beyler tokyo drift te şu filmin başındaki sean viper la züppe ile kapışırken çalan parça nedir? 2.sorum fast and the furious 1 de brian domm polislerden kurtarıp evine götürür evde parti vardır o partide çalan şarkının ismini arıyorum.ne olur bileniniz varsa yardım etsin çok sağolun arkadaşlar şimdiden.duacınız olucam
yokmu cevap
bende bütün parcaları var .12 tane .ama su an veremicem.bi ara yazarım. genelde motorlu araçlar kısmında takılıyorum.ilk defa girdim buraya tokyo drift yazısını görünce.unutmam inş.
walla ben o sahnedeki sarkıyı hatırlamıyorum..eger aklında bişiler varsa yaz bakiim ona göre bende f&f tokyo'nun 17tane şarkısı var.. 1.filmden sordugun sarkı için üzgünüm..
bu fast and furious toplam kaç film? ben daha hiçbirini izlemedim. hepsini birden izlicem...
quote:
Orjinalden alıntı: SinanAtesh
walla ben o sahnedeki sarkıyı hatırlamıyorum..eger aklında bişiler varsa yaz bakiim ona göre bende f&f tokyo'nun 17tane şarkısı var.. 1.filmden sordugun sarkı için üzgünüm..
hocam filmin başında viper li züppe sean ın arabasının arka camını kırıyo ya sonra kapışıyolar o anda çalan müzik