Şimdi Ara

TÖDER ve Zaman Denememin Sonuçlarını Değerlendirin (Eşit ağırlık)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben 12nci sınıfta sayısaldım, ancak mezuna kaldım ve eşit ağırlıktan hazırlanmaya karar verdim. Dersaneye gitmiyorum evde hazırlanıyorum. Tm-3te ilk 10k hedefliyorum.
    Bugün sonunda sınava girdiğim Final şubesinden sonucumu alabildim ve doğru yanlışlarımla sıralamam aşağıda.

Kısacası TÖDER şöyle:
    Türkçe 35D 5Y (33,75 net)
    Matematik 25D 12Y (22 net)
    Sosyal Bilimler 32D 8Y (30 net)
    Fen Bilimleri 20D 16Y (16 net)
    TOPLAM 102 NET 379 puan.

Zaman-1'de ise:
    Türkçe 28D 12Y (25 net)
    Sosyal Bilimler 31D 9Y (28,75 net)
    Matematik 28D 7Y (26,25 net)
    Fen 19D 10Y (16,5 net)
    toplam 96 NET (puan da 355 miydi 360 mıydı öyle bir şey)

Evet ne diyorsunuz sizce umut vaad eden genç oyuncu muyum? :)
    Bu arada yorum yapacak herkese çok teşekkür ederim umarım sizler de hedeflerinize ulaşırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmorwen -- 16 Kasım 2013; 17:45:22 >

• iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 26 Mayıs 2014; 9:03:56 >
  • Ne zamandan beri düzenli olarak çalışıyorsunuz hocam? Yani bu netler daha başlangıç netleri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen için sırrımı sormayın yeter onun dışında her şeye yanıt veririm Zaten ben dersaneye de sayısal olarak yazılmıştım geçen sene, o yüzden tüm yıl fen kastım 2013 ygs'de de 29 doğrum mu ne vardı 26,5 net yapmıştım. Şuan dersaneye gitmiyorum ama.
    Matematikte de bu Zaman ve Töder gibi geldi 2013 ygs'de 22,75 net yapmıştım. Ki geçen sene eşit ağırlık olmak hiç aklımda yoktu, kaldı ki ygs sonucumda da ygs sayısalım ygs eşit ağırlık puan türlerinden iyiydi ve hatta LYS-3'e bile girmedim ama sonunda biraz düşündüm taşındım ve sayısal alandan bir meslek istemediğimi farkettim.

Çalışmaya gelince, bu yaz matematikten kopmayayım diye 1000 tane matematik sorusu çözmüştüm o kadar. O da bir ayda mı ne :D 1 ayda 1000 soru yani düşün. Ondan sonra Eylül ayında 5 hamlede ygs'nin sadece sosyal kısmını çözdüm. Şimdi de geometri çalışıyorum zaman-1'de 8 soruda 6D 1Y yapmıştım ama o sorular da basitti şimdi :D Matematik çalışmaya daha bu hafta başladım o da zaman-2'nin matematiğinde 20yi bile görmeyen bir net yaptığım için çok tedirgin olduğumdan oldu.

Neredeyse ciddi çalışmaya son haftalarda başladım diyebilirim ve evet bunlar başlangıç netlerim. Zaten türkçede bu yıl 36D 4Y yapmıştım ve temelim var, Zaman'da düşük yapmamın nedeni dikkat eksikliği. Bir daha türkçeyi matematikten sonra çözmeme kararı aldım o yüzden. Sosyal'im de fena değil, işte tek sorun matematik ah matematik ah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmorwen -- 16 Kasım 2013; 17:54:15 >

• Lys-3'te de edebiyat çözemeyen tm'ci olucam. Her şeyim ters
  • geometri için kitap önerebilir misin?
  • Açıkçası ben kendimi geometriden kaynak tavsiyesi bulunacak bir konumda görmüyorum kelin ilacı olsa kendine sürermiş hesabı Zira ben de yeni başlamış durumdayım. Valla ben şu kitabı kullanıyorum ve tam kendi seviyeme uygun her 16 soruluk testte yapamadığım birkaç soru oluyor. Ne hepsini yapabileceğim kadar basit ne de elimi vuramayacağım kadar zor.
    Tam benim seviyemde. 23 testini çözdüm kitabın, ve memnunum. Ha sen kullanırsın sana çok basit gelirse bana küfreder misin bilmiyorum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Açıkçası ben kendimi geometriden kaynak tavsiyesi bulunacak bir konumda görmüyorum kelin ilacı olsa kendine sürermiş hesabı Zira ben de yeni başlamış durumdayım. Valla ben şu kitabı kullanıyorum ve tam kendi seviyeme uygun her 16 soruluk testte yapamadığım birkaç soru oluyor. Ne hepsini yapabileceğim kadar basit ne de elimi vuramayacağım kadar zor.
    Tam benim seviyemde. 23 testini çözdüm kitabın, ve memnunum. Ha sen kullanırsın sana çok basit gelirse bana küfreder misin bilmiyorum :D

saolasın, eşit ağırlıkçıyım, mat1 ve mat2 de problemim yokta,geometri derslerinde sorulara bön bön bakıyorum, zaman denemesinde açı sorularını bile yapamadım

• mmorwen kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benzer sorunlardan muzdaribiz. Bugün ile 4. günüm çalışmaya başlayalı. Ben de matematik ve geometride kendime guvenirim (özellikle geometri) ama türkçe hep sorun. Sosyalde de konu eksikliği çok var zamanla kapanır diye düşünüyorum. Fen de fizik ve kimya yapıyorum 12 13 net geliyor... Biyolojim sıfır :D Zaten 12. sınıfın ortalarında Tm ye gecmemdeki ana faktör Biyolojiydi. Keşke sadece Mat-Geo-Fizik olan bi alan olsaydı :D Neyse...

Daha var 4 ay. Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor gerçi. Ama türkçe ve sosyali 35 in altına indirmezseniz matematikten de bi 30 net yaptınız mı, fen de 15 yapıyorsunuz zaten... İş tamam :)) Bu süre bence bu netleri yapmaya yeter...

• Bence kitap tam basitten orta seviyeye geçiş kitabı. Bitirdikten sonra seni orta seviyeye getireceğini düşünüyorum. Konuları bir konu anlatımından veya videodan izledikten sonra çözersen daha güzel olur ben öyle yapıyorum. Yalnız sen de mat-1'de probleminin olmamasının sırrını ver, aloo kaçmak yok öylece burada tavsiyeye ihtiyacı olan benim taam mı
  • Ben zaman denemelerinden geçen sene de 25-28 falan yapıyordum yine de gerçek sınavda 35 yapmama engel olmadı. Denemelerde türkçe her zaman gerçek sınavdan birkaç tık daha üstte olur. Sen paragraf sorularında dikkat hatası yapmamaya ve dilbilgisine hâkim olmaya bak.

Matematikten ah bi 30 net üstüne çıkabilsem çok iyi olacak zaten türkçe ve sosyal zaten giderek netleri artan dersler. Fem Konu Özetli aldım herkes övüyor diye. Onu çözüyorum işte, hayrını görürüz umarım.
  • quote:

Bence kitap tam basitten orta seviyeye geçiş kitabı. Bitirdikten sonra seni orta seviyeye getireceğini düşünüyorum. Konuları bir konu anlatımından veya videodan izledikten sonra çözersen daha güzel olur ben öyle yapıyorum. Yalnız sen de mat-1'de probleminin olmamasının sırrını ver, aloo kaçmak yok öylece burada tavsiyeye ihtiyacı olan benim taam mı

hocam şöyle diyeyim, ben lisede eşit ağırlıktım, 2011 de girdim ilk sınavıma,liseye gidiyordum, mat1 den 5 net, mat2 den 8 net yapmıştım, felaket derecede dersten uzak bir adamdım, sonra mezuna "ben matematik yapamıyorum" diye sözele kaldım, marmara iletişime girdim 1 sene okudum ve bıraktım, tüm yaz boyunca mat1 çalıştım (antremanlarla 1 ve antrenmanlarla 2'yi sarı fem simetri seti 1-2-3 ü ve fem ve körfezden 50 şer testlik ekpress denemeleri bitirdim-ki sorun yok dediysemde 20-21 net yapıyorum anca,sen daha iyisin benden,benim sorun yoktan kastım bu,çünkü 20 matematik neti benim için çok iyi bir şey), öyle şu anda da arada soru çözüyorum,oluyor yani, fem gds te mat1 ve mat2 yi full yaptım,ama 15 tane geometri sorusunu boş bıraktım

• Ha ben de iyi deyince 30+ net diye düşünmüştüm, aynıymışız. Antrenmanlarla matematik'in geometrisi de var, o işine yarayabilir bence.
  • 85-90 alan ici yapan birisi senden cok puan aliyor.Fen sayesinde netlerin yuksek cikiyor.Alan ici derslere agirlik vermelisin.(alan icinden kastim tr,mat,sos gibi ygs5e daha cok etki eden dersler)

• quote:

Ha ben de iyi deyince 30+ net diye düşünmüştüm, aynıymışız. Antrenmanlarla matematik'in geometrisi de var, o işine yarayabilir bence.

onu yapmak için geç olduğunu düşünüyorum, eski çalışma tempom kalmadı, yazın günde 6 saat ders çalışmadan kalkmıyordum masadan,şimdi 2 günde 1 çalışabilirsem çalışıyorum,türkçem fulle yakın da,şu sosyali 35 üstüne nasıl çekecem onu düşünüyorum.

ayrıca edebiyat olayında da endişe etme.
  • Benim alan içinde 86 netim var zaten :) O yüzden puanlı olan sıralamayı koydum.
    Genel olarak türkçem ve sosyalimde her denemede iyileşme var ama matematik yerinde sayıyor, şimdi de ona yoğunlaşmış durumdayım. Yorumun için teşekkürler.
  • Edebiyatı zaten lisede seviyordum, eğer çok geç kalmadan başlarsam güzel bir net yapabileceğime de inanıyorum. Umarım öyle olur.

Yazın şimdikinden daha çok çalışmışsan hata yapmışsın, tempo giderek artırılır giderek azaltılmaz
    Motivasyonunu azaltan her neyse düzeltmeye çalış, çünkü temponu giderek artırmazsan son aylara doğru baya bir kişinin gerisinde kalırsın. Bence sosyal + geometri çalış. Geometriden antrenmanlarla matematik veya benim sana gösterdiğim kitabın yeşil renkli olanı seni ileriye taşıyacaktır diyorum. Motivasyonunu da toplamalısın tabi.
  • quote:

Benim alan içinde 86 netim var zaten :) O yüzden puanlı olan sıralamayı koydum.
    Genel olarak türkçem ve sosyalimde her denemede iyileşme var ama matematik yerinde sayıyor, şimdi de ona yoğunlaşmış durumdayım. Yorumun için teşekkürler.

10bin icin alan ici 86 neti yeterli goruyorsan bir sey diyemem tabi.

• 85-90 alan içi netin olsaydı daha yüksek puan alacaktın sözüne alan içinde zaten 86 netim olduğunu söyledim. Yoksa hedefim tam olarak 120-130 yapmak çünkü fen'i de yapabildiğim için bu netleri yapabilmem için önümde bir engel yok.
  • quote:

85-90 alan içi netin olsaydı daha yüksek puan alacaktın sözüne alan içinde zaten 86 netim olduğunu söyledim. Yoksa hedefim tam olarak 120-130 yapmak çünkü fen'i de yapabildiğim için bu netleri yapabilmem için önümde bir engel yok.

Zaman 1 sonucuna hitaben dedim.Bu arada psikoloji mi istiyorsun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.