Şimdi Ara

TOFAŞ ŞAHİN den ANLAYAN VAR MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahin ve 18 litre Benim 528 o kdar yakmıyor benzinde sizin kullandıgınız arabada v8 falan vardı galiba Kaportasına iyi baktır altında bagaj içinde çürük olmasın motor durumu kötü olsada bir şey olmaz korkma en ucuz kısım motor.Difransiyeline baktır şanzımanuna baktır atma ötme olmasın gerisi halledilir.Taksi çıkmasına denk gelirsen illahlah edersin.Alacağın araba ne kadar bilmiyorum.Temiz birşey arıyorsan pm gönder.ilk sahibinden var bir tane 92 model şahin doğan istiyorum diyorsan önerebilceğim bir araba var fiyatı yuzlu gelmesse tabi :)
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    anadol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfewf -- 4 Şubat 2016; 17:34:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

Şahin ve 18 litre Benim 528 o kdar yakmıyor benzinde sizin kullandıgınız arabada v8 falan vardı galiba Kaportasına iyi baktır altında bagaj içinde çürük olmasın motor durumu kötü olsada bir şey olmaz korkma en ucuz kısım motor.Difransiyeline baktır şanzımanuna baktır atma ötme olmasın gerisi halledilir.Taksi çıkmasına denk gelirsen illahlah edersin.Alacağın araba ne kadar bilmiyorum.Temiz birşey arıyorsan pm gönder.ilk sahibinden var bir tane 92 model şahin doğan istiyorum diyorsan önerebilceğim bir araba var fiyatı yuzlu gelmesse tabi :)

sağol Allah razı olsun. 92 model istemiyorum. Almışken enjeksiyonlu olan Doğan alayım diyorum.
    2000 veya üzeri düşünüyorum. ben 10 litre civarı yakar zannediyordum. Tüketim Fazlaymış
    2.000 devirde vites atmak gerekecek

• Karbüratörler daha iyidir. Tofaştaki enjeksiyon sistemi tek nokta saçma sapan bir şey

Bu arkadaşımın eski arabasıdır.Biz 11 sattık.Alan adamda taksici arabaya sadece akü almış Boya yanığı dışında çok temiz arabadır.Değişeni vs yoktur.Satalı 7 ay falan oluyor.En son bütün fren bakımlarını yapmıştık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-temiz-dogan-s-249945105/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skuti61 -- 4 Şubat 2016; 23:40:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

95 yılında sıfır aldığımız şahin halen duruyor ayrıca elimizden birçok şahin doğan geçti,

1. Evet var hatta çok iyi ısıtıyor

2. Yakıt çok değişkenlik gösterir motor yürüyen,lpg ayarı falan iyi durumdaysa yazları 25kr karma kışları 35kr falan yakar(litre hesabını bilmiyorum)

3. Frenler vasat fakat birazda sizin ayağınıza bağlı birden yüklenirseniz çok kızaklar fakat yumuşak yüklenirseniz aşırı süratli olmadıkça durdurursunuz birde çoğu Tofaş kızaklarken sağa sola çekebilir önünü

kısmetse seneye 2000 veya 2001 doğan slx lpg li almak istiyorum.
    fakat yakıt tüketimi beni korkutuyor.
    25 kuruş yaksa hemen alırım. bazı arkadaşlar diyor 50 kuruştan aşağı yakmaz
    bu beni biraz şüphelendiriyor

herkesin dediğine bakma 50kr hiçbir doğan yakmaz ayrıca senin dediğin tek nokta enjeksiyonlu araç onlar 96hp oluyor belki 200 yapar onları pek kullanmadım fakat normal karbüratörlü olanların imkanı yok 200 falan yapması ha yapanlar vardır fakat ya yokuş aşağı ya da egzantiriği falan değiştiriyorlar öyle oluyor tabi o zaman 80kr falan yakıyor orası ayrı bir konu neyse benim sana tavsiyem doğan falan alma şuan araba pazarında 13den aşağı ie doğan yok 25e kadar gördüm ben ve kesinlikle doğan alınmaz hepsi 15 yaşından aşağı değil ve bunlarda kullanılan saclar çürüyor yıllar geçtikçe araba daha dayanıksız hale geliyor bugün parçalanan tofaş kazalarını görüyorsan sebebide budur işte geçen 14 bin liraya 1.4 palio aldık fıstık gibi tavsiye ederim bu saaten sonra tofaş arabası alınmaz

almak istediğim araç o yüzden almak isitiyorum . Tabiki 11 e falan bulursam alırım.

şehir içinde fazla hız yapmam max 50

ama şehirler arası yolda affetmem sonuna kadar basarım.

Bas bas sonuna kadar. Trnin en dandik aracından bahsediyoruz. Adam daha basma derdinde Lütfen kimsenin canını yakma. Kaza yaparken boşluğa doğru sür. İyi uçuşlar.

bende de para olsa daha lüks araba alırım. konu bu değil konu senin boş konuşman.
    altında araba farketmez kaderinde ölüm yazılıysa mecbursun istersen git audi a6 al
    istersen bmw 540i al kaderin değişmez...

11 12 Bin lirayı veriyorsun ama nasıl paran olmuyor?

Yav hee hee kandır kendini öyle. Önlemini alma at tırın önüne kendini öl o zaman. Kaderinde yoksa zaten ölmezsin. Boş konuşmuyorum. Lütfen tarlaya doğru at kendini kazada diyorum. Kendi kendini yok et yüksek hızınla. Diğerlerine zarar verme.

o 11 - 12 milyar dediğin parayı
    12 milyarı ben 1 senede topluyorum.

önce konuyu baştan oku sonra cevap yaz.
    şehiriçinde 50 yi geçmem. otobanda 60-70 le giderim
    ama yol bomboş arabanın hakkını vericem tabiki

konuşmalara bak tofaşçılar sana bişey mi yaptı
    yarası olan gocunur.
    senin gibilere sadece gülüyorum...

Yahu tofaşçılar bana ne yapabilir ne sanıyorsunuz anlamıyorum. Sizi düşünüp adam gibi arabaya binin diye yazıcaktım uzun uzun. Ha onun üstüne şöyle basarım böyle basarım deyince dayanamadım. Ben senin kafanı anladım. Otobanda da kesin 60 70'le gidersin. Kesin. Neyse size iyi apaçilikler. Bazende iyi ki sizin gibiler var diyede seviniyorum. Diğer araçların fiyatı düşüyor çünkü. Varolun. Paranızı küçümsemedim aslında. Tam tersi seçenekler var demek istedim. Tabi anlamadın onuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

95 yılında sıfır aldığımız şahin halen duruyor ayrıca elimizden birçok şahin doğan geçti,

2. Yakıt çok değişkenlik gösterir motor yürüyen,lpg ayarı falan iyi durumdaysa yazları 25kr karma kışları 35kr falan yakar(litre hesabını bilmiyorum)

3. Frenler vasat fakat birazda sizin ayağınıza bağlı birden yüklenirseniz çok kızaklar fakat yumuşak yüklenirseniz aşırı süratli olmadıkça durdurursunuz birde çoğu Tofaş kızaklarken sağa sola çekebilir önünü

herkesin dediğine bakma 50kr hiçbir doğan yakmaz ayrıca senin dediğin tek nokta enjeksiyonlu araç onlar 96hp oluyor belki 200 yapar onları pek kullanmadım fakat normal karbüratörlü olanların imkanı yok 200 falan yapması ha yapanlar vardır fakat ya yokuş aşağı ya da egzantiriği falan değiştiriyorlar öyle oluyor tabi o zaman 80kr falan yakıyor orası ayrı bir konu neyse benim sana tavsiyem doğan falan alma şuan araba pazarında 13den aşağı ie doğan yok 25e kadar gördüm ben ve kesinlikle doğan alınmaz hepsi 15 yaşından aşağı değil ve bunlarda kullanılan saclar çürüyor yıllar geçtikçe araba daha dayanıksız hale geliyor bugün parçalanan tofaş kazalarını görüyorsan sebebide budur işte geçen 14 bin liraya 1.4 palio aldık fıstık gibi tavsiye ederim bu saaten sonra tofaş arabası alınmaz

almak istediğim araç o yüzden almak isitiyorum . Tabiki 11 e falan bulursam alırım.

Bas bas sonuna kadar. Trnin en dandik aracından bahsediyoruz. Adam daha basma derdinde Lütfen kimsenin canını yakma. Kaza yaparken boşluğa doğru sür. İyi uçuşlar.

bende de para olsa daha lüks araba alırım. konu bu değil konu senin boş konuşman.
    altında araba farketmez kaderinde ölüm yazılıysa mecbursun istersen git audi a6 al

Yav hee hee kandır kendini öyle. Önlemini alma at tırın önüne kendini öl o zaman. Kaderinde yoksa zaten ölmezsin. Boş konuşmuyorum. Lütfen tarlaya doğru at kendini kazada diyorum. Kendi kendini yok et yüksek hızınla. Diğerlerine zarar verme.

o 11 - 12 milyar dediğin parayı
    12 milyarı ben 1 senede topluyorum.

önce konuyu baştan oku sonra cevap yaz.
    şehiriçinde 50 yi geçmem. otobanda 60-70 le giderim
    ama yol bomboş arabanın hakkını vericem tabiki

konuşmalara bak tofaşçılar sana bişey mi yaptı
    yarası olan gocunur.
    senin gibilere sadece gülüyorum...

Yahu tofaşçılar bana ne yapabilir ne sanıyorsunuz anlamıyorum. Sizi düşünüp adam gibi arabaya binin diye yazıcaktım uzun uzun. Ha onun üstüne şöyle basarım böyle basarım deyince dayanamadım. Ben senin kafanı anladım. Otobanda da kesin 60 70'le gidersin. Kesin. Neyse size iyi apaçilikler. Bazende iyi ki sizin gibiler var diyede seviniyorum. Diğer araçların fiyatı düşüyor çünkü. Varolun. Paranızı küçümsemedim aslında. Tam tersi seçenekler var demek istedim. Tabi anlamadın onuda.

eyvallah sen bildiğinle kal , bende bildiğimle kalayım...

• asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Söylemeden duramayacagım ,o arabanın hakkı zaten 60-70.

Edit:size yorum yazan arkadaş biraz boş konuşmuş gercekten. Herkesin arabası kendi parasına göre.Temiz bulursanız tabiki işinizi görür.Ama bence de yumurta kasa accent,1.5 civic ex de bakabilirsiniz.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn2355 -- 4 Şubat 2016; 18:38:41 >
  • skuti61 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hiç kuş serisi kullandınız mı?

• asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Hocam gaz 2.40 iken şehir içi tüketimim 38-45 kuruş arası değişiyordu.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Evet araba kullanmayı onda öğrendim.Şuanda babam halen kullanıyor.İlk sahibiyiz.Ara sıra kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skuti61 -- 4 Şubat 2016; 23:42:28 >
  • 94 model şahinle araç yeniyken babam 180 basmıştı, yanındaydım. Ama araç karbüratör ayarlarından biraz modifiyeliydi. Benzin sıkıntımız yoktu o zamanlar.
  • Yazacaklarimi arkadaşlar yazmış zaten. İkinci onerim sakin komple boyalı şahin-dogan-kartal alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Yazacaklarimi arkadaşlar yazmış zaten. İkinci onerim sakin komple boyalı şahin-dogan-kartal alma.

hocam nerden baksan hepsi boyalı dır. temizlik boyası diyorlar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

biraz saygılı ol. herkes bütçesine göre. o kadar da abartma. ben de 7 sene şahin kullandım. usturuplu kullanırsan sıkıntı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

adam kalorifer var mı diye sormuş. ciddi ciddi cevap vermiş bir sürü insan. düpedüz dalga geçiyor adam.

kardeş dalga geçme falan yok

KONUYU SAPTIRMA

doğanlarda kalorifer oldugunu biliyorum

şahinlerde var mı diye sordum

Allahın izniyle seneye alıcağım. kararlıyım...

o zaman acemi şoförsün demek ki. kaloriferi olmayan gördüğüm tek araç 126bis idi.

neyse cevap vereyim madem:

benim sıfırdan aldığım 1.4 şahinim vardı. makul yakan tek şahin modelidir. uno motoru kullanır. çok güzel bir motordur. ancak 1.4 şahinle dik bir yokuşta durduğunda kalkmak çok sıkıntılıdır. bunun dışında düz yolda veya yokuşta kaptırdığında 1.6 şahinden pek bir farkı yoktur. ortalama 8-9 litre benzin yakar ki bu bir şahin için mucizedir. 1.6 şahin alırsan kesin tüp kullanmak zorundasın.

ben 190.000'deyken sattım. 170bine kadar hiç sorun yoktu. sonra radyatör delindi ve malesef hararet yaptı ve bir daha da iflah olmadı. göstergeyi farketseydim sanırım çok rahat 200-300 devirirdi. çünkü o ana kadar hiç sıkıntısı yoktu.

freni normal olarak berbat. arka kampanaları sık sık ayar yaptırman gerekiyor. zira yaptırmazsan asıl görevi dengelemek olan arkalar görevlerini yapamıyor ve araç yalpalıyor. bu yüzden çok tehlikeli bir kazayı ufak bir vukuatla atlatmıştım.

yakış açısından 1.4 diyecem ama yokuşta durdun mu büyük sıkıntı. birşey diyemiyorum. öyle olacağını bilsem almazdım. ama 1.6 sını da çok yaktığı için yine almazdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

Şahin ve 18 litre Benim 528 o kdar yakmıyor benzinde sizin kullandıgınız arabada v8 falan vardı galiba Kaportasına iyi baktır altında bagaj içinde çürük olmasın motor durumu kötü olsada bir şey olmaz korkma en ucuz kısım motor.Difransiyeline baktır şanzımanuna baktır atma ötme olmasın gerisi halledilir.Taksi çıkmasına denk gelirsen illahlah edersin.Alacağın araba ne kadar bilmiyorum.Temiz birşey arıyorsan pm gönder.ilk sahibinden var bir tane 92 model şahin doğan istiyorum diyorsan önerebilceğim bir araba var fiyatı yuzlu gelmesse tabi :)

sağol Allah razı olsun. 92 model istemiyorum. Almışken enjeksiyonlu olan Doğan alayım diyorum.
    2000 veya üzeri düşünüyorum. ben 10 litre civarı yakar zannediyordum. Tüketim Fazlaymış
    2.000 devirde vites atmak gerekecek

tofaş'taki enjeksiyon arkadaşın da dediği gibi hikaye. bir yakınım 1.6 doğan i.e. almıştı. dedim çok yakar keşke 1.4 şahin alsaydın. bu enjeksiyonlu diye bilgiç bilgiç konuşmuştu. 1 ay sonra yana yakıla şikayet ediyordu. hiçbir faydası yok. tek faydası karbüratör durmadan ayar ister. bu elden geldiğince kendi ayarlamaya çalışır.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Çok şekilsin

• illa tofaş istiyorsan kartal slx yada doğan slx al,şahinden çok daha kaliteli ve sağlamdır.

şahin ve kartal slx
    kullanıcı yorumu

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    doğan slx düşünüyorum...
  • skuti61 kullanıcısına yanıt
    25 kuruş yakıyor felan demezsiniz umarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.