Şimdi Ara

Töderde 145 üstü yapan 5500 kişi varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap anahtarı çok güzel sende gelsene

• Umarım cevap anahtarından geçirmişlerdir

• Cevap anahtarı cumartesi sızdı kardeşim ahaha 😂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap anahtarindan gecirmemislerdir de şöyle bir durum var. Ygs'de aslında bu seviyede fakat sırf sorular saçma diye 15 soru oto gidiyor zaten :))) 2016 1900.suyum 138 netim var öyle düşünün.

• Beyler bence de kendimizi kandırmanın gereği yok. C.a alsa bile onu sınav esnasında telefondan bakıcak bün iki bin kişi olacak değil sonuçta. Sınav kolaydı tek sebep bu. Mesela zor sınavda bizim dershane birincisiyle ikincisi arasında 40 50 puan olurken töderde 5 10 falan o puan.

• 700 kişilik bi dershanedeyim. 6.'yım töderde. İlk 10-15'de cevap anahtarından geçirecek adam yok ama. Normalde yaptığı netin 20 kadar fazlasını yapan çok adam var. Sınav çok kötüydü bu kadar. Dert etmeye gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YOĞK ....

töder çöp bir sınav ve ygs ile karşılaştırılacak kalitede değil ama ösym bu sene süpriz yapmazsa sıralamalarda benzer bi durum olabilir.
  • eksibirbölüoniki kullanıcısına yanıt
    tek sorun cevap anahtarı değil ki. Matematikte zaten adam akıllı 2-3 soru vardı. Onun dışında hedefi yüksek olanlar zaten +35 yaptı. E o 3-4 sorunun cevabı da günlerce forumda dolaştı, sadece forumda değil her yerde kulaktan kulağa dolaştı. Zaten o soruları bilince sınav teog gibi bir şey oldu
  • Ulan Cuma günü girenler forumda Tavşan sorusu 121 Permütasyon sorusu 162 diye her tarafa yazmıştı zaten

• O zaman gerçekte ilk 20k 140 altı yapmaz :D böyle bi olasılık bile söz konusu değil saçmalayın ya
  • 5 bin değilde bu yıl ilk 3k civarı140 netle alıcak bence 10k yada
    135 civarı altında olan giremeyecek çok seçici bir sınav gelmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55287E84C -- 7 Mart 2017; 15:54:23 >
  • beyler sınava kalmış 2 hafta tr geneli sınava para verip girip üstüne cevap anahtarıyla yapacak zihindeki bebeler zaten onları doğru işaretleyemeyecek kadar vasıfsızdır. sınav apaçık kolaydı okadar
  • Finale gidiyorum. Gittiğim dersane istanbulun en iyi dersanelerinden biri şube olarak. Şöyle söyliyim a sınıfında sadece fen lisesi vs. var ve adamlar 150 altı yapmıyor. ama her denemede g sınıfından falan bir iki lavuk 145-140 yapıyor. kendi gözümle gördüm hocalar kitapçığı dağıtır dağıtmaz adam zaten en arkada oturuyor açıp foto çekiyor atıyor. yarım saat sonra tak tak mesajlar geliyor 2 saat içinde verip çıkıyor. Ben dersane denemelerinde vs. çok iyi yapanların her sene olduğu gibi bu sene de çakılmasını bekliyorum. hak edenlere lafım yok..
  • yunuskkurt kullanıcısına yanıt
    Töderde Telefonlar toplanmıyor mu ?

• valla bizim dersanede telefon toplamayı bırak hoca kitapçığı dağıttıktan beş dk sonra çıkıyor daha da gelmiyor o gürültü kopyalaşma vs. kendi gözümle görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

YOĞK ....

töder çöp bir sınav ve ygs ile karşılaştırılacak kalitede değil ama ösym bu sene süpriz yapmazsa sıralamalarda benzer bi durum olabilir.

Tödere girmedim ama Ygs 2016 mı daha zordu Töder mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Ygs 2016 töderden daha seçici ve zor

• Ygs nin zorlugu ne olursa olsun 130 ustunun 7-8 k ya girememe sansi yok.Hic bakmayin todere filan.Gercek sinav apayri bi sey

• 100 küsür net yaptığım ilk özdebirde 2k olmuştum. O zamanlar nerelerdeydi bu +145 tayfa acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.