Ayt de toplam 4 boşum var matematiği kolaydı ama hakkını yememek gerek güzel integraller vardı.Fen kolaydi 1 bosum var sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÖDER TYT 3 ÇÖZENLER NASILDI? (2. sayfa)

-
-
bence 2.sinden daha zordu.Türkçe zordu mesela 2 tane mi ne boşum var.Sosyal bilgiydi ama yaptım ben çalıştığım için.Fen eh işte fizikte zorlandım klasik ben.Mat kolaydı ama 2.sinden daha zordu.6 boşum var yine de mattan offf 😡 Ayt güzeldi bence seçici sorular vardı özellikle bir integral sorusunu cok begenmistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematik kolay orta
Geometri çok kolay
Türkçe orta(1 soru yorum sorusuydu paragrafta cevabı yoktu garipti)
Fen orta
Sosyal kolay(tarih ösym altı diğerleri tam ösym ayarında)
Mantık var mı hocam aytde yarın giricem
Kafayı yiyecem yaa herkes olmuş biz daha kargoyu bekliyoruz ne zaman yapacakları belli değil.
türkçe orta
sosda harita ve bilgi soruları vardı
mat orta altı
geo kolay
fen de ortaydı
en azından saman kağıdına basmamışlar diye kendimi avutuyorum . ayt ye yarın gireceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok
-
TYT YAZMIŞTIM YUKARIDA AYTDEN 1 SAAT ÖNCE ÇIKTIM YAZALIM.
1 saat 35dkda tüm sınav bitti 3 kere turladım matematiği falan
Edebiyat bence ösym seviyesi ayarındaydı
Tarih bi tık kolay kaçmış ama 2 soruda inanılmaz zorlandım 2 şık arasında kaldım inşallah doğrudur(takvim sorusu)
Coğrafya ösym seviyesi
Matematik 2020nin bile altı dikkat hatası yoksa güzel bir şeyler bekliyorum(geçende 2 kere turlamıştım yinede gözümden kaçmıştı 1 soru)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X