
  • he ya olmadı muslera'nın da sözleşmesini feshederdik mis gibi kontenjan açılırdı
  • Okuduğunuzu anlama yeteneğinize bayıldım. Ben Muslera'ya kötü kaleci mi demişim. Muslera değil Neur de olsa yabancı oyuncuyu kaleden kesmek mantıklı geliyor bana. Senin defansın iyi olduktan sonra zaten kalecinin harikalar yaratmasına gerek kalmaz. Misal valdes. Bizim defans kevgir gibi olmuş, ondan sonra muslera'dan şov bekliyoruz.

Kimler kesilecek kadrodan gerçekten çok merak ediyorum. Hakan Balta veya Sabri'ye tahammül edeceksiniz herhalde.
  • FB Egemen'i aldı > Egemen'i alamaz mıydık?
    FB Kadleci'i aldı > Kadlec'i alamaz mıydık?
    BJK Tolga'yı aldı > Tolga'yı alamaz mıydık?

Forumda alt seviye takımların transferlerine büyük ilgi var bu konuların hepsine şahit oldum gerçi Tolga'nın gelmesini isterdim ama senin niyetinle değil yedekte güvenilir bir adamımız olurdu, Kaleci ? Pasif? yav he he.
  • kale pasif mi ???

bu sezon 41 gol yedik tolga gelse 51 61 olur defansı toplamak lazım asıl pasif denir mi kaç maçtan aldı bizi insafın kurusun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

FB Egemen'i aldı > Egemen'i alamaz mıydık?

Forumda alt seviye takımların transferlerine büyük ilgi var bu konuların hepsine şahit oldum gerçi Tolga'nın gelmesini isterdim ama senin niyetinle değil yedekte güvenilir bir adamımız olurdu, Kaleci ? Pasif? yav he he.

Şu kibiriniz yok mu sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Kusura bakma kadro/yönetim/teknik ekip/sportif başarı her yönden bizden başarısız ve kötüsünüz o zaman alt seviye takım olmuyor musunuz? neyin kibrinden bahsediyorsun acaba gerçekler bunlar.

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakma kadro/yönetim/teknik ekip/sportif başarı her yönden bizden başarısız ve kötüsünüz o zaman alt seviye takım olmuyor musunuz? neyin kibrinden bahsediyorsun acaba gerçekler bunlar.

Acaba neyin kibirinden bahsediyorum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba neyin kibirinden bahsediyorum?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.