Nereden bakıyorsunuz hocam |
Toki 2022 hakkında (2. sayfa)

-
-
Edevlet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Belirledikleri bi takvim var. Her şehirde farklı tarihlerde yapıyorlar. İstanbul için mart ayında olacak fln dediler mesela.
Senin başvurduğun yerin kurası daha çekilmediyse normal bunu görmen.
-
Ben istanbul tuzla için başvurmuştum, nette de Tuzla açıklandı okuyunca koştum foruma geldim
-
Tuzla nın kurası çekilmedi ki?
Nerde okudun haberi?
İl il planlamada istanbul mart ayında çekilecek.
-
Buradan okudum
Habertürkwww.haberturk.com
TOKİ İstanbul kura çekimi yapıldıhttps://www.haberturk.com/istanbul-toki-kura-cekimi-sonuclari-cani-izle-2022-toki-istanbul-tuzla-kura-sonuclari-isim-listesi-sorgulama-3543262 -
Tuzlada bi sürü proje vardı acaba hangisi bu :)
-
İnanın bilemedim sabah tek gözle baktım işe giderken, çıkması mucize hadi çıktı nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünüyorum.
-
Bak tarihler burda. Senin bahsettiğin başka kura. Site bilerek yaptı muhtemelen hit çekmek için.
İstanbul listede henüz yok bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 1 Aralık 2022; 12:1:53 > -
Buna ben de başvurdum ama gelirim yok. Sitede sss bölümünde gelirim yok başvurabilir miyim sorusuna evet denmiş. Şimdi bana çıktı diyelim. Sözleşme aşamasına gelindi. İyi de benim gelirim yok. Eee ne diye başvuruyon o zaman diyeceksiniz ama parayı babam ödeyecek. Babam bana kefil olabiliyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada da istanbul yok hocam yada açıklananlar mı eklenmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul tarihi belli değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul tarihi belli değilmiş milletten aldıkları paraları faizde tutuyorlar işte katlamışlardır misli ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir Seferihisar için katılmıştım ve dün kurada asil olarak çıktım. Bundan sonrası ne olacak, hiç bilmiyorum. Kuradan sonraki süreci merak ediyorum
-
%10 kdv ve uçuk fiyatlarla karşılaşacaksın
tahmini 4 yıl sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berofero -- 4 Kasım 2023; 13:51:3 > -
toki de oturuyorum burada her telden adam var nasıl sosyal konut anlamıyorum
-
Bursa'da hala proje yok
-
Katılan ve kura çıkanlara geçmiş olsu çünkü değişken faiz ödiyeceksiniz Konut kredisinin kaymağı sabit faizli borçtur . Değişken faiz mesela sene sonu memura %50 zam geldi sizin toki borcunuza %50 zam gelir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X