Şimdi Ara

Töder mi zordu ygs mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunlardan hangisi daha zordu?
    Bugün dersanede töder ygs denemesi olduk.

tr:37d-3y
    mat:25d-3y-2b)
    geo:3d-7b(Sona bıraktım zaman yetmedi.
    fiz:11d-3y-2b
    kim:9d-4y
    biy:12d-1y
    tarih:13d-2y-2b
    coğ:14d
    felsefe:2d(Zaman yetse biraz sallardım:)

Toplamda 119 net sizce nasıl arkadaşlar?Şuan 10.sınıfım.Geçen senelerden aklımda kalanlarla yaptım.Mat biraz zordu.O yüzden geoya zaman kalmadı.Felsefeyle de uğraşmadım.3-4 tane de dikkatsizlikten kaçmış.

Bu sene her şey çok kötü gidiyordu.Sanki biraz moral oldu gibi.En azından hala kendime bir şeyler yapabilirim diyorum.

• tabiki ygs
  • ben töder 2011 de 290 yaptım kötü geçmişti baya gördüğünüz üzere. fenden 15 yanlışım çıkmıştı falan. anlamadım zaten niye öyle oldu. sonra 2011 ygs sonucum

Töder mi zordu ygs mi?
  • 10.sınıfta 119 net yapıyorsan daha ne :)

TÖDER'e girmemiştim ama kolay diyorlardı, çokta aşırı bir fark yoktur tabi YGS ile...

İki yıl sonrası için şimdiden başarılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 29 Nisan 2011; 22:18:08 >
  • Tabii ki TÖDER.
  • töder'de 1 matematik 1 fen 3 sosyal yanlışı yaptım, ortalama olarak 250lerdeydim.
    ygs'de 1 fen 5 sosyal , en iyi 34. en kötü 190.

yani ikisi de birbirine çok yakın sınavlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12,5

quote:

Orijinalden alıntı: M@XWeLL
    töder'de 1 matematik 1 fen 3 sosyal yanlışı yaptım, ortalama olarak 250lerdeydim.
    ygs'de 1 fen 5 sosyal , en iyi 34. en kötü 190.

yani ikisi de birbirine çok yakın sınavlar

Hocam tebrik ederim çok iyi bir sonuç elde etmişsiniz.

Sizce sonuşlar nasıl?İyi bir anadolu lisesinde okuyorum ancak 2 senedir ygs-lys adına bir şey yaptığım yok.Sadece sınavlardan önce biraz bakıyorum.Çok fazla konu eksiğim var.Bu yaz başlasam sizn gibi iyi bir sonuç elde edbilir miyim sınavda?
    Çalışma yönteminizden biraz bahsedersiniz minettar kalırım.

Sonuçların iyi, ama çalışmazsan bir işe yaramaz. Dershaneye gidiyorsan, dersleri dinle ve katıl. Ödevleri eksiksiz yap ve denemelere kesinlikle gir. Bundan başka ekstra bir şey yapayım mı dersen, son ayda bol deneme çöz derim. Gerisi şans ... :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazda ygs mi yoksa lys mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ygs daha zordu bence, çünkü yeni soru tipleri çıkıyor her yeni ygs ile birlikte.deneme sınavları ise bir sonraki sene bunları taklit ediyor hep.

töder de 28 şubatta 471 çıkardım sınavı 35 dk kala bitirdim.
    ygs de 27 martta 455 çıktı sınav süresi ucu ucuna yetti :)

biyoloji olarak bu sene hiç bir türkiye geneli sınavı yaklaşamadı bence ygs ye.2005 ten beri ilk bölümde ilk defa sistem çıktı.3 tane .soy ağacı sorusu ve üst düzey yorum sorularını saymıyorum bile :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.